Inlägg

Inlägg som Blue@Thunder har skrivit i forumet
Av Blue@Thunder

Skulle vilja se en bild på hur du gjort så att dioderna lyser när du klickar. Aningens skeptisk till luddet men en skön modd va det i alla fall!

Av Blue@Thunder

Mekano 2k3 men, jag vet inte men jag faller inte för det där med me mekano. Annars så var det la bra byggt!

Av Blue@Thunder
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Meridan
jo det är precis så det är.. det är analoga signaler från ljudkortet på datorn det kopplar du bara in på lågnivåingången på förstärkaren.

Är ganska säker på att det finns rallyförare som har det (inte bara supereliten då) och att det var ganska dyrt men visst fan går det. Då har man koll på insprutning och allt annat skojsigt för att kunna trimma bilen till max.

Av Blue@Thunder

Men det är ju det att det sitter en cdrw drive lr någe åvanför, man skulle ju ofs kunna göra den lång bakåt men då blir den kanske till å vara ivägen för kablar och grejs. Lär i alla fall bli allmänt jobbigt tror jag. Men jag skulle vilja höre lite med er som har gjort en om det är ett provblem?

Av Blue@Thunder

Baytank = Luftfälla?

Har funderat länge nu på att göra en baytnak till min vattenkylning, det är bara en sak som jag inte riktigt kommit underfund med:
Vad gör man om man får luft i vattentanken? in och utgångarna sitter ju så att man måste vända datorn 90 grader frammåt om man ska kunna få ut luftbubblorna, och det är ju lite svårt att sätta in och utgångarna på något annat sätt.
Jag vet att en del har gjort baytankar så om ni kunde komma med lite erfarenhet vore jag glad.

//DiamondBlue

Av Blue@Thunder

Har tänkt på någe liknande man inte kommit på hur man ska få det att fungera. Skitbra tänkt! Kanske ska göra någe, har en gammal creative infra cd-drive med fjärkontroll till....

Av Blue@Thunder

När jag ser den där bilden.... ååååh..... grips av an mycket stark "VILL HA-känsla" ligger ju flera 100tusen där! Å så orättvist jag vill åxå ha!

Häftigt me 100Mhz å gf4, när kommer vi se tillbaka å skratta åt THG's Vapochill project och vad det åstakomm?

Av Blue@Thunder

Gör någe roligt mönster i din skräm (använd ufthålen)

Av Blue@Thunder

Själv väntar jag på att ngn borg kub ska komma och assimilera min dator, kommer garranterat få 100,000 3d Marks när dom är klara me mitt gf2gts, + lite gönt ljus ngn stans.

Av Blue@Thunder

Powerd by ATI....

Av Blue@Thunder

*tror* att min diskettstation lyste konstant när kabeln var felvänd

Av Blue@Thunder

Kör alla fläktar på 5v, även den i nätagget. btw du hör väll vad som låter ???

Av Blue@Thunder

Överallt runtomkring i låddan där du inte har någe komponetnter. T.ex. på sidan, taket mm. Personligen är jag tveksam till hur mycket det ger.

Av Blue@Thunder

Gör ett mönster i bildkärmen, sätt dioderna i lufthålen.

Av Blue@Thunder

Spillbitar är billigare....

Av Blue@Thunder

Men nu får ngn vara så snäll å tala om vad f_n 3dfx gjorde!

Av Blue@Thunder

_kanske_ läste någet på http://www.bit-tech.net/article men det var länge sen så förmodligen inte, men du kan ju ta dig en titt. Jag har för mig att det var ngn av trådarna i IDE kontakten man använde då, men som sagt: mitt minne är inte att lita på i det här fallet. btw du kan inte skänka en hdd till mig?, gärna en av av 120 giggarna

Av Blue@Thunder

Vilen area?

Vad kan man ha för area på elkablar som man ska ha till 120 mm fläktar och lite allt möjligt i datorn? Eller kanske lite mer korrekt hur liten area kan man ha? Ska köpa kabel på men har ingen aning om vilken, lite svårta att se hur tjocka dom är och antalet kvadratmillimeter säger mig inget.

HJÄLP?:confused:

Av Blue@Thunder

Jo det var något sånt jag tänkte på när jag skrev "Mycket tveksam till om det här skulle funka" Någon som vet hur känsligt sånt där är?

Av Blue@Thunder

Om du orkar så kan du ju göra en själv av ett gammalt grafikkort och mb med agp slot. Såga bort anslutningsytan av det gamla kortet och löd trådar till agp-sloten som du tog från något gammalt mb. Nu har du en förlängning av agp port = kan du ha ditt grafikkort vart fan du vill! Mycket tveksam till om det här skulle funka men vore grymt om det gjorde det.