Inlägg

Inlägg som Ganksta har skrivit i forumet
Av Ganksta

jo, jag behöver 2st digital edition, 1 till mig och mina 2 barn och 1 till min sambo och hennes 2 barn. La beställning på MM barkarby idag, fick betala fullt belopp. ringde även till Inet Kundtjänst och bad dom lägga in en bokning på Sveavägen för mig, dom krävde dock ingen betalning. Får se vad som kommer först. förhoppningsvis kommer någon av dom att få innan julafton.

Någon annan butik som tar emot bokningar? eller är det bara MM och Inet?

Av Ganksta

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Ganksta

Såld för 6500

Av Ganksta

GTX1080 strix 7700k z270 16gb 500gb nvme Extremt Tyst gaming dator

Säljer min gamingdator som jag inte använder längre. Klarar dom flesta spel med höga inställningar utan problem

Datorn är byggd för att vara extremt tyst och bara dom absolut tystaste komponenterna för sin kategori har valts.

Aldrig haft något problem med burken, den crashar aldrig etc. Kvitto från Inet finns på allt
Allt är inköpt nov 2017

Aldrig använts för mining av något slag, bara spel och ytterst lite.

Fractal Define S https://www.inet.se/produkt/6910095/fractal-design-define-s-s...
Be Quiet Dark Rock Pro 4 https://www.inet.se/produkt/5320584/be-quiet-dark-rock-pro-4
2x Be Quiet Silent wing 3
Intel 7700k 4.2ghz https://www.inet.se/produkt/5300180/intel-core-i7-7700k-4-2-g...
MSI z270 Gaming carbon pro https://www.msi.com/Motherboard/z270-gaming-pro-carbon.html
Asus GTX 1080 STRIX https://www.inet.se/produkt/5402813/asus-geforce-gtx-1080-8gb...
Samsung M.2 NVME 960 Evo 500gb https://www.inet.se/produkt/4300302/samsung-960-evo-500gb#inf...
Crucial 16gb (2x8) 2400mhz https://www.inet.se/produkt/6110115/crucial-16gb-2x8gb-ddr4-2...
Seasonic 550w Gold https://www.inet.se/produkt/6902416/seasonic-focus-plus-550w-...

Hämtas i södra Stockholm.

Börjar budgivning på 6000kr

Läs hela annonsen här

Av Ganksta

Man kan göra detta på alla Iphone, lägg till kontakten i din adressbok och sedan på kontakten så kan du välja "blockera den här uppringaren". det blockerar SMS, samtal samt facetime. man behöver ingen tredjepartsapp.

Mvh

Av Ganksta

absolut, kom knappt ihåg vad jag köpte den för. men 1500 ny + ssd och 8gb för typ 500 kr styck ny så totalt pris som ny 2500kr ändrat pris till 900kr eller högstbjudande.

Av Ganksta

Intel NUC DN2820

Hej

Säljer min Intel NUC DN2820FYKH från 2014. den har Wifi och bluetooth samt det sitter en sticka ddr3 8gb samt en 128gb ssd.

Använts som XBMC/Kodi HTPC. Finns en äldre Kodi linux installation på den som funkar bra men skulle nog behöva uppdateras/ominstalleras. Jag skaffade en ATV4 för 2 år sen och har inte använt denna sen dess då den räcker för mig.

Klarar 1080p mkv filer etc utan problem. klarar 24hz etc utan hack/jidder eller framdrops.

Jag har streamat allt från en Synology NAS till den utan problem

Spec hittar ni här https://ark.intel.com/products/78953/Intel-NUC-Kit-DN2820FYKH

Bud från 2000kr. säljes i veckan. Föredrar folk i stockholm så jag slipper posta.

Läs hela annonsen här

Av Ganksta

Företaget som hyr ut vill ju ha någon som bor där varje månad. du skriver ett önskemål om att flytta in senare. med kontraktet så kontrar dom och säger " du kan få lägenheten om du betalar från 1/2" du kan då tacka nej eller acceptera dubbla hyror i 3 månader. Du är ju säkert 1 ut av flera som tackat ja så företaget lär knappast bara ändra sig efter dina krav.

Av Ganksta

Får väl vara en av dom som inte tycker R5 är kanon även om det är helt ok.

Körde förut ett gammalt Antec P182. Jag har idag ett R5. Jag tycker att lösningarna som chassit erbjuder är bättre än det mesta men jag har också den bild av att kvalitén inte är så bra, tycker ljud resonerar i lådan från fläktar då panelsidorna inte sitter så hårt och det är väldigt tunn metall/mycket plast vilket gör att ljud sprider sig i form av vibrationer.

Nästa chassi köper jag något dyrt som är byggt i något vettigt och som väger lite mer och ger lite mer känsla av kvalite, sen om det kan ha lika bra lösningar som R5 så blir det kanon.

Av Ganksta

Det ser lite annorlunda ut men med tanke på att utflödet får en bättre riktning mot fläkten så skulle jag tro att det är gjort avsiktligt.

Av Ganksta

Tycker hela diskussionen är helt sjuk. Det är ju helt självklart din sambos ansvar att försörja sitt barn och alla kostnader som det innebär. hon får ju ta och skärpa sig och skaffa ett jobb. Kan hon inte det så får du göra ett val om du ska ta kostnaden eller så får du lämna henne.

En relation är ett paket. du kan ju inte köpa halva paketet. Har hon inte förutsättningar för att ta hand om sin situation ekonomiskt själv så får du ju välja om du ska ta ansvar för det hon inte klarar eller så får du lämna henne.

Helt sjukt att det här ens är en fråga. Ansvar kallas det.

Av Ganksta

skulle tror att det inte handlar om vad displayport stödjer utan det handlar mer om att dom inte klarar att bygga en skärm som har den upplösningen och är så snabb.

Även om du skulle kunna få en sån skärm så skulle du inte kunna hålla 100hz konstant med höga grafikinställningar i dagens spel.

Det du efterfrågar ligger nog 2-3 år bort.

Av Ganksta
Skrivet av OrlMrt:

@Ganksta: En butik rekommenderar det DEM tjänar på, inte det DU tjänar på.

Att generalisera på detta sätt är en kraftig överdrift. Sen tittar man på Inets sortiment så är det ganska utvalda produkter. tror dom tjänar "ungefär" lika mycket på vad dom än säljer och då vinner dom på att titta på kundens intresse.

Av Ganksta

Folk vill göra det så svårt för dig med 100 olika förslag. Du har inte kompetensen för att väga fördelar och nackdelar mellan dom paketen som folk rekommenderar.

Mitt förslag är att du går in till en fysisk Inet butik. så säger du att du har xxxxxkr bygg den bästa gaming datorn för dom pengarna ni kan. Säljaren som då hjälper dig på valfri Inet butik kommer vara minst lika kompetent som folket som sitter här. samt är han en halvt vettig säljare så ger han dig ett förslag som blir enkelt för dig.

Är man kunnig och intresserad kan man ofta göra bästa valet för sig själv men i detta fall skulle jag låta en vettig säljare bara göra det enkelt för dig.

Av Ganksta

även om du inte har laglig ångerrätt så har dom stora aktörerna haft problem med att deras mindre återförsäljare "lurar" kunder. ringer man då direkt till operatören brukar dom inte vara omöjliga.

Sen kan jag tycka att det verkar ju inte som säljaren gjort något fel i det här fallet.

Av Ganksta

3.5mm utgången för ljud är även optisk.
http://www.kjell.com/sortiment/ljud-bild/kablar-adaptrar/tosl...

Av Ganksta

Backup till en extern drive är ju bara stenålders tänk. Saxat från Synologys hemsida:

Citat:

Datan på din Synology NAS kan enkelt kopieras till en publik molntjänst som t.ex. Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, SFR eller hicloud. Dra nytta av fördelarna med molnlagringstjänster med automatiseringen och de robusta funktionerna som du förväntar dig av Synology.

Av Ganksta

Använder du Chassits 3.5mm kontakt på framsidan är det möjligt att kabeln som kopplar framkontakterna till moderkortet glappar. haft det problemet på min FD R4. får man öppna upp fronten och trycka dit kabeln.

Alternativt, är strömsladden från datorn till väggen jordad?

Av Ganksta

alltså bor man i sånt läge där man får 1.5 via adsl alternativt mobilt bredband, ja då är det ju bara att ta fram rakbladet......

Av Ganksta

Tycker trenden där man släpper buggiga spel ökar men att säga att det bara blir sämre tycker jag inte är riktigt sann utan det blir mer det klassiska "det var bättre" tänket man hör från folk.

Tittar man på tex CS:GO mot föregående CS 1.6 så är ju CS:GO en bättre produkt överlag.(jag har spelat CS sen beta 0.8)

Eller Minecraft, är ju ett väldigt nyskapande spel.
Bilspel är ju en klassisk genre där saker bara blir bättre.
GTA V är ju bästa ur serien i mina ögon.

Sen blir jag själv irriterad när man får vänta över 1 år på att BF4 ska vara tillräckligt buggfritt för att klassas som en färdig produkt.