Inlägg

Inlägg som DoriZ har skrivit i forumet
Av DoriZ

1500 för fläktarna plus vattenkylningen. Kan skippa båda cpu och gpu blocket.
Kan hämta

Av DoriZ
Skrivet av upl8447:

Jag och en kommpis har en sweclockers region på väst3 som vi skulle vilja ha lite mer folk på. Vi har två relativt ny startade städer. Enda kravet vi har är väl inga extrema luftföroreningar t. ex kol/oljekraftverk, soppförbräning eller överdrift av industri. Sen tänk på vart dina luftföroreningar blåser. Vi är inga jätterfarna spelare men kan väl ett och ett annat. Sen ser vi gärna att du försökr nå en någorlunda hög utbildningsnivå.
Adda: upl8447 och om ni är intresserade. Vi har 14 städer lediga nu. Ni får max ha två städer per spelare.

Tar gärna en inv, Id: MrDoriZ

Av DoriZ

Tar också gärna en inv. Id: MrDoriZ, varit inne på west2-3 Antarctica. Så finns det plats på nån av dom eller någon som inte är full så tar jag gärna en inv

Av DoriZ

Men är inte 8ms respons lite väl mycket?

Av DoriZ

Tilläggas börs att gpun har fungerat felfritt tills för ett tag sedan då jag installerade 2 diskar tillfälligt

Nu när det inte start så lysser 2 leds 1 för vga failur och en för boot device

Den fungerar som den ska när man köra med den interna gpun

Av DoriZ

Jag har dragit hem senaste bios v606 har även dragit hem en bios update till irst

Av DoriZ

grafikortet startar bara ibland

Hej
Har precis byggt ihop ett nytt system.

Asus P8Z68-V https://www.inet.se/artikel/1901989/asus-p8z68-v
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
CORSAIR 8GB DDR3 XMS3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL8 (2X4GB) http://www.dustinhome.se/product/5010543802
GIGABYTE GEFORCE GTX 570 SUPER OC 1280MB PCI-E DVI/HDMI https://www.dustinhome.se/product/5010596164
CORSAIR TX 850W V2 ATX12V 2.3 / EPS12V PSU

CORSAIR FORCE SERIES 3 2.5" 60GB SSD MLC
WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 500GB 7200RPM SATA/600 16MB

Har haft problem med att dels grefikortet inte alltid startar med system så man får starta om det ett par gånger. och sen har jag problem med att accelerationen mellan ssd och hdd inte funkar ordentligt. den lägger av efter ett par bootningar och sen hittars inte diskarna under boot. Vad kan det va som orsakar allt detta
MVH Oscar

Edit: har testat grafik kortet i 4 olika system nu och krånglar i alla så skickar tillbaka det.

Av DoriZ

Haha sant. får väl kanske gör det med. så mycket som krånglar med nya system :S

Av DoriZ

Hur har det gått? tror nämligen att jag har samma problem som du har/hade. skulle va trevligt att få höra en follow up på det innan man börjar åtgärda det.

Av DoriZ

Skulle säga att den påminer mycket om glassen calippo som fans på 90 talet, kanske finns kvar fortfarnade vet inte äter inte glass längre... är iaf en sån cola isglass i en tub som man trycker upp och slikar på fast nu har dom smält den och kör den i en sodastreamer.

Med andra ord den är mycket godare än jolt ännu godare än peppsi och sjukligt mycket godare än dr. pepper

Av DoriZ

vad är skillnaden på Seagate Barracuda ST310005N1D1AS-RK 7200.11 1TB 7200rpm 32MB cache SATA2 och Seagate Barracuda ST31000340AS 7200.11 1000GB (1TB) 7200rpm 32MB cache SATA2.

dom kostar licka mycket och vad jag har sätt så har dom samma värden på allt. vad är då skillnaden. är ena anpasade för något konstigt eller va?

Av DoriZ

Någon som har hört hur det har gått?

Av DoriZ

Det ända dom gör när dom ger förslag för sån här dumma lagar är att skapa sig fiender. Menar vad hände när piratebays servrar gick ner? Dom fattar lixom inte att det är inte vilka som helst dom mukar gräll med. kommer lagen gå igenom så kommer EU åka på så mycket skit så dom kommer släppa den lagen inom kort iaf. det är inte ett land dom går emot häller det är lixom lite folk som kan sabotera deras system rätt lätt i de länder dom går emot. och även om skiten går igenom, vad skulle hända med internet? menar hur många av alla internetanvändare fildelar inte lixom? har fan inte sätt någon som inte har använt internet utan att göra något olagligt över det. Menar skulle då operatörerna ge ut information om dom blir av med alla sina användare hum låt se näääää... å blir så trött på idioter.

DÖD ÅT EU OCH DERAS CANCER!!

Av DoriZ

Problem efter uppdatering!

Har uppståt ett fett jobbigt problem efter att jag satt in 2 gb ram minne till (http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=2GBTWXD28...), hade sen innan precis samma kit. Mitt modekort är ett asus p4kc som ska klara upp till 8 gb minne. Satte även in än till 500 GB hdd WD som jag redan hade 2 av innan. Har ett 550Watts nättag så det borde palla det.

Men efter att jag gjort dessa modiferingar så är skärmen helt svart under bootning tills jag kommer in i windows. Då startar skärmen igång igen. Så jag kan inte komma in i bios och göra något... mycket störande problem.

Någon som har en anning om vad problemet är och vad jag kan göra åt det?

MVH / DoriZ

Av DoriZ

vad är det för fel på d-link?`nä det va mest ett exempel, blev en Linksys BEFSR81

Av DoriZ

okej, tack för hjälpen...

blir en e6850 och 2 gig minne, sen dissar jag ljudkort tillsvidare iaf.

Av DoriZ

kan en sån här funka då med andra ord?
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=DIR-100

eller har någon ett tips på någon bättre?

Av DoriZ

bredbandsroter

tjo

sitter här med en ny telia 100/10 lina i min lägenhet. är så att vi har fiber in till ett skåp där den sen delas upp till tv, telefon och internet. det jag undrar är om jag kan sätta en router till internetet för dels få in en brandväg och sen för att kunna ha en egen ip serie ist, för dom dynamsika som man får av telia. för isf räcker det väl med att man skaffar sig 1 fast ip adress från telia som går till routern sen har man ett en 192.168.0.??? serie bakom.

Vad för router kan man använda sig av. antar att man inte kan ta vilket som hälst. efter som att det är en vanlig lan(JR46) kontakt som internetet kommer med?

snälla hjälp

/oscar

Av DoriZ

mer jag tänkte på. såg att q6600 låg på nästan samma pris, vad är det vettigaste valt?vad jag har fattat det som så finns det få program som använder sig av mer än2 kärnor iaf eller?

och just det, ljudkort funkar det som sitter på moderkortet va? vill ha så att jag kan köra ut optiskt vilket jag kunde med den här. kostar inte såna endel om man ska ha något som är bättre?

funderade även på om man då ist ska köpa 4 gig 2*2gig minnen
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=4GBTWXD...

Av DoriZ

hur är det med dom nya ddr3 minnerna är det värrt att köpa 1 gig sånna ist för 2 gig ddr2?

och men det får nog bli 320mbs grafik då. värkar vettigt, så kan man köpa 9800 när den kommer och har gått ner något i pris sen.

angående cpufläkt, finns det något vettigt som är passivt eller måste man köpa och sen byta ut fläkten mot än tystare för jag tycker att dom som finns värkar låta rätt mycket. vill ha ett system som är tyst...