Inlägg

Inlägg som Rasmus321 har skrivit i forumet
Av Rasmus321

2000 + frakt

Av Rasmus321

1800 + frakt

Av Rasmus321

För några år sedan testade jag att ställa in mitt xbox med hong kong som location för att få tillgång till bättre priser på spelen. Det funkade bra tills mitt paypalkonto blev limited med en del pengar på. För att låsa upp mitt konto igen så måste jag verifiera min adress, vilket jag inte kan eftersom jag bor i Sverige. Mycket dumt och jag har bara mig själv att skylla..
Är det någon som har varit med om liknande och har tips på vad jag kan göra för att låsa upp mitt konto? (Kanske inte jätterelevant, men vet att det har diskuterats i denna tråden och kanske vet någon hur man kan gå tillväga?)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rasmus321

Tack för alla kommentarer. Jag förstår att jag har gått ut med ett för högt pris. I min värld (håller på med musikproduktion) så tänker jag att det är en hyfsat kraftfull dator, om man bortser från grafikkortet såklart.

Kommer att sänka priset eller sälja den i delar. Om någon som är intresserad, så hör gärna av er.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rasmus321

Kraftfull PC

Nu säljer jag min fullt fungerande PC som jag använt för musikproduktion då jag är i behov av pengar. Datorn är rejält snabb:

Processor: Intel core i7 4790k 4ghz (4000:- ny)
Grafikkort: Nvidia GTX 580
Ramminne: 4x8gb (32gb) ddr3 1600mhz (ca 3500:- ny)
Hårddiskar:
1.Samsung ssd 840 evo 120gb,
2. Samsung 500gb 7200rpm
Ljudkort: Creative X-fi Titanium fatal1ty pro
Chassi: Fractal design
Nätagg: cooler master real power 700w
Moderkort: msi z97-s02
Windows 10 Pro

Nyformaterad

Läs hela annonsen här

Av Rasmus321
Skrivet av Cimbom3:

Hong Kong funkar fortfarande (Testade senast runt 22a dec kanske). Skapa ett nytt PayPal konto med Hong Kong adress bara så är du good to go. Jag letar febrilt efter ett sätt att få det att funka i Indien men de accepterar inte PayPal där så det verkar inte gå...

Testade detta, men när jag försökte köpa ett spel på xboxen så fick jag nåt felmeddelande och mitt paypalkonto blev limited så nu vet jag inte hur jag ska komma åt mina pengar

Av Rasmus321

Är det någon som lyckas handla på HK-store eller India fortfarande eller har det slutat funka? Vad är det bästa alternativet nu?

Av Rasmus321

hmm. det här var det skummast. Nu bytte jag till utökat läge och sänkte sedan uppdateringsfrekvensen från 60 hz till 30 hz och då kom bilden tillbaka. Sedan bytte jag tillbaka till klonat läge och uppdateringsfrekvensen till tvn ändrades då automatiskt tillbaka till 60 hz men nu fungerar det tydligen ändå.

Tack för hjälpen!

Av Rasmus321

hmm, nu har jag testat med en annan kabel + en hdmi repeater, olika skärmar hit och dit. Det enda som nu kvartstår som kan vara problemet är grafikkortet eller någon inställning som har med hdmi-mini porten att göra. Jag har installerat om drivrutinerna men samma problem finns kvar.. Tv:n upptäcks av datorn och det står att grafikkortet är kopplad till tvn, tvn får ibland signal en kort stund och då flimrar bilden lila och sedan försvinner fram och tillbaka då och då.

Någon som har någon ide om vad problemet kan vara? är det så illa att det kan vara ett problem med hårdvaran?

Av Rasmus321

så man bör köpa någon form av signal förstärkare?

Av Rasmus321

men har ju funkat kanon innan?

Av Rasmus321

Nu har jag testat adaptern med en annan hdmikabel och en annan skärm, det funkar felfritt.. Detta ju betyda att de är min 15m långa hdmikabel som det är fel på? Frågan är om man ska reklamera den eller om det är en signalförstärkare som behövs?

Av Rasmus321

Tack! Nu kommer jag åt inställningarna för nvidia när tvn är ansluten, hjälper mkt Det verkar vara adaptern från hdmi mini till hdmisladden som det är glapp i, när jag rör på den så flimrar tv-skärmen. Och när jag byter mellan klonat och utökat skrivbord flimrar "skrivbordsbilden" på tvn till en kort stund innan felmeddelandet kommer upp... Låter väl som något form av glapp? hoppas det är adaptern och inte grafikkortet som strular bara..

Av Rasmus321

Problem med anslutning mellan dator och tv-skärm

Tjena! Jag har nyligen fått problem med kopplingen mellan tvskärmen och min dator. Det har fungerat kanonbra i en månad och plötsligt slutade det att fungera. Det är till och med så illa att datorskärmen inte får signal när jag kopplar in datorn, alltså är det svårt att göra inställningar då båda skärmarna är svarta.
På min samsung "smart" tv står det "ej tillgängligt läge. Upplösningen stöds inte för den här tv:n. Ändra upplösning."
Har försökt att ändra upplösning men detta hjälper inte. Ibland har jag sett dators bild på tvn flimra till en kort stund då jag anslutit hdmikabeln men sedan har felmedelandet kommit tillbaka.
Tycker att detta är extremt konstigt då det har fungerat perfekt tidigare. Den enda ändringen jag kan komma på att jag har gjort är att gå in på enheter och andra bildskärm och ändrat inställningar där till "endast andra bildskärm".
Jag har dock ändrat tillbaka detta, men jag vet inte om detta är någon inställning som tar fart när jag ansluter hdmi-kabeln..

Jag kör med windows 8 och mitt grafikkort är nvidia gtx 580..
Väldigt tacksam för svar! Mvh Rasmus

Av Rasmus321

Någon som vet hur Samsung T240 klarar av 1080p input??

Av Rasmus321

Jag har hållt utkik nu ett tag efter en bra skärm till överkomligt pris. Den ska lämpa sig bra till både spel och film. Jag har även tänkt att koppla min viasat hd box till skärmen så att jag även kan använda den som en tv.

De skärmar jag har kollat mest på är:

Samsung T220 HD (T240), Asus 24" TFT MK241H (Full HD). Eventuellt också Samsung SyncMaster 2493HM och HP 24" Wide TFT w2408H

Någon av dessa skärmar som ni kan rekommendera? Nämn gärna också för och nackdelar

Av Rasmus321

Ny bildskärm (med hdmi)

Hej!

Jag har hållt utkik nu ett tag efter några bra skärmar till ett överkomligt pris. Dom ska lämpa sig bra till både spel och film. Jag har även tänkt att koppla min viasat hd box till skärmen så att jag även kan använda den som en tv.

De skärmar jag har kollat mest på är:

Samsung T220 HD, Asus 24" TFT MK241H (Full HD). Eventuellt också Samsung SyncMaster 2493HM och HP 24" Wide TFT w2408H

Någon av dessa skärmar som ni kan rekommendera? Nämn gärna också för och nackdelar

Tack på förhand!