Inlägg

Inlägg som Humvoffla har skrivit i forumet
Av Humvoffla

Det är kanske inte en spricka då?

Av Humvoffla
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilsie
xD har aldrig hört nåt så dumt i hela mitt liv. hahahahahahaha kan inte sluta garva hur tänker ni? En kund har blivit dissad av webhallen och får inte berätta det? För att det är synd om webhallen? Då tycker jag vi ska lägga ner anklagelserna mot playzone och kameraexperten också eller vad de hette, för man ska inte vara elaka mot deras rykte? Hörni skärp er för fan.

Sedan båda vi skrev har det framgått betydligt mer information om ämnet och anders har all rätt att vara sur. Självklart ska man berätta om hur man blir behandlad av företagen. Nu har han verkligen försökt, och har även vänt sig till corsair, så vi får väl se vad som händer, troligtvis har webhallen agerar korrekt.
Jag tycker det är fel att sprida skräcken och säga att man inte får byta trasiga delar från webhallen, för det får man, om du läser andra kunders inlägg. Jag tycker dock att webhallen borde prioritera nöjda kunder framför allt annat, speciellt återkommande kunder.

jag tycker du kan sluta skratta.

Av Humvoffla
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xclusiv8
Den här tråden är så himla onödig. Dom följer förmodligen sina kontrakt. Du har skapat en tråd som kan skada ett respektabelt bolag baserat på dina egna åsikter.

Citat:

De har ju vägrat mig att returerna en defekt produkt... Inget onödigt i denna tråd... Tänk innan du talar..

"tänk innan du talar" haha så onödigt stöddig och dryg man kan vara...
Jag håller med Xclusiv8, rätt onödigt inlägg. Att tala skit om ett dataföretag på swec kan nog skada företaget mer än vad dem förtjänar. Ofta är det EN individ som har fattat ett kasst beslut. Oftast brukar cheferna och de högre uppsatta vara jävligt rädda om dåligt rykte, så tjata på dom innan du försöker driva dom i graven.

Av Humvoffla

Bärbar eller stationär?

En fråga som säkert många har ställt.
Jag ställer nu också den, bärbar eller stationär?

Skall köpa en dator i prisklass 10 till 15 000 och jag överväger noga ifall jag vill ha stationär eller bärbar.

Vore grymt med lite för och nackdelar, de flesta är ju uppenbara, såsom friheten att resa och bära runt en bärbar, men jag skulle gärna vilja höra mer. Hur nöjda är ni som har ställt samma fråga och gjort ett val?

Jag har inga direkta behov av just en bärbar, vill kunna spela krävande spel dock men det klarar nog de flesta bärbara för 15 000. I framtiden känns det väldigt lockande med bärbar, studier, resor etc!

För och nackdelar tack, är ni nöjda med era val?
Vad bör jag tänka på och ge gärna tips om vilka bärbara datorer ni vet är grymma : )

Med vänliga hälsningar // humvo

Av Humvoffla

once you go flat you never go back!

skulle aldrig köpa ett sådan KB. Är för det första extremt fult, säkert extremt dyrt, fullt av onödiga funktioner, och säkert oskönt... nej det ska vara simpelt, flat keys, stilren enkel design.... Perific aluminium ; )

Av Humvoffla

Jag skulle nog köra på intel duo 3.33, och ett asus MB istället. Och som nån ovan skrev, ett 4870, om inte 2 4850 i crossfire.

Alla burkar nämnda är riktigt clockrena, billiga snygga och extremt prisvärda, men som någon nämnde, kan va kul att lägga ut en slant till så får du något mer "flashigt" om du vill, beror helt på vad du är för person. Vill du ha något flashigt kan jag ju rekommendera antec 900 / antec 900 TWO, eller antec 1200, men då stiger priserna, antec 1200 går på ca 2000 och är fulltower, riktigt clockrent dock ;P

Angående hårdisken har jag hört att dom där ofta går mellan "sleep-mode" och arbetsläge och att det kan vara väldigt störande för er filmgluttare etc. Men jag är inte säker så ta och kolla upp det!

Men, ska du köra AMD, kör på phenom II som ovan, ska du köra intel skulle jag kört på duo 3.33mhz om inte snäppet lägre. (dsv inte quadcore)

Lycka till!

Av Humvoffla

har läst en hel del i denna tråd och måste bara säga hur impad jag är!
Grymt bra jobbat!

Du har verkligen fått saker och ting gjorda och prövat dig fram och det är allt som räknas. Att du dessutom tjänat en del är bara ett plus, det är attityden jag är imponerad av. Riktiga företagare är stora visionärer och jag hoppas din glöd håller. Spåret du är på nu verkar hållbart med tanke på dina studier, kom ihåg att du kommer ha all tid i världen efter gymnasiet, men fortsätt planera och tänka stort! Ge inte upp!

kom ihåg detta så kommer vi garanterat göra affärer i framtiden.

Lycka till!

Av Humvoffla

300 kr för en nazi pin var lite väl dyrt :/

annars gillar jag 1an och 2an precis som dricksprit

Av Humvoffla

Hjälp - Komma åt filer

Hej!

Min dator krachade totalt för nån vecka sedan och det fanns inget vits att ens problemsöka, moderkortet hade varit trasigt sedan länge.
Jag sålde delar till min kompis och startade upp min gamla dator som dock inte stöder SATA så jag kommer inte åt några av mina filer :/ så jag gav hårddisken till min kompis för att föra över filerna men han kan inte logga in på min anvädare även fast det är 100% rätt lösenord, inge capslock eller något liknande, jag fattar verkligen noll. Är detta en känd bugg?

Finns det något sätt att kringå detta utan att man måste boota med bios och ändra lösenordet genom något 'getuseradmin' eller vad det nu än heter :/
Filerna jag vill åt låg tyvärr på skrivbordet, resten kommer han ju åt men det är just filerna på skrivbordet jag behöver då jag håller på med en hemsida som jag idiotiskt nog sparade på skrivbordet :/

Det är inte hela världen ifall jag måste göra om skiten men det vore väldigt hjälpsamt och tidssparande!

MVH //humvo

Av Humvoffla

Jag gick från stabila 9-10 mb/s till stabila 10-11 mb/s
så jag TROR detta funkade för mig : ) sitter på 100/100 riksnet.

Kan ha varit annat som påverkat dock så helt säker är jag inte : )

Av Humvoffla

verkar riktigt grymt! har du inga minnen?

vart handlade du?

Av Humvoffla

Stort tack xJom!

Av Humvoffla

En lite längre post (förlåt!)

Hej, detta blir mitt första inlägg på forumet!

Hittade ganska nyligen till sweclockers, har länge vetat att sidan finns men gav det lite tid nu och blev som nykär.

Jag är som så många andra mitt uppe i ett datorköp och har några huvudfrågor som gärna får bli diskuterade. Jag har läst runt lite efter svar och hittar små svar här och var men vill nu gärna ha ett komplett svar eller skapa lite diskussion eftersom jag när som helst gör mitt datorköp.

Vad jag mest undrar över är vad skillnaderna mellan 2 Quad och 2 Duo är. Jag vet att de har olika frekvens vilket kan ge olika bra prestanda i olika applikationer men finns det mer jag ska tänka på när jag ska göra mitt val av processor? hörde att duo arbetar effektivare i spel vilket passar in på mig. Jag har även funderat mycket på AMD såklart, men de verkar vara mitt uppe i övergången till am3/ddr3 och verkar komma med nya am3 saker snart så jag vågar inte riktigt köra på dom. Jag vill iaf inte köra på något annat än phenom ll eftersom allt tidigare än phenom ll verkar misslyckat i jämförelse med intel.

Jag vill absolut vara beredd för framtiden och vill därför gärna ha ett moderkort som stöder AM3, men betyder pluset i "AM2+" att det stöder am3? eftersom jag tidigare sett att det inte står AM3 men att moderkorten ÄNDÅ stöder am3. Och hur blir det med DDR3? stödjer alla kort som stödjer am3 också DDR3? Jag blir så förvirrad.

Grafikkort är klart, hårddisk, chassi, men inte processor moderkort och minne. Angående minnen, vad betyder "PC5300" läste tidigare om helt andra siffror och alla dessa olika "PCxxxxx" verkar ha samma hastighet i kompletts "konfigurationspaket" Jag vill troligtvis klocka, bör jag skrota kompletts färdiga paket då? eftersom deras minnen bara är på 800mhz? eller är jag ute och cyklar?

Exakt vad ska jag tänka på när jag vill att datorn ska vara beredd för framtiden och "klockningsvänlig"

Datorn lär gå på omkring 10 000 och vill helst hålla den under, men nu verkar det som att man helt enkelt får mycket för pengarna så jag är inte så rädd för att lägga ut lite till.

Datorn jag är sugen på är kompletts i30 som jag konfigurerar efter behov, bytt till antec 1200, ändrat hårddisk, grafikkort, men vad jag undrar mest över är som sagt processorn - 2 Quad, 2 Duo eller phenom ll ? Moderkort för framtiden som ska vara klockvänligt och detsamma med minnena.

Tack på förhand! // Humvo