M-itx moderkort 1150, ram minne DDR3, Nätaggregat Platinum, Fractal Node 304 etc...

Säljes Komponenter Publicerad 2016-09-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av VinceAkStyle
Annonsör
VinceAkStyle (dolt)
Medlem sedan
Maj 2014
Foruminlägg
404
Annonser
15
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 200 kr
13
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej!

Här ska jag sälja några prylar då jag uppgraderat till bättre prylar.

_Moderkort GA-H87N-WIFI, moderkort funkar kanon prestandamässigt men frontportarna är skakliga och icke pålitliga. Vet inte om det beror på Chassin eller kortet. Annars funkade Kortet utmärkt till en i7 4790k (då jag uppgraderat till bios F8) och en GTX 980Ti. Den är otroligt Hackintosh vänligt då jag har kört dual boot med Yosemite och sen El Capitan på den. Jag vill ha 400 kronor för den. De är eftertraktade eftersom de tillverkas inte längre och fungerar så bra till OS X.

_8gb (2x4gb) DDR3 1600MHZ 1,5v Corsair vengeance LP som har fungerat klockrent. Jag vill ha 150 kronor för dem.

_ Antec EA-550W Platinum nätaggregat, icke modulär. Har fungerat klockrent hittílls. Jag fick några fel 41-63 i Windows 10 och köpte en annan men det löste inte problemet för det inte var nätag som var mitt problem. Jag vill ha 300 kronor för den.

_ Noctua NH-U9S, liten processorkylning som gör ett bra jobb en så länge man inte har en i7 4790k.. Passade utmärkt till den i5 jag hade innan. Jag vill ha 250 kronor för den.

_ Fractal Node 304 svart. De är inte i bra skick. Jag tog ut USB3 frontportarna då de fungerade inte men har de kvar om man vill försöka pilla på dem. Har bara kvar en av de tre förvaring till HD och SSD. Och det saknas andra små delar. Det finns också en skada som gör att framsidan sitter inte tajt (jag klippte ut en grej för att kunna flytta på nätaggregatet inne). Det som funkar är fläktstyrningen, och de 2 92mm fläktar på framsidan. Power knappen och power ljuset fungerar också. Jag vill ha 100 kronor för den.

Om någon vill ha alla komponenter till att bygga en liten billig dator, så saknas det bara en HD och en processor. Jag prioriterar den som vill ha alltihop. Och det är upphämtning som gäller.

Jag vill göra det enkelt för mig själv, har inte bråttom heller, så jag kommer att vänta och ser om någon vill det hela och hämta det innan jag diskuterar att sälja prylarna individuellt.