Program för att organisera böcker

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2007

Program för att organisera böcker

Program för att organisera böcker

Det är nu min ålder kanske avslöjar mig, eller min ”böjning” för litteratur. 

Jag har en hel del böcker hemma som jag mer eller mindre inte har koll på. Jag köper ganska mycket böcker och det har vid ett par tillfällen varit så att jag varit nära på att köpa dubbletter.

Jag letar nu efter ett program (databas) för att organisera mina böcker. Det finns ett program till iPhones som heter ”Book Crawler” som verkar ha en del bra funktioner, dessa skulle även jag vilja ha.

Det viktiga är att programmet går att köra på min stationära dator, plus är om scanningsfunktion och app till android finns, samt att även svenska böcker finns med eller uppkoppling mot ISBN registret.

Utöver detta önskar jag att det är grafiskt, alltså att bokens framsida går att lägga in som bildfil, allt för att det skall bli lite snyggare. Är programmet gratis är ju det trevligt, men det gör inget om det kostar några hundra kronor.

Någon som har koll på något bra sådant program?

Stort tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.