Photoshop kunnande sökes, angående Stream bakgrund!

Permalänk
Medlem

Photoshop kunnande sökes, angående Stream bakgrund!

Tjena!
Har sett att ett stort antal medlemmar på Sweclockers är duktiga på att använda photoshop, då jag tittat på många bidrag från musmatte-tävlingar mm. Så jag tänkte att jag borde vända mig till er som verkligen har talang!

Har suttit och pillat med min stream ett tag nu, och det ända som saknas är en bakgrund som jag kan använda då jag tvärt går afk eller dylikt.
Har själv absolut inga kunskaper om hur man gör en passande bakgrund till en stream, har inte hittat några guider som jag blivit nöjd med heller. Så i princip är det fria händer till den individ som känner sig manad att göra den! Men några förslag har jag i alla fall.
Det bör framgå att det är då min stream, dvs "Grantes LiveStream" och får gärna indikera på något sätt att jag kommer att streama Dota 2, Diablo 3, Guild wars 2, och troligen lite cs1.6. Även Tribes Acsend!
Kommer att vara otroligt tacksam till den som gör en passande bakgrund till min stream! Om ni på något sätt vill ha det publicerat att ni gjort bilden kan jag sätta länkar eller dylikt i description till streamen, givetvis får ni ha det skrivet i något hörn att det är ni som skapat bilden, eller kanske något annat utefter era önskemål. Vi kan ju alltid diskutera fram en lösning via Pm senare

Är tacksam för alla som visar intresse!
Mvh // Grante

Permalänk
Medlem

Jag skulle kunna tänka mig göra en bild, då jag tycker det är väldigt roligt!
Något att nämna är att du inte borde ha allt för stora förväntningar eftersom jag inte är något "proffs". Därför borde du inte heller utesluta andra frivilliga medlemmar!

Skicka ett pm om du vill att jag ska göra ett försök.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Grante:

Är tacksam för alla som visar intresse!
Mvh // Grante

Kom på att jag kanske skulle citatera!
//Oskar

Permalänk
Medlem

Skulle även behöva en banner och en bakgrund till min stream!
http://sv.twitch.tv/grante
Som ni ser så är layouten ganska tråkig i nuläget ^^