Inlägg

Inlägg som Anticipate har skrivit i forumet
Av Anticipate

kul att se att så många är så butthurt över sitt fildelande...

Av Anticipate

Små prestanda vinster
Fel tanke banor hos Xbox one(sånt som har fixats nu men fel mindset från start)
Mer utav en multimedia box än spelkonsol(Xbox)

Av Anticipate

* Användningsområden = FPS & RPG(BF3,WoW,HoN,SC2,MW3 osv)
* Önskad storlek = 23'+
* Din budget = Diskutabelt

Särskilda önskemål (om du har några sådana)
* Önskad upplösning = 1920x1080
* Önskad Panel = Inget vidare krav(osäker vad som menas med panel faktiskt )
* Önskad skärmyta = (Matt, blank, halvblank)
* Önskad Hz = Ju högre ju bättre
* Butik = Bra butiker med bra garanti erbjudanden helst men inte ett krav.
* Märke = Inget vidare krav.

Av Anticipate

Jag kollade på kylartesterna här på Sweclockers som kom upp för ett tag sen och tänkte välja en lite bättre.

Min processor ligger just nu efter en kvälls användande i 50C vilket ja... Är katastrof då mina vänner ligger runt 30idle och 40 i ½ load som jag ligger på typ också.

Av Anticipate

AM3 kylare

Tjenare, det känns som om min 1100T ligger i för hög temp i idle mode(~45C) så skulle vilja köpa en ny kylare än den pissiga referens kylaren. Jag undrar bara om AM3 är en utdöende socket, vill inte gå och köpa en kylare för ~700 eller mer som jag inte kommer kunna använda när jag uppgraderar datorn.

Eller kan jag räkna med en ~4år till på iallafall kylare som passar den socketen?

Av Anticipate

AMD Vision Engine(Problem)

Hej,

jag har ett problem som tydligen är rätt stort och känt om i världen men jag har inte hittat något som har hjälpt mig, så vänder mig nu till er Swec för hjälp.

Det är så att jag inte kommer in i AMD Vision längre, kollar man hur RAM och CPU tiden agerar så går den upp till runt 20k kB sen "crashar" den och går ner till 1000 kB och så går den sakta upp och sen ner igen.

Datorn är 1 dag gammal och allt var nyisntallerat och senaste drivrutinerna installerade osv. Jag hade samma problem med min gamla dator så det är ett globalt fel och inte bara för denna dator, jag har försökt att avinstallera och installera om just Vision då det fungerade förr men det går inte längre.

Någon som har haft detta problem och har löst detta eller vet hur man ska lösa det?

MVH

Anticipate

Av Anticipate

Testade precis IntelBurnTest och jag fick upp tempen till 59grader ganska snabbt, i idle så ligger tempen runt 40grader. Något jag behöver vara orolig över? Har precis tagit bort all kylpasta och lagt på en ny "klick" och låtit kylarn "pressa" ut den.

Är detta något jag behöver göra om och göra rätt eller ska det inte behövas? Rätt orolig för vill inte förstöra datorn nu när den är bara ett par timmar gammal.

Av Anticipate

Hej hittade tråd genom google så bumpar den för mig själv.

Jag köpte och byggde ihop min egna dator idag där jag har 1100T som processor, jag kör med stock kylaren.

Kört prime95 i kanske ~15min snart och temperaturen ligger runt 55grader. Jag la en lite klick med kylpasta på processorn och smetade ut den jämt, bör jag använda mera?

Processorn går just nu i 3200RPM och mina 3 insugs 120mm fläktar går på full hastighet. Jag har inte heller överklockat. Känns som om jag har gjort något fel, kylarn kanske inte sitter fast ordentligt eller?

Av Anticipate

Passar 6970 med detta moderkort?

Hej,

Moderkortet är:

ASUS M5A78L, Socket-AM3+
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=633041

Jag har dåliga erfarenheter när det kommer till kompatibel hårdvara så ville dubbelkolla med folket som kan det här med grafikkort om det fungerar.

Tack!

Av Anticipate

Problem med 6850, fungerar inte korrekt vid start

Hej!

Jag har haft ett 6850 i min ägo i snart ett halvår som legat i sin lilla förpackning 98% av tiden. Jag har inte haft tid att felsöka det men tänkte nu när jag har börjat att få lite fritid så skall jag börja felsökandet.

Det är så att när jag kopplar in grafikkortet i datorn utan drivrutiner så fungerar det exakt som vilket annat grafikkort gör utan drivrutiner. Men så fort jag installerar dessa ifrån amd.com eller ifrån skivan som medföljdes och inget fungerar. Grafikkortet går upp i 100% load i windows och sen kommer en bluescreen efter 5minuter eller så. Första tanken var det är fel på grafikkortet så jag tog tillbaks det till inets butik i Stockholm för att be de felsöka det. De verifierade att grafikkortet fungerade som det skulle som jag även fick följa med till lagret för att se det med mina egna ögon.

Min andra tanke blev då moderkortet fungerar inte med PCIE2.1 eftersom det enbart har stöd för 2.0. Så jag mailade Gigabyte och efter 20 mail eller liknande fram och tillbaka konstaterades att det är fel på något annat enligt de.

Jag undrar ifall någon har haft liknande problem med grafikkort och vad som var felet i så fall.

Mer info om problemet:

Ser ut som att v-sync är igång då skärmen uppdateras i 1x1 cm block över skärmen, skärmen uppdateras ungefär med 1-2 FPS. BIOS och drivrutiner är fullt uppdaterade till dagens datum. Jag har ett 500W nätagg, vad jag har för moderkort står i min signatur.

Förlåt för dålig svenska och dåligmenings byggnad. Skrev ihop detta lite snabbt under föreläsning, kan skriva mer utförligt ifall någon behöver mer information.

Av Anticipate

Problem med HD6850(liknande V-sync)

Hej!

Jag köpte ett nytt grafik kort igår då mina HD4870 inte mådde så bra längre. Nu sitter jag här i frustration efter att ha formaterat datorn för att jag trodde det var problem med grafikkortets drivrutiner ifrån 4870. Men problemet ligger kvar, det verkar som om V-syncen är på, varje gång jag öppnar något nytt så ser man hur det går uppifrån och neråt när den uppdaterar sig. Jag har nyaste drivrutinerna ifrån AMD.com och stängt av V-syncen i CCC men problem ligger kvar.

Någon som vet vad det är för fel?(Kortet är av typen Gigabyte)

Av Anticipate

Bottleneck?

Hejsan gott folk!

Jag har en fråga hur mycket min nuvarande processor skulle flaskhalsa vid köp utav ett nyare grafikkort.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=434414

Jag har nämligen fått små corruption det började med lite i spel, men nu börjar det sakta men säkert sprida sig till Windows så det är en tids fråga innan allt har korrupterats och det ser för djävligt ut.

Av Anticipate

rekommenderar p2350 jag är hel nöjd med min!

Av Anticipate
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wimon
Jag lirar på ett GTX275, Jag kör på allt på Medel inställningar och får 50-70 fps. Tycker det är minimum inom fps ramen. Jag kör 1920*1080.

Jag har HD4870 och får runt 50-60 FPS också, och det är max på 1920x1080

Fröstör inte hur du kan få så lågt eftersom 275 är bättre än 4870 om jag minns rätt

Av Anticipate

Väggfäste till Samsung P2350

Tja!

Jag ska sätta upp min P2350 på väggen, så jag letar efter något bra och billigt väggfäste. Det ska inte vara något som man vrider osv utan kanske tiltar den lite lätt.

Så släng upp lite rekommendationer eller modeller ni vet passar.

Av Anticipate

Inte de nyheterna man ville höra men antar att man får vänta på att ATI fixar det så småningom.

Av Anticipate

Crossfire problem?

Hej!

Det är så att jag kör just nu på 2 st HD4870 och jag har börjat märka en sak som börjar bli hyfsat störande. Det är så att när jag spelar spel som CoD och BC2 att det "blinkar" lite som en epilepsi lampa, i CoD är det när jag blir flashad och i BC2 är det vatten och fönster.

Det jag misstänker är att mina grafikkort gör detta då de tar varannan frame just nu(som jag antar är standard?). Jag har i alla fall hört att man kan göra så att de tar varsin halva av skärmen, jag har suttit i CCC ett par timmar nu och jag hittar verkligen inte inställningen, måste jag ladda ner något speciellt för att få detta att fungera? Jag har just nu bara standard CCC som man får med när man gör vanliga uppdateringar.

Tack för hjälpen, kollar till tråden senare ikväll måste till jobbet nu.

Av Anticipate

Mitt spel har en tendens att dö när jag blir host vid vissa spel. 3/5 games när jag ska bli host så hänger sig mitt spel. Jag får inge fel medelande bortsett från att "Ditt spel har krashat" i stortsätt.

Någon som vet vad bakom liggande faktorn är?

Specc finns nedan

Av Anticipate

Har för mig den heter typ Source

Av Anticipate
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zeuxlarsson
Ja, dock bör man försöka ha samma klockning och lika mycket RAM på kortet.

Skulle en sidofläkt rekommenderas vid användning av crossfire?

Har ett antec 300 just nu med 2 insugs(fram som kommer "träffa" grafikkorten först) och 2 insugs över. Kanske ska ha en utsugs/insugs fläkt på sidan?

Hört att det förstör vid vissa tillfällen därför jag frågar dessa rookie frågor.