SMS Notifikationer Honor 8

Permalänk

SMS Notifikationer Honor 8

Hej!

På min sambos Honor 8 så får hon inga notifikationer/badges (hur många olästa sms man har) på själva ikonen för SMS.

På mail, och facebook messenger fungerar det. Har testat laddat ner andra sms-appar genom play butik men samma sak där, inga notiser på app-ikonen.

Det dyker upp notifikationer i form av ljud och meddelande i meddelandefältet där uppe.

Är det någon som har tips på hur man får det att fungera på sms-appen också?

Visa signatur

z690, 12600k, 32Gb ddr4, rtx 4080, 1000w, 1440p

Permalänk
Medlem

byt launcher till Nova launcher och installera teslaunread

Permalänk

Dalledalle: Det är så på Android nu. Någon bestämde att ingen alls behöver ha en indikator på olästa notiser. Gäller alla sorters notiser och missade samtal. Man ska antingen dra ner uppifrån och leta bland alla andra notiser om en av dem är viktig, eller gå manuellt till telefonappen, SMS-appen, Facebookappen, osv. i tur och ordning och se om det finns några nya där.

Jag tycker att det är ett mycket konstigt beslut att inte ha det som val, åtminstone. Men det är såna beslut som kan fattas på riktigt stora företag, och, verkar det som, bara på sådana företag.

På Android finns i alla fall möjligheten att få det, som du fått svar där. Vet man inte vad man måste skaffa, så är det mer eller mindre kört om man inte kan/vill mecka eller känner nån som kan fixa iordning det. Sett ur perspektivet "använder smartphonen som mobiltelefon" eller nåt.

Visa signatur

[4790k@4.6]+[RTX 3070 OC]+[16GB]+[4x SSD]+[NZXT+700W Gold]+[Win7]+[2x Samsung SA27950D <3]+[Topre TKL]+[G403 Hero wired]+[HyperX Cloud Alpha S]+[KingKong 2 Pro]. ZBook 17 G5, Quadro P3200, Win11.