Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

"när jag inte valt "skrämbildsdubblering" får min 27" skärmen endast bakgrundsfärgerna från min macbook."
Testa med det igen och försök flytta ett fönster utanför skärmen åt höger...

Av Zelloxy

Video på Sweclockers!

Jag ser att ni har börjat med JW Player. Det jag inte förstår är varför, då den inte fungerar över huvud taget i t.ex. Opera?

Av Zelloxy
Skrivet av _vanilla:

Jag kör med 4G modem, (TRE - 14mbit). Om jag har den "vanliga" begränsningen på 8aktiva anslutningar så tankar jag bara ca 200-400kb/s, men när jag ändrar denna till 20 000 så tankar jag ca 2mb/s, vilket enligt mig anses som "okej". Så jag tycker inte att han ska sänka aktiva connections.

Det beror ju på om antalet connections är problemet eller ej, det vet jag inte. Men det är självklart en bra idé att testa. Framför allt för att många modem du får från operatörerna är av dålig kvalitet och inte klarar så många connections.

Testa sänk aktiva connections till ~50 för att se om du får bättre resultat. Som sagt, jag vet inte om det är det som är problemet, men det är givetvis en bra idé att prova.

Av Zelloxy

Det är antagligen pga. att du har för många aktiva connections. Testa att sätta en limit på antal aktiva connections i ditt torrentprogram.
Antagligen din router/modem som flaskhalsar.

Av Zelloxy
Skrivet av Roger W:

Menar du inte tvärtom nu? För mig är iallafall problemet oftast att LCD-skärmar kan ställas in alldeles för ljusstarka så att de tröttar ut ögonen.

...

När det gäller huvudvärk och LCD:er så håller jag generellt med de som säger att 60 kontra 120hz i sig inte borde spela någon direkt roll. LCD bygger inte bilden på samma sätt som en CRT...

Dock tror jag CCFL-lamporna (och även LED antar jag?) uppdaterar backlighten i en viss frekvens, så helt "blinkfri" är inte en LCD heller i praktiken.

Ok, måste läst lite fort, då förstår jag.

Hur som helst, jag använder hemma Dell U2711 + Dell U2312HM och de använder jag 6+ timmar varje dag samt på jobbet har jag Samsung SyncMaster 245B Plus + Dell P2311H som jag använder 8 timmar om dagen. Jag har aldrig några problem med huvudvärk eller liknande och det blir mååånga timmar som sagt varje dag framför skärmarna. På jobbet programmeras det mestadels medan jag spelar huvudsakligen hemma.

Av Zelloxy

Vilket prat om skärmar, han spelar Diablo 2 (!) jag tror det är pga. dess upplösning vilket är om jag inte missminner mig 1024x768? Med den upplösningen en längre tid skulle t.o.m. jag få huvudvärk.

Av Zelloxy

När det kommer till ditt grafikkort kan du som zeleni sa köra vidare med det, tycker det står sig relativt bra fortfarande, åtminstone till t.ex. WoW. Denna hierarki-listan över grafikkort är ganska bra att kika på http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-revi...

Av Zelloxy

Jag fick det till 3 cm dock?

Men ja, hur som helst rolig läsning. Var ett tag sedan man ack så intressant läsning så väl så som nu

Av Zelloxy

Jag hade köpt något i stil med detta, eventuellt köpt ett vettigare moderkort så man har möjlighet att uppgradera framöver (SLI-möjligheter och mer minne t.ex.).
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1233838/2011-12-13

Av Zelloxy

Håller med Lillem4n. Vsync ska vara av då majoriteten av spel lider av input "lagg" osv. när det är på.

Av Zelloxy

Jag antar det HoDeD.

Jag har läst om att det ev. inte ska fungera med eget modem om man har andra tjänster genom BBB? Jag har nämligen telefoni också (bara för att det blir billgare MED det? jävligt konstigt).

Hur som helst tänkte jag köpa med ett billigt D-link DSL-320B hem så jag har ett extra modem att testa med (nämligen osäker på om det jag har hemma är ADSL2/ADSL2+, vilket jag antar krävs)

Av Zelloxy

Ja det vet jag om. deras support vill verkligen inte hjälpa en.

Av Zelloxy

Ja det ör kombinerad router och modem. ska ta och testa imorgon m.a.o

Av Zelloxy

annat modem med bredbandsbolaget?

Mitt modem har "gått" sönder. Min fråga är om det går köra med ett adsl modem som man inte fått från BBB?

Av Zelloxy

Jag är nyfiken på var ni ens fått kupongerna?

Av Zelloxy

Hej allesammans,

Jag tog nyligen upp spelandet med Eve Online igen, men är fortfarande ganska ny. Jag är nyfiken om det är någon som har en corp. man ev. skulle kunna gå med i, mest för att vara social till en början men hoppas på att när jag kommer in i det kunna hjälpa till med både PvP, PvE och industri så att säga.

Av Zelloxy

De suger punkt slut. Har de f*n intre stresstestat eller varit förberedda på något vis? Samma gamla visa vid varje release, att de inte lär sig. Så mycket pengar som de har bakom sig så tycker man inte det borde vara speciellt svårt att slå upp ett par servrar extra runt releasedagarana åtminstone....

Av Zelloxy

Håller definitivt med. Jag har en Dell U2711 och jag spelar mycket, den är perfekt. Spelar mycket Battlefield 3 just nu och där glänser den :). Diggar även 2560x1440 upplösningen starkt.

Av Zelloxy
Av Zelloxy

Sorry to burst your bubble, men Opera säger jag bara (en bra webbläsare, när det kommer till minneshantering vet jag dock inte hur effektiv den är men det spelar ingen roll för mig)