Välja vilken swap partition som har högst prioritet.

Permalänk
Medlem

Välja vilken swap partition som har högst prioritet.

Jag kör Windows 2kpro och Jag vill ha min swap på 2 partitioner. (en i minnet) med programmet RamdiskXP och en på en av mina diskar.
Problemet jag ser är ju att jag självklart vill att den använder sig av Swappen som ligger i minnet först, och jag vet inte hur man kan göra det som, antar att den väljer prioritet på vilken enhet som är lägst i alfabetet, så att den swap som ligger på ex. C: används före G:

Någon som har några råd eller tips?

Visa signatur
Permalänk
Hedersmedlem

Vad jag minns så använder windows den för tillfället minst belastade disken.
Du kanske ska göra några mätningar på vilken den använder. starta performance i administrative tools eller skriv perfmon i kör. Ta bort mätarna som redan finns och lägg till usage. Det mäts i procent men är inte hur mycket i hastighet den läser och skriver utan hur stort utrymme av vad som är allokerat för filen som verkligen används.

Visa signatur

Forumregler | Feedbackforumet | Något som behöver modereras? Tryck på Anmäl inlägget och ge en anledning, någon moderator kommer granska inlägget och göra (egen) bedömning
"Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise." - Riker - ST:TNG

Permalänk
Medlem

Det låter ju som en bra idé, dock skulle jag vilja kunna bestämma på något vis vilken av swaparna som används först, oavsett hur aktiv den är.

Visa signatur