Inlägg

Inlägg som eaan har skrivit i forumet
Av eaan

Efter nära 5 månaders väntan på TUF OC har jag nu klickat hem denna... Tack för tipset

Av eaan
Skrivet av candyraver:

Jag vet ni har skrivit om det tidigare i tråden. Oss som bokat på Komplett. Så här grönt har en gul bock aldrig varit så nu får man lite hopp... tog bara nästan 4 månander.

Beställd, bekräftad i lager 16 januari 2021

TUF OC 3080

Vad har du för bokningstid på det?
Jag bokade non-oc men fick möjligheten att lägga mig sist i kön på ett OC i början av december. Då sades det att sist-i-köarna kunde hoppas på kort redan i början av Januari.

Av eaan

Jag väntar också otåligt på mitt kort och kollar orderstatus dagligen.

Vill dock fråga alla er som överröser/hatar på supporten: Skäms ni inte? Hur jävlig kan man vara att man skapar ärenden varenda dag för att ställa samma fråga om och om igen?

Av eaan

Hämtar gärna upp en redan ikväll om inte YOKYO ska ha alla.
Har tyvärr inga stickor du vill ha :/

Betyder icke PWM förresten att de går konstant i 1000 RPM utan möjlighet att ändra?

Av eaan
Skrivet av rektor:

Den känns mer som en one-trick pony, och en retrofit grej dom med gammal TV.
Då känns typ Rikomagic och Apple iTV mer kompentent.

Jo, precis. Men det betyder ju att det (förmodligen) finns en stor potentiell marknad. Prylen kostar ju trots allt bara $35. Bara för att den är ett "fulhack" eller vad man nu ska kalla det betyder det ju inte att den
är värdelös!

Av eaan
Skrivet av rektor:

Chromecast känns rätt onödigt.

Det känns som om en TV eller HTPC redan bör ha DLNA, Miracast, och saker för att kunna göra samma sak utan behöva extra tillbehör.

Väldigt typiskt sweclockers att bedöma produkter utifrån sin egna situation... Om man inte har HTPC eller TV med stöd för att göra detta då? Jag tycker det verkar vara en sjukt smidig produkt trots att jag inte ser ett direkt behov för den personligen.

Av eaan
Skrivet av Alexander7938:

Det är dock inte samma sak. Dessa personer som tränar för mycket etc. har antagligen en missbrukar-personlighet, men hur kan man generalisera och säga att alla som spelar +5 timmar per dag är en missbrukare?

Vad menar du med missbrukarpersonlighet och vad får dig att anta att de människorna har det till skillnad från dig? Mekanismerna bakom beroende är likadana vad du än är beroende av! (Substansberoende är självklart en annan femma)

Vidare får jag känslan av att du läst enstaka artiklar som sätter någon form av övre gräns på vad som är missbruk, och bygger sedan ditt motargument kring detta (vilket är minst lika illa som att påstå att det finns en gräns i timmar från första början)

Av eaan

När jag var yngre resonerade jag precis som du, men jag har på senare år insett att argument så som "det är inte fysiskt beroendeframkallande" är mycket svaga.
Prova att gå en hel vecka utan att spela alls. Om du känner ångest och har svårt att hålla dig borta eller dylikt så är du förmodligen "beroende" i någon utrstäckning

Av eaan
Skrivet av Yxskaftet:

Vad är det med denna jQuery hysteri!?
Inkludera jQuery för en onclick?

Allt som postats är ju ren JavaScript!

EDIT:
Såg nu vad du menade
Tror inte att Swehunter2000 förespråkar jQuery bara för just detta exemplet.

Av eaan
Av eaan

Vad i självaste helvete har hänt med mitt sweclockers?

Så jävla mycket folk som hittat hit för att be andra plocka ihop speldatorer åt dom utan att vilja lära sig ett jota om hårdvaran eller något annat teknikrelaterat heller för den delen. Som att det inte räckte verkar många av dessa personer bli kvar och lämna sina HOPPLÖST dumma kommentarer till artiklar som dom inte fattar för fem öre...

Snälla snälla SNÄLLA försök analysera lite utanför era 14-åriga verklighetsuppfattningar och inse att produkter som dessa inte är menade att användas i TV-soffan. Om det är något ni inte greppar kan ni ju dessutom försöka läsa kommentarerna innan ni skapar inlägg så leder det förhoppningsvis till bättre diskussion där ni dessutom kanske *trumvirvel* LÄR ER NÅGOT!

Av eaan
Skrivet av Ozzed:

"We found, interestingly enough, that 80 percent of people, believe it or not, have their Xbox [360] horizontally."

ALLA jag känner har sin Xbox verikalt! Vad fan är det här??

Microsoft säger att folk älskar MUI och ingen har svårt att vänja sig... De jag känner är precis tvärt om.

Microsot säger att ingen stänger av sin dator via mjukvara... Alla jag känner gör det..

Microsoft säger "We found, interestingly enough, that 80 percent of people, believe it or not, have their Xbox [360] horizontally." men alla jag känner ställr den vertikalt.

Jag börjar tro att jag och Microsoft inte bor på samma planet.

Dock har jag ingen Xbox 360 och tänker inte skaffa Xbox one, så för min del blir jag nu inte drabbad av det här, även om det naturliga för mig annars hade varit att ställa konsolen... Just det, vertikalt.

Microsoft har fel för att jag säger det: Tusen och ett inlägg

Jag postar inte ofta i forumen Ozzed, dock läser jag ofta kommentarer och jag kan inte undvika att märka av ditt brinnande Microsoft-hat i varenda Microsoft-relaterad nyhet.

Microsoft har väl troligtvis samlat en hel del användardata, exempelvis hurvida uppkopplade Xboxar står upp eller ligger ner oavsett vad du och dina kompisar gör. Jag tror inte heller att jag har fel när jag antar att du och personerna du referar till INTE är genomsnittsanvändare.

Konsoller har väl dessutom traditionellt sett placerats vertikalt? Förutom Xbox 360 är det väl endast PS 2/3 som ger dig möjligheten? Det får en ju att undra varför det är så naturligt för dig att ställa dina konsoller vertikalt!

Av eaan

Ett tips för dem som inte får Bank-id att funka på linux är att använda Bank-id appen till mobilen, jag kör personligen denna konfiguration för att slippa krångel.

Av eaan
Skrivet av mejjan:

fast ni menade väll gigabyte =D? annars hade det varit ett jävligt snabbt minne på 128gigabit

Jag vet inte om jag har missat sarkasm i ditt inlägg men bits har ingenting med hastighet att göra. 128Gbit = 16GByte

Av eaan
Skrivet av Falmn:

Ecfor, I mitt chassi så är det två Reset switchar. vad ska jag göra? är det bara testa sig fram eller ska jag reklamera chassit??

Det är väl ändå bara markeringar? Switcharna är ju bara till för att sluta kretsen till moderkortet och starta/stänga/restart:a datorn, då kvittar det ju vad det står, prova att koppla till moderkortet.

Av eaan

Hårddiskar är aldrig OS specifika. Som svar på resten av din post föreslår jag att du använder google, det är aningen lättare än att hoppas på att någon gör en steg för steg guide bara för din skull.

Första resultatet på google: http://www.linuxbsdos.com/2012/02/20/install-ubuntu-11-10-on-...

Av eaan

Jag har inte märkt av några kugghjul men har kommit fram till att sweclockers börjat tabba ut mig på sistonde

Av eaan
Skrivet av gnuttiz:

Tack för alla svar!

Jag har egentligen inget problem med att Crossfire ej stöds i just WoW då ett kort "klarar" biffen ganska bra.
Det är just aktiverandet/avaktiverandet av crossfire som stör mig.

Jag testade inställningarna i länken som flopper postade och nu är det mycket bättre FPS, dock kvarstår fortfarande vad jag upplever som tearing, det är dock värre om jag har Vsync aktiverat så jag vettefan.

Jag kör i fullscreen mode för den som frågade.

Tyvärr kollade jag aldrig när jag enbart körde 2 kort eftersom det inte fanns behov då, min gettomoddning för att kyla mina 3 kort gör mig väldigt osugen på att ta ut ett av korten med.

Mig veterligen går det att använda separata konfigurationer per applikation, testa att ställa in så att du kör 2x crossfire i just WoW så slipper du ta ut ett kort.

Av eaan

En ny mus kommer i alla fall inte att ta bort "lagget". Det är snarare en fråga om hur spelet är kodat. Om det inte går att lösa med någon inställning är det något du helt enkelt får leva med.

Av eaan
Skrivet av Bacontree:

Har inget emot färgerna som är standard, men riktigt idiotiskt att inte infria sina löften. Ge oss olika mods för unranked servrar ist, där vi själva kan välja.

Haha, menar du att EA skulle riskera att spelet lever längre än tills BF4 släpps?