Inlägg

Inlägg som Voiceless6 har skrivit i forumet
Av Voiceless6

Nej

Av Voiceless6

Värmen ligger på 50-60 Celsius. Har senaste drivis. Behöver hjälp

Av Voiceless6

HD 4850 Flimmer problem!

Hej! När jag spelar så på vissa ställen så flimmrar vissa ställen på skärmen till i på vissa ställen. Det blinkar som en massa vita fyrkanter i ett rut mönster. Det är inte alltid men på vissa ställen. Jag har märkt nu att det brukar bara flimmra på gråa ställen. Men är inte säker. Jag har sökt på google men inte hittat nån med samma problem. Vet nån felet? Dom andra delarna är i sig.

Av Voiceless6

Skärm tips! [CA 1500-2000 KR]

Hej! Jag behöver ett tips på en bra datorskärm. Vilken är den bästa skärmen i den prisklass som är i rubriken? Jag har sökt efter andra trådar med samma fråga men dom har vart några månader gamla så dom stämmer väll inte nu.
Den ska vara bra till spel och att surfa. Tacksam för hjälp

Av Voiceless6

Kan nu säga att det funkar att boota med en annan hårddisk. Felet är alltså hårddisken? Men den är bara 340 GB och det är lite lite

Av Voiceless6

Många har sagt att det räcker gott och väl

Av Voiceless6

Inget med skivan som sagt. Bör tilläga att ny efter Formateringen Så tar det i princip 15 min innan jag kommer in i Vista installation rutan O.o. Ska testa installera Vista igen och se hur det går. Inget pip, allt sitter bra. Efter BIOS uppstarten så blir det svart och startar om.

EDIT: SKIT! Nu är jag testar installera Vista så hittar den inte min HD när man ska välja var man vill installera

Av Voiceless6

Kommer in i BIOS. Datorn stängs bara om jag väljer Hårddisken som 1:a. XP-Skivan funkar på en annan datorn så den är det inte fel på. HELP!

Av Voiceless6

KRIS! Datorn stängs efter 5 SEk!

Hej! Nu har jag äntligen fått min nya dator. Jag har byggt ihop den. Efter det så installerade jag Vista. Det gick fint, Men jag insåg hur dåligt vista var och jag ville byta tilbaka till XP. Jag formaterade med XP skivan och började installera. Men när den startar om första gången efter "Kopierar filer" så när datorn håller på att starta om så blir det svart i cirka 2 sek och sen startar den om. Så forsätter det hur länge som hellst. Så problemet är när jag startar datorn så startas den om igen efter cirka 8 sek. Jag har testat att byta plats på minnerna, Testat med en annan hårddisk, Kollat så alla sladdar sitter fint. Felet är förmodling inte i hårddisken efter som det inte funkar med den andra heller. Snälla vad ska jag göra :(. Jag har:

HD 4850
F1 640 GB
P5Q Pro
Corsair 2 GB
Corair 450W
E8400

Jag vill inte ha slängt 7500 på en dator som inte funkar
Är evigt tacksam till den som hittar lösningen till mig

Av Voiceless6

Hur vet jag om min Prolle klarar x64? Det är en Intel E8400

Av Voiceless6

Vista x32 eller x64?

Hej! Jag har tänkt installera Vista på min nyinköpta dator. Men jag vet inte om jag ska ha x34 eller x64. Det jag oroar mig över är om alla program funkar med x64 och om det finns x64 drivisar till min hårdvara. Jag vill ha x64 för att kunna utnyttja allt mitt 4GB Ram. Så, ska jag välja x34 eller x64? Jag spelar mest spel och Photoshopar. Förresten, Hur får jag reda på om mitt Photoshop funkar med x64 :S

Tacksam för hjälp!

PS: Glömde säga det är Ultimate jag har.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Voiceless6

Tack för hjälpen alla

Av Voiceless6

Känns lite osäkert att använda en beta (W7) på min main dator :/

Av Voiceless6

Hoppsan! Riktigt förvånade svar. Trodde att nästan alla skulle skrika ut XP! Med megafon Hursomhelst tack för hjälpen, kör Vista då. BTW Riktigt snabba svar hör på SweC.

Av Voiceless6

Vista eller XP till ny dator?

Hej! Jag har beställt en ny dator från Inet (bara delar). Men jag vet inte om jag ska använda XP Pro eller Vista Ultimate. Jag kommer att använda Phototshop och spela spel som FC 2, Fallout 3 och sånt. Har Vista blivit stabilare nu när det har ca 2 år på nacken? Jag har beställt 4GB ram, HD4850, Samsung F1, P5Q-Pro. Så vad tycker ni? Ska jag köra med XP eller Vista.

PS: Vill helst köra med vista.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Voiceless6
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blomqvist
Yes.

Kort och koncist

Av Voiceless6

OK :). Men jag undrar om jag inte kör x64 kommer ändå mina 2x2GB minnen att köra i Dual Channel? Och sen när jag klämt in allt i chassit (xD) är det bara att lägga in OS skivan?

Av Voiceless6

Har beställt från Inet nu. Väntar spänt =D
Man får väll med alla nödvändiga sladdar för att bygga ihop allt?

Av Voiceless6

Behöver jag köpa till extra fläktar till Antec chassit?

Av Voiceless6

Är Inet nått å lita på? Hur snabb leveranstid? Hur funkar det där med Fraktfritt?

Tack för all hjälp bambi87