Inlägg

Inlägg som Cryx har skrivit i forumet
Av Cryx

Jaa, vad händer då? Stängs det bara av? Kommer det upp nåt error? Händer det inget när du trycker på .exe-filen?

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av raukstah
The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery låter det som, var del 2 eller 3 i en serie, där man fortsätter med Gabriel Knights äventyr.

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/home/198951.html finns även en bild där. Första spelet var tecknat det här har riktiga skådisar med grafisk bakgrund om jag minns rätt.

Haha, Jaa justja! Tackar.

Av Cryx

Vad heter spelet?

Minns ett spel som fanns när jag var liten, jag tror inte jag lirade det för att fodralet såg så läskigt ut. Det var som en vampyr som trängde igenom ett vitt lakan, man kunde se vassa tänder, spetsig näsa och vita ögon igenom lakanet. Spelet hette typ The Shadow Within eller nånting, men det kommer inte upp nåt när jag söker på det. Det var till PC, -97, -98 nånting. Någon som har en aning?

Av Cryx

HITMAN, ALLA SPEL!!! Så jävla bra musik där. Jesper Kyd är ett musikaliskt geni, har även gjort musiken till Assassin's Creed, även den är bra! Gillar speciellt det där lilla pianostycket som går igång när man tagit en sån där flagga. Och när man blir jagad efter ett tillslag.

Apocalypse - http://www.youtube.com/watch?v=-gOP5ha3I3g

Silent Assassin Main theme - http://www.youtube.com/watch?v=zQTsj8c-RHM

White Room (Contracts) - http://www.youtube.com/watch?v=dvHjIRty_uI

City of Jerusalem: http://www.youtube.com/watch?v=MiGqQrphuXE

Sen att han valde Ave Maria (om det var han som valde) som titellåt till Blood Money var ju inte heller fy skam!
Finns många till som är bra.

Sen såklart Zelda-spelen och typ alla nintendomusik som Koji Kondo har gjort. Där har vi en levande legend inom spelmusik.

Av Cryx

Jomen ljug mer.

Med mitt system i sig kör jag samma som du (1680*1050, och allt på High) och har kanske 40-45 fps, i eldstrider ner mot 32 fps. Är ingen stor skillnad.

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Birge
Halo-serien, WoW, the Sims, CS, Doom, Crysis, Oblivion, GTA-serien, WC3 (älskar dock SC). Tycker inte att alla dom sög, men dom var definitivt Hypade.

Ja? Hypade för en anledning kanske - De är bra.

Av Cryx

1. 19 år, Man, Singel, Casual-stil, ingen speciell politisk läggning.

2. Bor hos föräldrar och 3 syskon. Vanligt hus, vanliga möbler.

3. Just nu är jag arbetslös men jag ska studera nästa år. Jobbade även nyligen i några veckor.

4. Tränar gym, spelar piano och gitarr och degar framför datorn med antingen internet eller lite CoD 4, då och då.

5. Musik: Det mesta förutom Hiphop/rnb och Jazz.
Serier: Många. Dexter, Entourage, Lost, 24, Heroes osv...
Film: Några stycken favoriter, ser annars på det mesta kommersiellt.

6. Jag köpte nyss en dator för 10k som jag velat gjort i flera år. Har köpt biljett till Coldplay i Globen. Ska även köpa ett digitalt piano framöver och körkortet ska snart inkasseras. Annars har jag väl inge speciellt, en hylla, garderob, datorbord och säng.

7. Äter det som lagas här hemma.

8. Stilrent gillar jag. Matchande färger som ser bra ut men det ska vara enkelt.

9. Gillar alla sorters spel förutom de nyaste bilspelen. Need for Speed: Hot Pursuit va det senaste mest intressanta för mig.

9.1 Spelar just nu mest FPS spel och TPS (Third person shooter)

9.2 Spelen spelas på Dator.

9.3 När jag är insatt så kan jag lira 3-4 timmar som mest på CoD 4 t.ex. Förr i tiden när jag var besatt i WoW så kunde det liras upp till 10 timmar sorgligt nog. Spelar mest på dan när jag vaknar efter jag läst lite nytt på internet om jag har lust. Eller på kvällen.

9.4 Hemma på rummet. Multiplayer mest. Drar väl iväg och skapar ett LAN med polarna på loven förut när det var skola. Men nu gör några av polarna lumpen så det har inte vart LAN på snart 1.5 år.

9.5 Nästan ingenting. Köpte senast CoD 4 och Crysis.

9.6 Nah, köpte ju som sagt ny dator just så det är nog ingenting. Ett Wi-Fi surround-system lät dock lockande.

9.7 Ja. "LOL", "pwnt", "rofl" "GG" "GJ" osv.

10. En "Gamer":
Ja, en inbiten gamer skulle nog vara en sån som lusläser speltidningar för att hinna med alla nya releaser för att sen vara där och antingen förboka eller köpa det fysiskt i butik på releasedagen eller så fort som möjligt. För att sen installera det och spela igenom det. Men finns ju även de som spelar då och då för att det är kul, jag är nog den personen.

11. Övrigt
Nwepp.

Av Cryx

Nice, kanske fixar nångång. Tack för tipset.

Av Cryx

Ungefär samma sak, fast utom att det låser sig. Fpsen sänks från 25-30 till 14-15 när man står under skeppet. Det är den sämst optimerade banan i hela spelet fick jag höra.

Av Cryx

Ibland köper jag spel, köpte t.ex. Crysis (129kr), CoD 4 när det släpptes, lirar det än. Kör med crack för jag inte orkar hålla på med skivor. Tror dock den här tråden kommer stängas.

Av Cryx

Men vad säger ni om min Vantage då?

CPU Score 31680
Graphics Score 10206

Är den normal eller konstigt hög för att inte kunna lira Crysis så jättebra? Med tanke på att min polare fick Totalpoäng 8300 runt och han kan lira Crysis lika bra som mig.

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zuni
Okej men jag har 640mb varianten i den här datan och sen har jag 1024mb varianten också fasr inte i datan så vilket av dom två ska jag använda ?

In that case, 1024mbajtarn. Det är en nyare teknik.

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P1nGviN

Har du kollat så att kortet slår om till 3d-frekvenserna när du startar crysis?

Nä, hur kollar man sånt? Övrig information: PCI-E ligger på 16x såklart, Multi-GPU är enabled i nvidia control panel, sånt stämmer ju. Men nu var det ju 3d-frekvenserna jag ville ha reda på.

Av Cryx

Kan säga att när jag kom hem från krogen ganska dragen, så tänkte ja att jag skulle in o lira med pros på fnatic-servern på CoD 4. Klättrade skyhögt på scoreboarden, bättre än när jag va nykter (den gången alltså), lirade med snipern också. Är aldrig noobs på den servern, hade klockrent aim. Team Deathmatch dock. Var kanske inte så skönt att försöka koncentrera sig vid runt 03:30 o lite efterdragen.

Men t.ex. på ett LAN, tävla om prispengar, då blir man ju fett nervös. Sabbar allt, aimet skakar och man har dålig precision. Förstår ju att det kan räknas som doping då.

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av StörmarN^
Nu är det så att din processor flaskhalsar. Köp en QX9770 så klarar du dig i ett tag tills Nehalem.

Hahahha. Nehej du, jag kan mina grejer.

Okej, gissar på att Crysis är dåligt optimerat helt enkelt.

Klockade min processor förut till 3.0ghz typ, men gick inge vidare. Ska man höja nåt mer än fsb och v-core? Drog upp v-core ett snäpp när ja låg på 3.0ghz, vägrade ladda windows. Ska minnena synkas också?

Av Cryx

Min dator underpresterar?

Okej, vill bara höra med er om vad ni tycker om min dator. Jag klarade ut Crysis med version 1.2.1 för ett tag sedan men jag tyckte att datorn inte riktigt levde upp till förväntningarna. Tittar man på den här recensionen t.ex.

http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-geforce-9800-gx2-r...

Där står det ju att de har average 42.5 fps med 1920*1080(!!!) och Very High med shadows neddraget. Okej, jag hade kanske runt 20-30 fps på Very High och 1680*1050. Allt på High så kunde jag ha 45 fps som högst men oftast 35-40.

Okej, han har något bättre processor än mig, men ska det verkligen göra allt? Jag kör allt i stock, helt oklockat. Call of Duty 4 funkar helt perfekt, kör så maxat det går med 125 fps konstant förutom i smokes då jag har kanske 90, dock inget jag stör mig på.

I senaste Vantage (Trial Performance) fick jag:

CPU Score 31680
Graphics Score 10206

Det blev ungefär 12300 tror jag i huvudpoäng eller hur man ska säga det. En polare sa att det var högt för min dator. Han har 4870, e8400 (3ghz runt), 4gb ram och fick typ 8200. Låter ju lite knasigt enligt mig. Och han lirar väl Crysis ungefär som mig.

Assassins Creed funkar galant det med. Bioshock allt på högsta funkar. Egentligen borde jag inte oroa mig, men varför suger Crysis så jävla hårt? Det kan väl inte vara så kasst optimerat? Folk med 8800GT lirade det ju förut och la upp filmer på youtube med ganska stabil fps och Very High/High. Jag fattar inte, jag kanske bara överreagerar.

Av Cryx

8800GT, men inte 1024gb-varianten, utan 512mb. Är billigare och du får knappt någon prestandavinst med 1gb-kortet om du inte lirar 1920*1080-upplösningar ungefär.

Av Cryx

Jaa. Jag lirade på en 3000+ 2.0ghz, 1gb ram och 9800pro. Dock sjukt tråkigt med allt på low och 35 fps i eldstrider. Mycket roligare nu för tiden.

Av Cryx

Little Big Adventure 1 och 2
Grim Fandango
Full Throttle
World of Warcraft
Call of Duty 1 och 4
Half-Life 1, 2 och dess episoder
Zelda: Ocarina of Time, Majora's Mask, Wind Waker
Diablo 1 och 2
Starcraft
GTA-spelen
C&C-spelen förutom Tiberium Wars
Crysis platsar också in imo

De som ja kommer på just nu som jag har haft många timmar kul med.

Av Cryx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av H.Bengtsson
Vad menar du ?

Sätt Skärmkontakten i den nedre ut-porten på grafikkortet, finns ju 2 st på 9800gx2, en ovan o en under.

Och du har även satt i både 4-pin och 8-pinaren va?