Inlägg

Inlägg som Johan1W har skrivit i forumet
Av Johan1W

Jag köpte som sagt min box begagnad och vet inte om den är chippad eller inte, vad händer om jag loggar in på live och den skulle vara chippad? Blir jag bannad från live eller slutar boxen rent av fungera helt? Jag måste som det verkar uppdatera boxen innan jag kommer in på live. Mina spel som jag köpt fungerar fint idag och jag spelar aldrig online. Gör jag nått dumt om jag testar?

Vet inte om jag kan vänta på det nya GTA då min systers barn har min box jämt, det är väl en 8-9 månader sen jag hade den hemma sist så om en vecka eller två tjatar dom nog och vill ha tillbaka den:)

Av Johan1W

Hur får jag tag i tlad? Har en 360 utan abb, tror den är chippad men jag vet inte säkert då jag köpte den begagnad för nått år sen. Jag har kollat runt i lite nätshopar men ingen har detta i lager, är det enbart för nerladdning? Måste jag isf ha ett guldabonnemang med? Har förstått att man kan köpa nån form av poäng, men hur? Med visa-kort via boxen eller?

Av Johan1W

LaCie tickar, startar ej.

Jag håller på att felsöka en LaCie D2 Quadra som inte vill gå igång. Ansluten via USB så tickar den bara, dyker inte upp i XP. Vi har provat med en annan strömkabel så det är inte det. Urtagen ur kabinettet och ansluten i en Dell burk där en av dess diskar ersatts med LaCiens så startar inte den burken överhuvudtaget, den fastnar vid windowsflaggan. Vid start i felsäkert läge så bootar den bara om när man valt felsäkert läge i F8 menyn. Som ytterligare lök på laxen är det min systers burk och hon bor 48 mil ifrån mej så jag måste göra allt via luren

Är det kört att få igång disken?

EDIT: Till saken kanske hör att disken är extremt sparsamt använd, 5-6 ggr max, som ren backup disk. Däremellan så har den varit avslagen och ställd åt sidan.

Av Johan1W
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sergeant44
Källor behöver ju var och en av oss för att tolka sanningen, med undantag för wikipedia.

Källa på det?