Inlägg

Inlägg som Akarr har skrivit i forumet
Av Akarr

Blir dyrt endå ... med os, minne och hd så landar man väl på 7000 minst skulle jag gissa...
En liten laptop blir nog samma sak...

Av Akarr
Skrivet av Abdulleh:

Vad gäller UF-företag gäller det inte att vi ska massproducera och omsätta otroliga mängder pengar. Förhoppningsvis kan 2-3 maskiner ge en tillräcklig vinst.

Det beror på vad du har för avkastning på din vinst.. jag tror inte du kan gå runt med 3 maskiner. Snarare 300

Om du villha en lön vill säga.

Av Akarr
Skrivet av Kvickstick:

Vi har 3st Media Markt i Göteborgsområdet, även där bottenskrap.

kom att tänka på när jag skulle köpa en present... skulle ha en trådlöst tangetbord till en pad... frågar personalen vart dem finns.. och han säger att det inte finns eller är slut... det lustiga i denna historia var att vi stod precis brevid dem.. så när jag vänder mig om så är det fullt i hyllan av dom.. då jag frågar är inte de dessa jag menade så får jag något mumlande tilll svar jag inte förstod.. men det säger väl ganska myckte om personalens kompetens i MediaMarkt.

eller när man ska handla nåt och frågar personalen om funktioner och dom börjar läsa på kartongen man håller i handen.. det är en annnan höjdare.. eller?

Av Akarr

ska dom sätta media markt i konkurs oxo..
hehe

Av Akarr

kolla in samsungs laserskrivare. dom är billiga och bra..

Av Akarr
Skrivet av alex_the_one:

Har testat med annat agg och det blev samma effekt, jag skrevett där överst. Kör inte integrerad grafik, inga svällda kondensatorer.

Ja då verkar du ha hittat felet..

Av Akarr

En gammal dator blir slö... Ibland behövs en fräsch nyinstallation. Och även då kommer den inte vara som ny men förhoppningavis bättre.. vad har du för antivirusprogram installerat?

4 gb räcker för vista utan problem..

Av Akarr

Har du inte ett extra strömagg att testa med? Du får svårt att felsöka om du inte är säker på att strömagget är ok.. kör du intergrerad grafik? Kollat på moderkort så inte nån kondensor svällt upp?
Att du får ström till datorn utan cpu visar inte så mycket... Kan vara fel på after endå

Av Akarr
Skrivet av Superlight:

Är pinnen sönder ifrån sockeln går det bra att sätta in processorn eftersom vissa pins är onödiga. Om det skulle fungera rekommenderar jag att du kör processorn oklockad. Om den bara är böjd går det väl böja tillbaks den.

vissa pins är onödiga? vad menar du? seriös?

Av Akarr

om du kör trådlöst .. så kan det vara nån granne som har liknande modem .. testa ändra frekvens på din trådlösa in konfigen i din router.. vilken chanel den sänder på.. ändra där..

* om jag uppfattade dig korrekt så tappar du nätverket.. inte att nätverkskortet försvinner varje gång du stänger av datorn?

Av Akarr
Skrivet av Kevlarheart:

Tjenare alla,

Undrar ifall det är värt att köra filmer i 1080p ist för 720p filmer på min samsung 46tum när jag sitter på 3,5m avstånd?

m.v.h

är det rippade filmer eller orginal?

orginal så ser du en märkbar skillnad om din TV är full HD

Av Akarr

Kan du inte köra med en http://www.inet.se/produkt/6301275/apc-back-ups-pro-550va?utm...

Så är datorn lite skyddad mot strömspikar och jordfel...

Av Akarr

Så länge han köper större chassi så är det inget problem.. värre att ha m-atx chassi med atx kort

Men varför byta chassi om du får med ett i ditt paket?

Av Akarr

Ska inte ta så lång tid att formatera en hd.. måste ha hänt något med den.

Ta ur din ssd och pröva att formatera den med Windows 7 skivan istället.. kolla om det hjälper..

Av Akarr

I det flesta program kan du välja vart filer ska sparas.. inställningar och leta... Är det några speciella program du tänkte på?

*Edit
Inte Windows som bestämmer vart det ska sparas utan det specifika programmet..

Av Akarr

Har du uppdaterat Windows ? Sen vilka sidor besöker du när du krashar? Kan vara nåt från sidan du besöker som orsakar detta...

Av Akarr
Skrivet av AndersBlomdahl:

nu ni som har laser, va kör mi för märke - jag funderar åxå på köpa mig en färg laser av modell multi - skulle va roligt med lite feedback på va ni tycker om era.

Samsung gör helt ok och billiga laserskrivare kolla in deras modeller. 4 in One med trådlöst har du..vet inte vilken modell som är aktuell nu men har en 3175 själv

Av Akarr

Lång tråd för nåt som enbart kan testas om den gått sönder eller inte...
Hoppas på det bästa.. och testa den..

Av Akarr

Du skriver om radiator med pump? Menar du reservoar?
Jag har kört på min tidigare med separat pump och resevoar. det är smidigare att köra pump/resa combo.. vid installation har du trångt om utrymme så är det att rekommendera.

Ett tips om du vill ha låg ljudnivå med bra kylning.. ha så mycket radiatorer du kan.. och med lågvarvade fläktar, tänk på att du kan seriekoppla radiatorer.

Av Akarr

Det går inte att byta dom.. jag kan skicka det gamla blocket till dig så kan du testa.. sen har du ingen kylning på mosfet eller nb innbyggt