Intressekoll Vaio Pro 13 + Chromebook Flip

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2017-09-16

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av microsofter
Annonsör
microsofter (dolt)
Medlem sedan
Mar 2012
Foruminlägg
50
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  3 000 kr
13
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej!

Befinner mig nu i USA så affär om sådan skulle ske kan inte ske förrän jag är tillbaka i sverige början av oktober så tänkte mest kolla hur intresset ser ut, behöver flytta och göra mig av med lite prylar.

Laptop 1: Sony Vaio Pro 13 specs

Utmärkt skick med extra batteri, har varit inne på lagning i våras där fläkten bytts ut, tangentbord är också utbytt. Svensk version både på dator och laddare.

Laptop 2: Asus C302 Flip
Köpt i USA så amerikanskt tangentbord fast det är väldigt enkelt att byta mellan svensk och engelsk teckenuppsättning. Chrome os med en M3 cpu så sjukt snabb plus att android appar fungerar nu också. Förutom amerikanskt tangentbord så är det också amerikansk laddare så adapter behöver användas i sverige. Har lagt beslag på det 100 gb google drive till mig själv så tänker att det får väl räknas bort på priset. Datorn är inköpt i april så gott skick också på denna.

Prisidé, jag är lite osäker på vad som är vettigt så jag tänker att vi kan se som kommer in, förbehåller mig rätten att avstå affär om priset inte motiverar försäljning och dessutom så är jag inte tillbaka i Sverige förrän 15 oktober.

Vaio pro 13: 2000 kr
Chromebook flip: 3000 kr