My White Raven

När jag såg det vita Silverstone Raven så kom det som en blixt från klar himmel, det måste jag ha. Modellen har tidigare intresserat mig och nu var jag bara tvungen att köpa det.

I samma veva bestämde jag mig för att prova på det här med sleeve. Jag har testat lite förut men bara på enstaka småsladdar. Nu skulle det göras i större skala.

Jag har försökt hämta inspiration från andra album och hur välanvänt det må vara så tycker jag det röda och svarta temat är bland det snyggaste man kan ha. Blandade även i vitt med tanke på chassits färg. Har försökt så gott jag kan med kabeldragning och till skillnad från mitt förra bygge så kan jag säga att detta är jag nöjd med. Nästan. Finns en del kvar att önska. Sleeve ända in i nätagget exempelvis. Det vågade jag mig inte på

Komponenterna i datorn är mer eller mindre samma som förut, med undantag för ramstickorna (mina Kinston var ju blåa, det går inte för sig!) och en hårddisk. Bytte ut en 500GB med trasiga kontakter till en 2TB Samsung F4. Bra skit.

Silverstone Raven RV02-E White
Asus Crosshair IV Formula
AMD PhenomII X6 1055T
CoolIT ECO A.L.C. processorkylare
A-Data Gameseries 1600Mhz 4GB
Sapphire HD6950 2GB
Corsair HX650
Corsair F80 SSD + 2,5TB lagring.

Hoppas det smakar