Inlägg

Inlägg som Blue@Thunder har skrivit i forumet
Av Blue@Thunder

Hur många kg är en pund? Och jag lyckades föresten få frakten att bli ca 50 usd på någe sätt.

Av Blue@Thunder

HDD, ett par wd är inte fal, maxtor e åxå bra.
CPU, go AMD = bra pris
Minne Samsung gör bra minne, köp det som blir billigast 1stor/2små men om du köper 2 små tänk på att du kanske inte får så många plattser kvar på moderkortet.

Det var lite i alla fall

Av Blue@Thunder

Frakt från www.cooltechnica.com

www.cooltechnica.com Priserna rockar, Men jag lyckas få frakten till 150 USD!! med UPS, som dom skriver att dom skickar genom. Detta verkar ju lite mysko för att skicka något som väger 15 pund, så jag undrar om nån kan hjälpa mig att räkna ut priset >> http://wwwapps.ups.com/servlet/QCCServlet << Någon kanske intereserad av sammköp?

Av Blue@Thunder

Byt ut originalfläkt i nätaget, och kanske på kylflänsen om du köper en bra fläns. Blir bra mycket billigare att köpa en tyst fläkt och sätta i agget en att köpa ett tyst nätag

Av Blue@Thunder

du kommer nog få vänta ett tag, ja

Av Blue@Thunder

Jag är verkligen intereserad, men tycker att vi väntar och ser hur det går för order nr1. Det är bättre att lära av andras misstag en av egna.

Edit: 4000 pix var min för att skicka till swe right?, jag beräknar att handla för ca 500, kanske mer.

Av Blue@Thunder

toxic:
det där vita som man ser lägnst ner på gängorna är det någon tätningsmassa eller är det tätningstejp.

Av Blue@Thunder

Kör getto style! = allt ligger löst överallt, varför ha en låda för, behövs ju inte, är nog inte så svårt att göra dock, se till att hddn sitter rakt bara. Nätaget startar man igenom att sluta två kablar, kommer inte ihåg vilka.
Lätt som en plett

Av Blue@Thunder
Av Blue@Thunder

FAN, jag missa tråden. Men någe mer tillfälle måste ju komma, kanske kan fixa någe lokalt, men jag bor i Falun och där finns det nog inte så många som vill köpa, när det bara finns 21 på sweclockers.

Måste bara tillägga:

"En en gång slår sweclockers forumanvändare till mot en oskyldig butik med bra priser"

Av Blue@Thunder

Radict: Det har gått tre dar nu sen du sa att du skulle göra att till besök: Ge mig en uppdate annars dör jag!!!

Av Blue@Thunder

Både och: Det finns så klart från början och det finns att köpa, bra om du sliter ut originalet, tvivlar dock på hur bra sånna är.

Av Blue@Thunder

Här http://razer.tigga.org/ finns det en test av musmattor, gjorda med en boomslang, en kulmus som värkligen inte stämmer in på:

"Förresten: Jag har aldrig kört med en optisk mus tidigare. Om man drar snabbt med en kulmus så korvar sig ju kulan och pekaren flyger runt."

testet gjordes med både orginal glidtassar och "replace tassar"

Det enda felet är att sidan är nere för tillfället

Av Blue@Thunder

Bygga in en dator i bilen

Har sett detta moderkort av typen ITX: http://www.datorbutiken.com/se/page.php?caller=menu&data=8845...
Bilen har ju redan 12v ström. Man skulle kuna kasta ut reservhjulet och ha den där.... .....lite kylningsproblem kanske men.... lr hängandes i taket till skuffen om man har kombi. Annars kan man ju vara tråkig och bygga en liten låda och ställa i skuffen.
Skärm: Skaffa en liten LCD-skärm/Clarion har sterio med inbyggd utfällbar skärm som passar i en vanlig bil.
HDD: dom i bärbara är väl inte så stötkänsliga?
Mus: Har sett en mus en gån med tillbehör: fjärkontroll = ingen musmatta, lite svårt att hitta men det går de med. diskett å cdrom använder man inte så ofta, skit i dom efter som ITX kortet har integrarat nätverkskort, bara att skaffa 25m nätverkskabel. Om du bor i lägenhet så tror jag att maxreckvidden för tp-kabel är ca 100 meter, bara att skaffa skarvkontakter och skarva. Med den här datorn kan du inte bara lyssna på mp3, utan också kolla på divX (kanske), surfa W-lan?, spela cs u name it.
Givetvis så ska någon annan köra!

//BT