Inlägg

Inlägg som KiReE har skrivit i forumet
Av KiReE

Nya datorer med server

Hej jag skulle behöva lite hjälp med information och hur det funkar med en serverdator som sedan går ut till ca 5 andra datorer. På mitt företag ska vi köpa nytt datorsystem i dags läget har vi en gammal dator som server där vi har faktureringsprogram osv som sedan går ut till 5 andra smådatorer. Jag har försökt att googla på det men vet ju inte vad ett sånt här system heter eller kallas. Så skulle vilja ha lite information om det, går bra med länkar.

Av KiReE

Ni har länk så ni ser vad som används. hade inte detta problem innan när jag hade 32bit. ja lite onödiga program står igång just nu men som sagt har provat att avsluta alla sånna program men minnet sjunker inte. Måste vara nått strul med operativsystemet. Får prova att formatera om datorn. Och som någon skrev att allt ram ska användas ja visst men när allt används kan jag inte spela det kommer upp en ruta att det är för lite ramminne tillgängligt och sen om man skiter i den rutan så kan det hända att det blir blåskärm.

Av KiReE

6gb har jag. visst det blir lite små processer så kommer igång efter 2 dagar har dock provat att stänga av så mycket som möjligt. om jag skulle räkna ihop alla program i hanteraren skulle jag kanske få max 1gb användning men vart tar dom andra 4-5 gb vägen?
misshandla datorn för att ha igång den 2 dagar vad är det för skit snack. den går ju inte precis sönder när man har igång den -.-

Av KiReE

Datorn drar mycket ramminne

Hej nu e jag trött på den här skiten nått är fel. Jag kan bara ha igång datorn 2 dagar sen måste den startas om för den använder för mycket ramminne utan att nästan ha några program igång alls. När jag startar om den så funkar det fint. Förut har jag haft igång datorn i 30 dagar utan problem.

På bilden ser ni hur mycket rammine som används, just då används inte allt på grund av att datorn buggar ihop helt om man väntar lite till och då kan man inte printa. Sitter på win 7 64bit

http://img846.imageshack.us/img846/2507/namnlso.png

http://imageshack.us/f/846/namnlso.png/

Av KiReE

Crosshair IV Formula ljud i både headset och högtalare

Hej.. Har precis in skaffat ett crosshair IV formula men får inte riktigt till det där med ljudet jag vill ha ljud i mitt headset och högtalarna samtidigt som jag har haft på alla mina andra moderkort. Med nu måste man tydligen koppla ur och in sladden hela tiden beroende på vad jag vill använda. Är det någon som vet om det går att ställa om?

Av KiReE

Ram minne Slot A2 B2 strular

Hej. Var och köpte nya ram minnen igår, några Kingston HyperX 4g. Efter att först satt i dom i A2 och B2 så ville datorn starta fast ingen bild kom och cpu fläkten varvar upp och ner. Prövade där efter med A1 B2 och de funkade prima. Vet att jag har kört med 2 minnen i A2 och B2 innan och det har funkat. Tänkte lite mer på om man skulle köpa 2 till minnen och sätta i så vill man ju att skiten ska funka. Vad kan detta bero på någon inställning eller är helt enkelt A2 B2 portarna sönder? Läste också i manualen att A2 B2 slotsen var bäst för överklockning. Allt i Specet stämmer förutom minnerna då.

Av KiReE

Något i Hd 5000 serien

Av KiReE

?

Av KiReE

Klocka minnen 1333

Heej en liten snabb fråga om jag har minnen som är på 1333 kan man klocka dom högre typ 1600?

Av KiReE

OMG skiter han pengar :S haha. Det där går minst på 20.000 haha

Av KiReE

Ja det gjorde jag lustigt :/

Av KiReE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wrathian
Om du öppnar fliken "Jack" i Audio deck HD kan du välja independent headphones eller redirect headphones.
Independent - Då hör du olika ljud i hörlurar och högtalare, och kan ställa in vilka ljuud som ska höra var
Redirect - Du hör samma ljud i både hörlurar och högtalare
Hoppas det hjälper

Finns ingen flik som heter jack :S

Av KiReE

Okej ska prova lite

Av KiReE

Någon som vet?

Av KiReE

VIA HD audio deck

Hej.

Har lite problem med mitt ljudkort som sitter inbyggt på mitt ASUS M4A79XTD EVO moderkort.
Ljudkorts kretsen är VIA VT1708S. iaf innan jag installerade drivrutinerna så kunde jag ha mitt headset och hemmabiot inkopplat där back men när jag installerade drivrutinerna kunde jag bara ha en sladd inkopplad.
Går det att göra nått så man kan ha 2 sladdar i där back och skiten funkar?
Sedan fick jag lite lägre ljud på micen med drivrutinerna..

GOD JUL

Av KiReE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bryggarn
666x2=1332 /1333( kom ihåg DDR minnen)

detta är sista gången jag svarar på denna fråga
denna fråga dyker upp i nästan varje tråd
din fråga finns säkert i 1000 exemplar här på sweclockers

en liten fråga till dej
har du läst någon annan tråd här i forumet?
om du bara hade läst alla trådar på första sidan under amd relaterat så hade du säkert fått ditt svar om och om igen

det är inte illa menat nu utan denna fråga är bara så upprepande varje dag och nästan ingen letar eller söker efter svaret som finnes i hmm ja massor

lycka till

tjoo flöjt och god jul

Oj förlåt ärligt så hade jag ingen aning om detta och jag läste och sökte innan jag skrev men hitta inget..

Av KiReE

Prossesor / minnes hjälp

Tjena fick ett ASUS M4A79XTD EVO moderkort, AMD PHENOM II X4 945 och CORSAIR 2GB DDR3 XMS3 PC10600 1333MHZ idag. Har aldrig tidigare kört asus så kan inte deras bios iaf mitt problem är att mina minnen bara körs i 666 Mhz när dom ska ligga över 1000 någon som vet om man kan clocka upp dom eller nått?

Sen andra är att jag inte vill ha så prosseson ställer in multipilen efter hur mkt datorn jobbar asso den ändrar hastigheten mellan 0.8 - 3.0. vill att den ska ligga på fullt hela tiden..

Av KiReE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thxsen
Köp helst minnen samtidigt och i kit.
Min kompis köpte 2 likadana stickor vid olika tidpunkter men dom fungerar inte ihop.
Själv skulle jag helst välja 2x2GB kit http://www.dustinhome.se/pd_5010331614.aspx?csref=Prisjamfore...

Kostar för mkt jag köper mer minne efter jul

Av KiReE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fqvarfort
Ett tips är att jmfra processorerna på AMDs hemsida...
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=53...

Det ser ut som Dustin har förväxlat L2 och L3-cache. Båda har 2 MB L2 cache, och 6 MB L3 cache. Skillnaden är att HDX945WFGIBOX har lägre TDP, dvs du bör kunna kyla den tystare (den går inte lika varm). Det rör sig troligtvis om samma processor där HDX945WFGIBOX är en nyare, förbättrad revision.

Okej

Av KiReE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Relel
pappas pojke.

HAHA xD neeh