Inlägg

Inlägg som Hartner_X har skrivit i forumet
Av Hartner_X
Skrivet av Gambit_2K:

Tack, men den funktionen måste väl slås på manuellt eller? För slår jag påden släcker den skärmen en gång. Sen måste jag göra samma igen genom menyn?

Jepp, man måste tyvärr göra det själv varje gång.

Det är ju däremot bra när man vet med sig att man ska lämna på något statiskt utan att man behöver se bilden (typ. Spotify). Ett tips som hjälper lite är att om du håller in inställningsknappen på kontrollen (kugghjulet) går TVn direkt till bildinställningar så man sparar några knapptryck.

Av Hartner_X
Skrivet av Gambit_2K:

Jag använder en nVidia shield kopplad till den och pga. de flesta android TV appar inte har några "OLED anpassningar" så blev det mkt menyer och logos kvar inbränt. Är tex. androidTV/GoogleTV spotify klienten igång tex. så slås skärmsläckaren aldrig på som den gör om man tex. använder den app som finns för WebOS. Detta oavsett om musik spelas eller ej.

På Sparar energi under bildinställningar finns alternativet Skärm av, detta släcker skärmen fast allt annat rullar på (funkar även på Live-TV och Native appar). Nyare modeller (som CX) kan ha denna direkt på snabbmenyn.

Av Hartner_X

10400

Av Hartner_X

9800

Av Hartner_X

9600kr

Av Hartner_X

9400kr

Av Hartner_X

3900kr + frakt.

Av Hartner_X

Har en extra nyckel till helgens Beta test.

N6J7WWDTFXJ6JNCMJAKL

Av Hartner_X
Skrivet av Chris_Kadaver:

Hellu!
Vettiga led-lampor i sverige är extremt dyra. Någon som har koll om det går att få tag på bra varianter om man importerar från exempelvis USA. Hur stor kan prisskillnaden vara per lampa?

Var säker på att lamporna är gjorda för 220-240 volt då bl.a. USA kör med 110 volt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hartner_X

När det kommar till USA och mobiler så är det viktigt att tänka på att de använder två olika teknologier GSM (som vi, dock ofta på lite andra frekvenser) och CDMA (ej kompatibelt med svenska nät och saknar SIM-kort).

Bland de stora operatörerna är AT&T väl den mest lämpliga för oss bortsett från LTE, T-Mobile funkar på GSM inte 3G/LTE, Verizon/Sprint/US Cellular kör CDMA så de är uteslutna.

Av Hartner_X

Att märka paket med gift funkar sällan nu för tiden, Tullverket har lärt sig det knepet. Något som brukar funka är att be dem sätta t.ex. Computer spare parts eller liknande och ett lägre pris.

Av Hartner_X

Att spelet/motorn utvecklas "tillsammans med" AMD betyder inte att deras kort automatiskt är bättre, bara bättre optimerat vid släppet och troligtvis lär inte nVidia få den slutgiltiga versionen för optimering fören riktigt sent (tänk Tomb Raider).

Av Hartner_X
Skrivet av AntonKG:

Tror du att http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/nvidia-pci-e/pny-geforcegtx7702gb/190964.7063/
blir bra? Skillnaden mellan ett 770 och ett 760? Räcker 2GB? inte tänkt köra mer än 1920 x 1080 ändå

Det beror ju helt på hur mycket du vill lägga ut, båda är ju riktigt bra men GTX 770 är ju däremot bra mycket kraftfullare. Något som ju helt klart är bra om man inte planerar att köra SLI.

http://www.anandtech.com/show/7103/nvidia-geforce-gtx-760-rev...

Av Hartner_X

GTX 770 ligger precis under 4000kr och lär vara nog för att köra det mesta på max.

Av Hartner_X

Freelancer är nåt du kan ta och kolla in, har runt 10 år på nacken nu men är fortfarande en av mina absoluta favoriter.

Av Hartner_X

Det är en Clevo P170SM. http://www.notebookcheck.net/Review-One-K73-3N-Clevo-P170SM-N...

Jag fick min idag, så jag har inte hunnit testa spela något direkt mer än en snabbtest med BF3. Prestandan kan man ju inte klaga på. Hittills måste jag säga att den låter ungefär lika mycket som min stationära dator (i5-3570K, 2x GTX 660Ti osv.) så det är ingen speciellt tyst sak och när den får för sig att varva upp fläktarna så hörs det en hel del. Notebookcheck recensionen anger 36dB idle, 46 - 54dB under belastning.

Av Hartner_X

För det priset hade nog jag hellre tagit 2st GTX 560ti istället, om möjligheten finns.

Av Hartner_X

En Google-sökning gav lite liknande fel med samma GPU/Skärm-kombination, vissa verkar ha löst det genom att installera skärmens drivrutiner.

Av Hartner_X

Alla i din Crew har samma skills.

Av Hartner_X

När du väljer Crew Skills kommer det läggas till info om varje skill i ditt Codex, där står det också vilka Crew Skills som är rekommenderade för varandra.

Jag kör t.ex. Armstech (crafting av vapen) > Scavenging (samla metaller) > Investigation (samla compounds och companion gifts).