Inlägg

Inlägg som Napster91 har skrivit i forumet
Av Napster91
Skrivet av dlq84:

Homebrew och emulering får man väl diskutera?

Homebrew och emulering av "dina lagligt införskaffade backuper" är ju verkligen målet med moddad ps4/konsoll det skriver alla (ingen) under på med handen på hjärtat

Ontopic: coolt.

Av Napster91

För de som inte fått upp ögonen, SVT har mkt bra material och film "helt gratis", UTAN REKLAM!

Av Napster91

Missade med Ulf, har dock inte det nr heller!

Av Napster91
Skrivet av Palme_570:

Lite skillnad på skjutvapen och fritillgång till roulette.

Principen är densamma, de allra flesta kan säkert sköta sina åtagande på skjutbana eller kasino, dock finns det dom som missbrukar verktyg, vare sig det avfyrar bly eller är betalmedel. Allt kan vändas till negativt om man vill. Men håller med dig det är lite långsökt beroende på hur man ser principiellt eller i förhållandet möjlig skada.

Av Napster91
Skrivet av Palme_570:

Låt folk ta ansvar för sina egna handlingar, det är inte spelbolagen som spelarbort pengarna. Lika lite som det är drogernas fel att folk är torskar. Om barn ser sånt här så är det föräldrars ansvar att tygla sina barn inte kanalen.

Det är egna beslut, att staten ska hålla på med storebror ser dig och vi vet vad som är bäst fört dig fasoner är inget annat än rent förtryck.

Wow edgy! Det är inte X som gör Y utan personen. Därför bör alla ha rätten till vapen, droger och staten är ond sådeså!

Av Napster91

ÄNTLIGEN! Hoppas ryktet stämmer! Undrar om metroid 4 äntligen kommer

Av Napster91

Ni tror detta skapar rubriker? Pff, vänta tills något händer med swedish match fabriker. Utan mat går ett par dar, men snus går inte mer än en halv.

Av Napster91
Skrivet av piddan:

Detta är mitt privata, har ingen authenticator kopplad till kontot.

EDIT: fick ett nytt meddelande nu att inloggningen är blockerad, eftersom att någon har försökt logga in med fel konto/lösen för många gånger.

Hade samma problem för några månader sen när jag glömt mitt lösenord... Iaf, vänta 24h utan att logga in, hoppas du har backup mail/tfn kopplad. Återställ lösenord. Fungerade för mig

Av Napster91
Skrivet av Rouge of Darkness:

Nyklar och plånbok thats it.

mobilen får ligga kvar hemma vill nån verkligen mig nått kan de ringa igen.

tar jag bilen motorsågen och e yx ligger alltid i skuffen iom att man bor mitt i en buske och inget ovanligt att de ligger nå random träd över vägen vid större mängder snö eller blåst.

Hur fick du dig själv att släppa tfn? För mig hade de vart jätte svårt, men tanken känns lätt befriande. Dock kanske ungar/skola och sånt behöver kontakta under arbetstid.

Av Napster91

Kommer inte åt klippet/ljudet, har inte fb, dock så döende hårddisk? Innan mina fåtal som dött genom åren var det ett jäkla klickande och "scratch" när läshuvud söker? Typ som någon knäpper knappar i plast, eller hur man kan beskriva...

Av Napster91
Skrivet av Juggernawt:

Dricksar aldrig i Sverige då personalen har en lön de kan leva på. Utomlands beror det på dricks-kulturen.

Håller med helt och hållet att så bör det vara. Gäller dock de stora kedjorna som McDonald m.fl. Vanlig lön på "burger n beer" är på 20-23k,ä för service personal, därför många lämnar branschen (helt rätt!). Sen finns det säkert nobel middag och "le-food" på någon östermalm som drar upp snittet rejält.

Av Napster91

Det får man säga är ett bra initiativ! Ska det vara så svårt att tillåta egna servrar? Pirater blabla, jaja, vissa väljer den vägen för att just slippa bli av med spelet vare sig intressent är kvar eller inte.

Av Napster91

Offtopic men tror p3 dystopia (nice program) kan lägga ner vid det här laget. Enda "dom" inte "förutspått" rätt (ännu) är de mer sci-fi orienterade avsnitten. Verkligheten överträffar ännu en gång fiktionen.

Av Napster91

Nästa fråga, hur många spel har du spelat klart i biblioteket?

Av Napster91
Skrivet av izzie:

Tonen hårdar på Sweclockers precis som på resten av internet, trots att detta länge varit ett tillhåll där sådant inte tillåts.

Det förs inte mycket vettiga diskussioner längre, de flesta trådarna är av typen "skryt i ett inlägg utan att interagera med andra inlägg".

Ingen pratar teknik och moddning längre eftersom allt är så dyrt.

De desperata försöken att dra in sponsorpengar tummar mer och mer tydligt på kvalitén på det redaktionella innehållet.

Håller Sweclockers på att dö?

Någonstans får man väll det forum man förtjänat, undertecknad kan skriva under på att vara delvis till och från en del i problemet. Jag hoppas att det blir bättre och försöker själv i de fåtaltrådar jag svarar att utveckla och hålla mig till ämnet, men med 'dagens tonläge' är dett lätt att tappa det. Sen kan en del ligga i som någon längre ner i tråden skrev, teknik är inte så kul längre för det inte händer särskilt mkt från gen till gen. Tycker ändå redaktionen håller en mycket hög kvalite, även med det s.k fluffet.

Av Napster91

Arbetar själv inom kommunalt bolag, finns väldigt många konstiga avtal/"hemlighetsmakeri"/fuffens/svågerpolitik jag m.fl ifrågasatt. Det är inte alls konstigt krishantering är igång, huvuden "kommer rulla" om inte allt medialt fokus läggs på själva hacket.

Men man får inte glömma att det är väldigt tråkigt om inte "ras" för de med känslig personlig data som sjukdom/liknande blir öppet.

Av Napster91
Skrivet av slipbit:

Finns ett scenario som inte går att hanteras på annat sätt än ett giftemål, nämligen laglotten. Äger ni en fastighet tillsammans och har minderåriga barn så måste den överlevande parten lösa ut sina barn om man inte är gift.

Jahopp se där! Ännu en grej man inte lärt sig i skolan/tagit reda på. Nu får nog jag också se vad som göras går på området.

Av Napster91
Skrivet av Litenskit:

Hej!
Hade ett litet skrämselskott från min kropp i början på veckan som hade kunnat sluta riktigt illa.

Nåväl nu är det dags att ta tag i alla papper.
Jag har hus, sambo och två barn.

Vi kommer att gifta oss för att styra upp lite av det värsta eländet.
Men då kommer vi till frågan om äktenskapsförord och testamente.

Detta är vad vi vill med:
Äktenskapsförord:
All egen egendom vid ingång av äktenskap, förblir egen egendom.
Alla eventuella arv från rakt upp och nedstigande led (såsom mor, far och mor/farföräldrar samt eventuella utomäktenskapliga barn) förblir enskild egendom om inte eventuellt testamente anger annat.
All avkastning från enskild egendom skall vara enskild egendom.
Vad vi under äktenskapet förvärvar i form av privat bohag och husgeråd skall vara giftorättsgods.
Fastigheten *huset vi bor i* förblir *Litenskits* egendom tills *Litenskits framtida fru* tar över 50% av lånet på nyssnämnd fastighet.
Alla eventuella företag parterna äger förblir enskild egendom, vid skilsmässa skall den andra partern få ersättning för påvisade kostnader den haft i direkt anslutning till företaget.

Mitt testamente:
Barnen ärver allt.
*Litenskits framtida fru* bor kvar i orubbat bo.
Fastigheten *fritidshus i paradiset* skall förbli barnens enskilda egendom (och om möjligt vill jag att den skall fortsätta gå i arv i rakt nedåtstigande led).

Är detta möjligt att genomföra?

Tack på förhand!

Man gör som man vill, men varför gifta sig om "allt" ändå ska vara isär. Giftermålet är väll ändå menat att förena och dela allt, gott som ont. Gift er "på skoj" i utlandet om det är ceremonin ni är ute efter att få uppleva?

Av Napster91

Det var ingen CD sen klickande tangentbort hatar jag, så 0 koll där.

Av Napster91

Helt offtopic, men tack för alla videos recensioner som börjat dyka upp igen! Vet inte om visnings statistiken syns när man kollar via sidan, så börjat se på tuben under helgerna när knoddarna sover