Inlägg

Inlägg som fisen96 har skrivit i forumet
Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vibe118
Har läst din mening(!) flera gånger utan att förstå. Vad menar du egentligen?

vad är det du har svårt att förstå kanske kan jag hjälpa dig att förstå om du berättar vad det äår du inte fattar

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
Men alltså om man får dator A för 10k, och dator B för 10k..
Och dator A är MYCKET bättre i spel och är allmänt mycket bättre med bättre chassi, grafikkort, RAM, hårddisk, och mer utrymme på hårddisken etc etc.
Då väljer man ju dator A eller hur..

En annan rolig sak med onoff datorn är att den har 4GB RAM, alltså kör RAM minnena i dualchannel på ett i7 920 system.
Dessutom kan jag slå vad om att operativsystemet är Vista 32 bit.
Så av de 4GB så utnyttjar du bara 3GB.

det är ju det jag menar men först måste man veta vad man behöver för dagens spel när man vet det kan man gämföra pricer sen vem som bygger spelar mindre roll ok kan vi ge oss nu?

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
Jo inet datorn springer i åttor runt onoff datorn i spel.
Dessutom behöver du inte bygga datorn själv, inet bygger den åt dig.

Jag tycker nästan att folk blir lurade när de köper skit-märkesdatorer på stormarknader, liksom en dator för nästan 11.000 kr och sen får man en GTS 230 som grafikkort.
Märkesdatorer borde förbjudas enligt lag.

haha ja kan hålla med dig om det men min poäng var ändå att får man det nan behöver i sin burk till ett pris man är nöjd med kvitter det nog för en del vem som bygger

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
"Spelar inte roll var man köper datorn".
Här är den absolut värsta "speldatorn" som OnOff kan erbjuda: http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/79836?opendocum...
Observera "Bäst" stämpeln som datorn har så den måste vara den bästa datorn i universum.
Har man tur så klarar den Vista Aero och Minröj.

Och här är en dator från inet till samma pris: http://img7.imageshack.us/img7/1371/dator10k.jpg

Inet datorn springer i åttor runt OnOff datorn i spel.

nej det gör det inte om man får det man behöver å inte vill skruva själv...men vist jag bygger mina burkar dels för att få exakt som jag vill pluss ett data intresse.tro mig alla delar inte samma hobby sen det värsta jag vet är när folk kastar ur sig saker utan att motivera varför å kan man inte det så låt bli

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blackbird_CaD_
Du verkar inte veta nånting om datorer.

jaså vad får dig att tro det

Av fisen96

spelar väl igentligen ingen roll var man köper datorn om man inte som dom flesta här håller på med clockning.för var du en köper en dator får du antingen en amd eller en intel processor med ati grafik eller nvidia.det viktiga om ni ska spela dagens spel är datorn helst har en quadro processor och att grafikkortet inte är sämmre ati 4830 eller nvidia 9800gt sammt 4gb ram.

Av fisen96

låter inte som det beror på ditt graffe för det ska räcka till.
hur mycket ram har du i burken
kör du med vista
vad har du för internet
några andra saker du kan göra är att klocka prollen

Av fisen96

först tack för svaren.du menar altså att för lite ram kan räddas upp av snabb hd?förstod jag dig rätt då

Av fisen96

påverkar hdd snabbhet flytet i spel

hej jag har en tid undrat om farten på hdd påverkar flytet i spel.altså ärker man skilnad i spel om msn har en raptor eller en gammal 7200

Av fisen96

ja troligen är det dinna minnen jag har erfaren het av en 3800*2 prolle. där fick jag stopp vid 2.4 2.0 orginal. provade först att höja volt till minnena men det visade sig att klocka ner minnena gav bäst resultat så prova med det först

Av fisen96

dina siffror är normala för dit kort,tyvär är det riktigt skit kort även 8600,4670 är dynga med den prollen skulle ett 4850 eller 9800gt/gtx vara lagom då skulle du få fina siffror ca 10-11000

Av fisen96

ja du har minnen ett snäpp under men tanken med klockningen är att om man klockar ner minnena så följer dom med upp när du klockar prollen förhopningsvis till minst orginal fart

Av fisen96

för att klocka safe som du verkar vilja ska du låta bli att höja v-coren annars höjs värmen vilket förkortar livet på prollen.testa hur långt du kan komma genom att klocka ner dinna minnen samt ht link sedan klockar du prollen tils alt hänger sig då har du nått taket för klockning med orginal v-core då backr du tils den blir stabil igen. är du ändå inte nöjd med det resultat du får då kan du ge dig på strömen till prolle o minne men se till att värmen är ok. altså så låg värme som möjligt då håller datorn längst

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Du kommer absolut att märka en stor skillnad.

Vad har du för storlek på skärm och vilken upplösning spelar du i eller rättare sagt, vilken upplösning vill du spela i som du skärm klarar?

Har du pengar så att du kan köpa ett 9800 kort i November 07 - Januari 08?
Det ryktas nämligen att G90 som är en helt ny arkitektur med 65nm tillverkningsprocess kommer att lanseras i November och stämmer alla uppgifterna om kortet så kommer inte G80 vara intressant idag för det priset du hittar 8800 kortet för.

Vänta och vänta är bull och då kan man vänta hela livet men det är inte länge till G90 släpps om ryktena stämmer. Men som svar på din fråga, jo du kommer att märka stor skillnad.

fick lite ångest och ändrade ordern för jag hittade ett fabriks klockat 8800gtx 600-1900 för 4760kr lät bra tycker jag.. vad tycker du förutom att vänta som nog hadde varit bäst men det klarar nog inte minna spel nerver lol.jag spelar helst på 1680-1050 på min 22 tumare

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Nja, jag tycker det finns väldigt många som är betydligt mer kompetent än mig men dom pallar väl inte skriva här inne längre. Fler och fler drar för det är mer och mer dagis, tyvärr.

en fråga bara..som du säkert svarat på förr men i skrivande stund bestämde jag mig för att byta mitt 7950gt 512 mot ett 8800gts 640 har ett system som ser ut så här 5200+ 2gig ram tror du på det bytet (altså kommer jag märka skilnad på grafik o flyt taksam om du ville ge din syn på det)

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Det är just det kortet inte gör. Men visst vi kan utgå från det du skriver att kort som har en arkitektur på över 700 miljoner transistorer så klart genererar riktigt mycket värme, och presterar därefter. Men vart är prestationen då? Ett GTX har 681 miljoner transistorer och drar betydligt mindre ström men ändå presterar rätt mycket bättre än ett HD2900XT AVG.

synd att folk på det här forumet inte fattar vilken kunskap du besitter. jag läser nog nästan alt som du skriver å det har tamefan verkat vara det bästa mest på lästa svar man kann få på det här forumet...föresten på vilket jävla forum som helst som rör data skulle..doja vara en tillgång...så sluta klaga på doja å läs å lär i stället..vet ej om doja blir sur .men jag blir det. för om han slutar skriva tack vare ert gnäll hela tiden så har ni dödat mycket av det här forumet....

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonazz
HAHA.. den mest patetiska tråden jag har sett på väldigt länge. En grabb som tror att han blir mycket bättre om han har senaste datorn och inte är så bra på spelet och då istället tycker att alla andra fuskar för att de är bättre på att skjuta headshot än vad han är.

Låter ju som om att han snackar om CS iaf.

Tråkigt det med ditt tangentbord iaf. Har du slagit sönder det pga. alla "fuskare"? Finns en hel del billiga som capslock knappen faktiskt går att stänga av.

det var faktist ganska nära att du fattade vad jag menade

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
[B]96a.... alltså.... 11 år i år? å köpt dator för 40.000 på 2 år, alltså började du spendera pengarna vid 9års ålder?

Alltså, du har verkligen lyckats i livet grabben, skit i att spela å tjäna ihop ett par miljoner nästa år istället å skänk till bris eller liknande.

du vad har bris med det här att göra eller minna pengar?vist kan jag skänka till bris ..men inte fan stoppar det fusket för det.men om det nästan bara är jag som upplever fusk eller reagerar på fusk av dom som deltatigt i den tråden..så orkar jag tyvärr inte skriva mer.

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phobophobia
Jag gissar på att dom som funskar också skiter i om du blir lessen.

JA DET VERKAR SÅ

Av fisen96
Citat:

Ursprungligen inskrivet av data xp
Precis. För jag antar att han menar Cs för det är spelet som har mest problem med fusk. Så länge man håller sig till dom stora svenska servarna där det är mycket seriöst folk och admins inne är fuskarna ännu färre. Fast då kanske motståndet blir för hårt.

JA DET KANSKE BLIR DET MEN OM DET BLIR DET SÅ BLIR JAG BARA GLAD JAG FÖRLORAR GÄRNA MED 1000-0 I VILKET SPEL SOM HÄLST OM DET BARA BEROR PÅ ATT JAG ÄR SÄMMRE .ETT SPEL UTAN MOTSTÅND KAN VÄLL INGEN UPPSKATTA ELLER..