BF2142 Beta [Open beta 31/8-06(?)]

Permalänk

måste säga att QW ser ut at ta striden mellan spelen...men jag kommer nog lira bf2142 eftersom en kompis ska köpa det, det gör ju att man kan lira tillsamman och sitta i vent typ::::: "Roger that six,one,two,alpha gonna drop some bombs on these mother Fu#kers" och samspela seriöst som jag alltid drömt om i bf2.. ni vet en flyger en e gunner...i QW så kommer jag sitta ensam eftersom ingen av mina kompisar har någon form av spelsmak... ehh sorry om jag e otydlig det e tidigt på morgonen..=/

om någon har en bf 2142 cd key till övers skulle jag vilja få den via PM så jag kan testa detta spel..=)

Visa signatur

3.0 mhz | 1024 ram | 160 gb hdd + 40 bg systemdisk | 7600gt | 5.1 "someshit" |

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av onlytobbe
Efter att ha spelat betan och läst om att dom bland annat kommer ha reklam i spelet och inte stödja widescreenskärmar så har jag avbokat mitt exemplar.

Lägger nog mina slantar på QW istället då det känns lite mer som "next gen".

Snacka om att de vill mjölka folk på pengar. Man ska betala fullpris för att sitta och kolla på reklam. Synd att svenska DICE har hamnat i säng med EA och tack vare detta gör sånt här sheisse.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lezziter
Ja, man ska ju inte få större FOV, sägs det.. Men stödjer WS gör det ju likafullt.. Många spel som har det som "WS-alternativ"..

Meningen med en widescreen-skärm är ju att man har ett bredare synfält än det 4:3-förhållandet, så det känns tveksamt att säga att spelet har widescreen-support när man kapar delar av bilden istället för att ha ett större FOV.

Det är ju bara att inse att widescreen-skärmar kommer att bli den nya standarden, och det är tråkigt att de ger ut ett spel som inte hänger med i tiden.

Jag har varit väldigt sugen på Battlefield 2142 p.g.a. av framtidstemat, men det känns svårt att motivera ett köp nu.

Visa signatur

Bra, snabbt, billigt; välj två.

Ljud
PC → ODAC/O2 → Sennheiser HD650/Ultrasone PRO 900/...
PC → S.M.S.L SA300 → Bowers & Wilkins 607