Inlägg

Inlägg som Rosen70 har skrivit i forumet
Av Rosen70

CPU: i5 3570K
CPU-frekvens (MHz): 4500MHz
Moderkort: ASRock Z77 PRO4
Kylning: Noctua NH-U12P SE2
CPU temp idle (°C) : 28-38
CPU temp load (°C) : 85-95
Övrigt: Noctuas kylpasta som medföljer till kylaren och tornet är helt igentäppt, därav temperaturen. Men har kört så nu i 2-3 månader och det rullar på fint, inte en endaste bluescreen. Vill testa hur länge den håller med dessa temperaturer!

Av Rosen70

Det var ju intressant att dom bara gick sönder för din kompis. Jag har tvättat mina 2 gånger och de fungerar lika bra än! (iPhone 5 hörlurar)

Av Rosen70
Skrivet av pSYKED:

Nej, IOS har inte riktig multitasking

Du babblar. Sen IOS7 så finns det visst riktig multitasking. Alla program och spel är där du var senast du stängde ner dom, och inget jävla lagg får man heller

Av Rosen70
Skrivet av boniz:

Åh nej, inte det argumentet.
Alla tycker olika, och på pappret så är en iPhone 5S lika bra som en Galaxy S2.
Alltså är den inte bäst, det är bara vad du själv tycker.

Men alla tycker olika, en del gillar WP, en del gillar iOS och en del gillar Android.

På pappret må den ha 2 kärnor och se ut som en S2:a. Men den presterar fan så mycket bättre. Apple kan sin sak. De behöver inte 4kärnor i 2.0ghz för att kunna få spel och operativ att flyta på.

Av Rosen70
Skrivet av Lowranceable:

Eller kan du prova att googla upp det själv..
Den kostar 102 pund för tillfället vilket motsvarar ungefär 1100 kr.

Skickades från m.sweclockers.com

Fast nu är det du som ber om hjälp, så varför ska han googla? Vill man ha hjälp så är man trevlig, ett tips i livet.

Av Rosen70
Skrivet av Hephox:

Jo det verkar ju som att den med retina är ganska mycket bättre men dock så är jag inte säker på om det är värt dom där 1000 kronorna mer. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag förmodligen spela relativt mycket dom 2 första månaderna och sedan lär det nog bara bli film och surfning.
Men är det någon som vet hur bra minin utan retina display klarar av jailbeak tweaksen?

Finns två i min klass som har utan retina. Jag skulle aldrig köpt den. Skärmen är hemsk jämfört med den med retina. Varenda pixel är synlig på normalt avstånd. Texten är verkligen inte jämn utan den är pixlig. Det är värt 1000:- alla dagar i veckan. Sen att du får prestanda som är 2-4x bättre skadar verkligen inte. Kör på retina!

Av Rosen70

http://ladda-upp.se/files/2013/b81670.png

Det verkar nästan som att naos 3200 gör bättre ifrån sig. Något måste väll vara fel?

Av Rosen70
Skrivet av ziltoid:

Gör ett svar på mig själv och hoppar på ytterligare feedback..

Rigg 1:

Har grävt några timmar och upptäckt att R7-korten drar ca 250W. Med tanke på det system jag har, kan jag köra ett sådant grafikkort i min i3, 2hdd med 300W nätagg?

Rigg 2:

Jag tänker sedan sträcka mig till att anta att R9-korten som drar ca 290W fungerar utmärkt i en rigg med i5, 2hdd, bluray och 430w corsair nätagg?

Input uppskattas!

Det skall fungera så länge du inte absolut pushar allt till max och i rigg 2 så ska du helst inte överklocka procerssorn. Det kan bli väldigt tight då.

Av Rosen70

Windows Movie Maker

Av Rosen70

Pröva något annat spel än lol? JAg får ut cirka 90fps så jag har börjat lira med vsync, det ända som ger mig stabil fps. Medans i bf3 kan jag köra ultra. Windows 8 och lol är inget som går hand i hand. De håller på att fixa problemen.

Av Rosen70
Skrivet av Breddas:

Tyckte att musen var oerhört svår att lyfta pga formen och coatingen. Qpad 5K har nästan samma form, men mer tilltaget och är lättare. Zowie har en extremt fin coating på sina möss, dock också helt ogreppbar för mig.

Det är ju också mycket personligt och hand storlek och form. Tycker den är oerhört lätt att lyfta :P. Men men... Har mailat dom nu om musen så får se vad de svarar.

Av Rosen70
Skrivet av Breddas:

Köpte en 3200 förra året, knapparna var väldigt lösa på den. Lät som man spelade pinball när man drog musen fram och tillbaka.
Någon produkt från Mionix blir det troligtvis aldrig mer.

Exakt! Synd bara att jag inte hittar någon mus med samma sköna mattakänsla och form som denna har. Älskar den verkligen.. Men får höra med de och skicka in den, för det är extremt jobbigt. Den kostar ändå 5-600:-..

Av Rosen70
Skrivet av Sabeltandad:

Det händer ingenting. Ska man fortsätta harvla med Mionix eller ska man byta märke?

Personligen älskar jag formen och känslan på musen. Men du får höra med där du köpte den och be om en ny...

Av Rosen70
Skrivet av Sabeltandad:

Nej, har inga såna problem med min 3200, mina sitter stenhårt. Hur fin som helst. Men jag verkar ha fått ett riktigt måndagsexemplar nu... Hur är din scroll på 3200? Går den att röra sidledes?

Då blir det att kontakta företaget och be om en ny. Min scroll sitter stenhårt! Bara rulla fram och tillbaka och klicka neråt som fungerar. Jag testade en 5200 och på den sitter och scrollen fast hårt, och om man läser på sidan om 8200 så står det inte att det ska gå och klicka höger och vänster. Så troligen något fel. Men testa i en webbläsare. Gör fönstret litet och tryck till höger så ska sidan flyttas höger. Om det inte händer något så är det obviously fel.

Av Rosen70

Måste fråga dig som har en 3200. Är dina DPI knappar jävligt lösa? För mina sitter knappt fast, känns som att de ska ramla ur om man vänder musen upp och ner. Det händer inte men det känns inte stabilt.

Av Rosen70

Om du vill komma billigt undan men fortfarande ha ett bra abonnemang så borde du kolla på halebop rubbet. Har det själv och är myyyyyyyyyyycket nöjd.

Av Rosen70
Skrivet av kuggarn:

Beställde en Xbox 360 Controller samt GTA V hos er i går (onsdag) vid 2-tiden. Varorna har fortfarande inte skickats trots att de finns i lager.

Väx upp. Tror du dom är trollkarlar som kan packa alla ordrar på en sekund? Det är inte så himla lätt att hinna med allt när man jobbar på ett lager fullt med beställningar.

Av Rosen70
Skrivet av Pnorberg:

Killen är 17 år. Behöver jag säga mer?

Vad har åldern med saken att göra? Han kanske har bra med pengar, vad vet du om det?

Av Rosen70

Jag får inte igång spelet i Steam! Har köpt det och så. Tagit bort alla filer och ominstallerat men ingenting händer när jag startar, absolut ingenting...

Av Rosen70
Skrivet av mrqaffe:

Jag har umgåtts med en som måttanpasade sina PA basar så att de funkade som sängbotten eftersom han då inte hade nån lokal att förvara det i utan hade det hemma, han sov på 4st 2x18" lådor och det gick bra att spela på också, lite lätt överdimensionerat för sovrummet men, men..

Det är ju kanske lite väl överdrivet;) Nej men bara jag har en bas som fungerar bra så är jag nöjd, så någon av XTZarna verkar ju vara bra!