Inlägg

Inlägg som Trimmy har skrivit i forumet
Av Trimmy
Skrivet av perost:

Den äldsta är nog en 2TB WD Green HDD som fyller 10 år om några dagar. Mitt Realforce 88UB tangentbord är nära men några månader yngre.
Lite samma här, jag använder en Logitech Performance MX från 2014 som jag bytt skal på en gång samt scrollhjul två gånger

Jag sitter nu med en Razer Copperhead från 2005, den är helt blanksliten och gummit på sidorna börjar bli upplöst. Men den funkar fortfarande perfekt.

Av Trimmy

Tulip röker ju sitt bacon på riktigt, inte ångkoka med rökarom som Scan och de flesta andra producenter gör. Så det blir Tulip om vi inte hittar någon förpackning med Snedskurna bitar för 30:-/kilot som finns ibland på vårt ICA.

Av Trimmy

Om PSUn finns kvar kan jag tänka mig att ge 200 för den,

Av Trimmy

@FredrikN: Då avstår jag.

Av Trimmy

Jag bjuder 100:- för PSU. Jag kan hämta på söndag.

Av Trimmy

Hatten/hjälmen i MDK

Av Trimmy

Jag beställde ett sånt kit från Alibaba 21:a och det ser ut att komma idag. Ska bli intressant, mitt första customtangentbord:-)

Av Trimmy

Snyggt, men jag ser att det inte finns några piltangenter. Hur gör du när du vill använda piltangenter?

Av Trimmy

Ålder: 45
Plattform: PC
Favoritspel (just nu): Warface

Jag brukar bara köra ett spel i taget tills jag tröttnar på det och går vidare till nästa.

Av Trimmy

Vad tråkigt för alla som har problem med sina Razermöss, själv köpte jag en Razer Copperhead när de kom 2005. Den funkar fortfarande utan problem. Men det kanske var bättre förr:-)

Av Trimmy

Jag kör fortfarande med min gamla Copperhead med fingertip grip. Just Rezermöss passar bäst till fingertip grip. Annars är de för små och blir obekväma.

Av Trimmy

Verkar inte bli någon "Smart"-TV för min del vid nästa byte.

Av Trimmy
Skrivet av bopp:

"...a variety of symptoms, including lightheadedness, altered vision, eye or face twitching, jerking or shaking of arms or legs, disorientation, confusion, or momentary loss of awareness."

Från manualen till Lego Batman. Farliga grejer, det här med videospel.

Vafan ungdomar sluta med Spice spela Lego Batman istället:-)

Av Trimmy

Hårddiskar brukar inte omfattas av garantin eftersom det anses vara en förbrukningsvara. Prova att starta med Windowsskivan och kör reparation eller något annat av de verktyg som finns där.

Av Trimmy

Då är det nog bättre att kolla på Ebay om det är en vara som inte finns någonannanstans. Där finns också rating av kunderna och större utbud av udda varor. Har själv köpt saker som inte gått att få tag på i Sverige via Ebay och det har gått bra hittils.

Av Trimmy

Dead space fick jag med Humble Bundle men har inte ens spelat igenom Crysis2 som var anledningen till att jag köpte det. Men jag hoppas att Half Life originalet kommer ut gratis. Det skulle jag vilja spela om.

Av Trimmy

Helt ok, jag är själv intresserad av en HP microserver. Men inte kommit till skott än.

Av Trimmy

MXM

MXM-kort brukar så vitt jag vet användas för Quadrokort. Så kretsen ska förmodligen användas till Geforce- och Quadrokort.

Av Trimmy

För fult för att ha i TV-bänken hemma hos mig i alla fall.

Av Trimmy

Pris- och prestandakrig, härligt:-)