Ny mobil, s3,iphone,eller windows phone!

Permalänk
Medlem
Skrivet av TrueCroj:

Tänkte på en sak. Eftersom det går så dåligt för nokia, vad händer med wp8 om nokia går i konkurs?

Fortsätter nog ändå, det är trots allt MS som står bakom WP, Nokia är bara deras flaggskepp, finns ju gott om andra operatörer som gör WP telefoner också. Dock tror jag inte Nokia går i konkurs, de måste dock omstrukturera sig rejält då deras tidigare största marknad (billiga budgetmobileR) tas över av Huawei och liknande. De satsar istället på dyra prestandamobiler i stil med iPhone, vilken kan ge bra vinst på sikt
MS lyckades ju släppa 360 och få den att bli en av de största konsolerna denna generation trots att föregångaren, xbox, sålde uselt och gick med hundratals miljoner i förlust. Samma kan nog gälla WP/Nokia, första versionen blir för entusiaster och MS testar marknaden, sen slår de på stort med WP 8 och kommer ikapp stort

Permalänk
Medlem
Skrivet av TrueCroj:

Tänkte på en sak. Eftersom det går så dåligt för nokia, vad händer med wp8 om nokia går i konkurs?

Det ligger så jäkla mycket värde i deras varumärke att en konkurs är snudd på omöjlig. När (om?) företaget ser ut att gå åt skogen dalar aktiekursen och de kommer definitivt bli uppköpta med ett inflöde av nytt kapital som följd. Tror personligen att MS kommer smyga in som större och större ägare i framtiden. Apple har Apple, Google har Motorola, MS kommer ha Nokia.... tror jag.

Visa signatur

I5 750@3.8|8GB XMS3@1600MHz|Gigabyte GA-P55A-UD6|GTX460 1GB@900MHz/1,087V|Intel 320series 80GB|

Permalänk
Skrivet av DevilRape:

Eller så gillar han helt enkelt dom bästa mobilerna. Förstår inte varför man inte får gilla ett märke mer än andra utan att vara fanboy.
Om samsung gör alla saker bättre, och man då gillar dom mer, så är man ju ingen fanboy vafan
ge dig nu

Kolla samma här du säger att dem gör allt bättre, dem är inte lika användervänliga till att börja med det finns många fördelar men pallar inte ha flamewar om det. Men om man säger att allt är bättre så är man en fanboy så är det bara. Men visst om man vill ha en mobil som man kan "leka" mer med och customisera så är ju en android det givna valet.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Jag skulle rekomendera windows phone eller iphone, eller om du står ut med ett laggigt OS en android-telefon. Tycker personligen att iPhones reagerar mycket snabbare på touchen än alla android-telefoner jag provat, min SGS2 känns som ett anfikt fynd jämfört med en iphone 4 eller högre.

Visa signatur

R7 5800X - RTX 3080

Permalänk
Avstängd
Skrivet av TrueCroj:

Hej!
Ska få en ny telefon men har besluts ångest, tappade min telefon när jag var i magaluf senast och har inte haft någon på 1 måndag. Nu frågade morsan om jag ville ha en ny då syrran ska skaffa en.
Hade som sagt en iphone 4 innan och den var helt OK! inga problem med den eller nått. Har tröttnat på iphone och har kollat på lumia 900 då jag verkligen gillar den nya OS. Har inga erfarenheter av en android.

Saken är den att det känns onödigt att köpa en telefon av den "gamla generationen" nu när iphone 5 kommer och windows phone 8?
Tänkte vänta på att windows phone 8 kommer ut men vet inte om jag klarar mig utan så länge.
Vill verkligen har en lumia 900 men undrar ifall den är sämre än iphone 4s och s3? Använder bara telefonen till typ, facebook,twitter,surfa,sms,ringa och kanske nån map app eller nått.

Min fråga är egentligen, Ska jag köpa en lumia 900 eller vänta på iphone 5/windows phone 8?

Jag tycker inte man kan säga att Windows Phone 7.5 är dött. När Windows Phone 8 kommer så fortätter det funka ändå.
Man får 7.8 uppgraderingen dessutom:
http://www.winsupersite.com/article/windowsphone75/windows-ph...

Men köp hellre en ZTE Tania än Lumia 900. Ett bra pris:
http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/mobiltelefone...

Lumia 900 är dyr. Vill du ha en Nokia vänta in de nya Windows 8 modellerna i så fall.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av DevilRape:

S3, alla dagar i veckan.
Då jag aldrig gillat iphone, eller någon annan apple produkt.. så kommer nästa iphone troligtvis vara så äckligt mycket sämmre, dessutom, det nya iOS kommer inte ens ha stöd för youtube, för att apple och youtube bråkade. Och vi vet ju att apple aldrig backar, varesig dom har fel HELA TIDEN, eller om dom så har rätt. Så köp för guds skull ingen iphone..

Vad snackar du om? Vadå bråkade, det är en licens som har löpt ut, har inget med bråka att göra, läs på istället för att påstå saker, hade de bråkat hade knappast Google sagt att det ska göra en egen app för Youtube till iOS

Permalänk
Medlem

Galaxy S3 plast spricker och garantin gäller ej.

http://www.phonearena.com/news/Samsung-remains-deaf-to-Galaxy...

Visa signatur

Case-Labs Mercury S8 - ASUS Rampage V-10 / 6850K@4.1GHz / 2x MSI GTX1080 OC SLI | ASUS Z-170A / 6700K@4.2GHz / MSI 980Ti OC | Synology NAS DS2419+ 80TB | NVIDIA Shield TV | AppleTV 4 | Amiga 500+ & 1200 (030) | C64 | Atari STE (4Mb) | Mac Mini (i5 - oct-12) - NES | NES Mini | N64 | GC | PS4-Pro | Xbox One X

Permalänk
Skrivet av jocke92:

Frågan är ju egentligen hur splittrad apputvecklingen kommer bli mellan systemen. Det vill säga att appar som använder de nya funktionerna i 8:an endast fungera i 8:an medan de andra fortfarande går att köra i 7:an eller allt är helt nytt.

Vore jag utvecklare hade jag skrivit till WP7 för de apparna fungerar ju på både WP7 och WP8. Möjligen om det vore väldigt mycket enklare bara göra till WP8 så skulle jag göra bara till den.

Från början så är ju WP8 mobilerna färre än WP7 också.

Sen en ännu en sak att att ta o beräkning är budget WP mobilerna, så som man angett WP8 specifikationerna hittills med multicore processorer, hög upplösning osv så kan man inte bygga budgetmobiler på WP8 plattformen. Så då återstår bara WP7 att bygga budgetmobiler på.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

NO MAAM

Permalänk

Jag kör på en lumia 800 (WP7) och är hur nöjd som helst, kommer bli kul att se om WP8 blir en lika trevlig upplevelse som WP7. Jag köpte lumian för WP7 såg lovande ut och jag vill inte ha en för stor mobil, hela mobilhetsen har gjort mig aningen uppgiven. Lumia 800 känns perfekt i handen och är i en perfekt storlek, det enda jag vet att folk har klagat på har varit batteritiden, och det var ->innan<- de släppte en uppdatering som har fixat problemet. Ett annat klagomål har väl varit apparna, det finns säkerligen appar som liknar de populära på android och iOS men vissa populära appar har inte kommit till WP7. Ser definitivt fram emot WP8!