Inlägg

Inlägg som 9876543210 har skrivit i forumet
Av 9876543210

@ggwp: Tack för bra svar! Du säger att man ofta programmerar taggarna med samma läsare som ska läsa av dem. Är det så att alla ”läsare” även kan skriva information till taggar?

Jag vill programmera en given output på alla typer av anrop/läsningar. T.ex att taggen svarar ”hello world” till alla läsare.

Jag har försökt läsa mer och tror att det jag behöver är en programmerare som kan skriva kodsnutten typ ”default output=hello world”. Sedan kan jag skicka den här koden till en tillverkare i Kina som programmerar taggarna och levererar till mig.

Det låter i teorin som en väldigt enkel kod men jag vet inte alls hur programmering för RFID-tags fungerar. Är det någon som har ett exempel på kod ni skrivit till en RFID-tagg?

Av 9876543210

RFID programmering

Hej,

Jag letar efter någon som är grym på att programmera RFID taggar. Tips på var jag kan vända mig?

/Björn

Av 9876543210

Spärrad modem/router

Hej!

Hade problem med mitt modem, thomson speedtouch 716 och trodde lösningen var att reseta modemet, manuellt utanpå modemet. När jag gjort detta försvann alla inställningar jag tidigare ställt in, bl.a. Wlan.
Jag har totalt glömt bort vad jag har för lösenord, verkar som att jag har ändrat det själv, har försökt med admin/admin och alla de "vanliga" förinställda användarnamnen/lösenorden, men inget fungerar.

Kan jag på något sätt reboota modemet lr liknande för att lyckas komma in på det igen?

mvh
Björn