Skänkes: söndermodifierat Tristellar Chassi. *SKICKAS EJ!*

Skänkes Chassi Publicerad 2017-02-19

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av eucalyptus
Annonsör
eucalyptus (dolt)
Medlem sedan
Sep 2013
Foruminlägg
1548
Annonser
20
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
Södermanland, Katrineholm
-

**SKICKAS EJ**

Tjena folks,

Har ett par projekt på gång just nu och har därför valt att ta isär mitt världsunika Tristellarbygge.

Men innan ni börjar skicka PM o blir helt till er så vill jag bara varna först.

Det har inte samma lyster och gloria som det en gång hade... Faktum är att det ser ut som skit rent ut sagt. Som det varit med i Andra Världskriget släpandes bakom en Tiger tank och sedan blivit överkörd.

Färgen är helt sönderskrapad och halvt missfärgad på vissa ställen. Gammalt lim och brutna delar lite här och där. Knappt värt sin egen vikt i skrotmetall.

Men istället för att jag ska slänga den på tippen så kan jag ge det till någon med mycket tid och ambition till att återskapa den lyster och vinnarkänsla det en gång bar!

Detta är ändå 1 av de 5 första tillverkade chassin av denna modell och jag betalade 7000kr för det!

Tänker inte GE det till någon som BARA vill ha det för att det är gratis!!!! Någon som kan bevisa att denne har tid, ambition, verktyg och kunskap och viljan för att återskapa vad det en gång var kommer få chansen att ta hand om detta chassi. Kanske i utbyte mot någon schysst choklad

Jag själv lade ned säkerligen 400 timmar på detta projekt eller mer i bara byggande. Så det kommer ta bra mycket tid för någon att återskapa vad det en gång var i det skick det ser ut nu.

Bäst är kanske om någon har tillgång till ett acetonbad och kan få bort all dum färg och börja från scratch med ren metall

Så här såg det ut en gång i tiden

Chassit kommer helt naket utan några tillbehör, samt en och annan skruv saknas nog. Det är som helt modifierat, inte en skruv eller plåtbit är i originalutförande.

Det kan finnas EKWB XE 120 radiatorer samt XSPC Photon 170 reservoarer, allting i samma dåliga skick som resten, att köpa till för den intresserade! Det kommer även dyka upp fler grejer från detta bygge till försäljning i senare annonser, så som fittings, nätagg och kanske grafikkort.

För den som nu läst hela annonsen och fortfarande har intresset uppe, skriv ett PM till mig och berätta vad du tänkt dig Räknar, eller snarare, hoppas på att någon med viljan kommer ta över detta, annars blir det skrottippen som ligger 1 mil bort.

Med vänliga hälsningar
Sebastian