Inlägg

Inlägg som GurreX har skrivit i forumet
Av GurreX

Tack för svaret Ja det är lite tvetydligt på deras hemsidan för samtidigt som de skriver det som du nämner så står det även:

"Har du en Samsung Smart TV från 2015-2019? Då kan du komma åt playtjänsten genom vår Smart TV-app. Appen är tyvärr inte kompatibel med modeller från 2020."

Vilket gör det hela lite svårt att veta vad man ska tro på så därför hade det varit trevligt med någon med Q90T som kan konfimera, eller Q80R kanske också är från 2020?

Av GurreX

Canal Digital GO Samsung Q90T

Hej!

Går i köptankarna kring en Q90T 65' men där finns en sak som jag inte riktigt hittar ett klart svar på någonstans och det är ifall Canal Digitals GO app finns tillgänglig till denna TV'n eller ej.

Så om det finns någon vänlig själ som en söndag som denna skulle vilja kolla app-utbudet på sin Q90T och se om ni hittar Canal Digitals app så är jag yttest tacksam

Mvh, Gustav

Av GurreX
Skrivet av J3ster:

Nu bumpar jag kanske en gammal tråd... men jag undrar vart fan man hittar Samsungs Performance Restoration Tool? Jag har även installerat samsung magician 4.6 men ända firmware jag får är EXT0DB6Q.

bumpar också denna gamla tråd. Men jag hittar verkligen inte heller deras performance restoration tool längre? Jag installerade det på den ena datorn när det släpptes men kom nyligen på att jag inte hade gjort det på min gamla dator. Har dem tagit bort det från hemsidan eller vad är det frågan om? Riktigt dåligt av samsung isåfall att ta bort ett program som fixar deras i detta fallet misslyckade produkt.

Av GurreX
Skrivet av GeekySole9354:

För mig och min kompis fungerade det när båda använde Hotspot Shield samtidigt. Lite jobbig lösning men det fungerar.

Testade detta och det funkade! Tusen tack till dig!

Av GurreX

Nepp, du och din kompis har samma version av spelet så det är inte det som ställer till det. Det som ställer till det är nog bara att onlineläget helt enkelt inte funkar som det ska.

Och det värsta är att Ubisoft inte verkar lägga mycket krut på att fixa det. Dock är det väl sådana smällar man får ta när man köper ifrån Ubisoft men frågan är om detta inte är det sista spelet jag köper ifrån dem.

Av GurreX

Jag har exakt samma problem, och det jag kan säga är att vi inte är ensamma. Har sökt runt en del och det är väldigt många som har samma problem.

Väldigt tråkigt att det är så här för jag tycker spelet har bra potential för att kunna vara riktigt roligt, men Ubisoft faller på att "main" funktionen i spelet som är myltiplayerläget, inte funkar.

Av GurreX

Inte på Steam då? Man kan ju förhandsboka det där.

Av GurreX

Någon som uppdaterat sin moto 360 till Lollipop och kan ge en liten recension om uppdateringen?

Av GurreX
Skrivet av Tommty:

Fick hem min Moto 360 med svart metallarmban i torsdags, helnöjd!

Metallarmbandet passade mig perfekt runt handleden direkt ur karton, dock har jag smala handleder så vette fasen hur bra det blir om man har större handleder då dem verkar vara väldigt korta. vanligtvis har jag alltid fått ta bort 3-4 länkar för att få det bra.

Var beställde du ifrån? Hur mycket fick du betala?

Av GurreX
Skrivet av Massy:

Förmodligen inte fri frakt till sverige och sen blir det 25% moms så räkna med ca 2,5k-

Skrivet av Sp0de:

Logga in, lägg till den i varukorgen och starta förloppet att köpa den får du se estimatet vad det kommer att kosta. Kommer att landa på ca 3200 om jag minns rätt.

Aha, ja då förstår jag att det inte är riktigt värt det. Ah, en månad till ska man väl kunna klara av tror jag

Av GurreX

http://www.amazon.com/Motorola-Moto-360-Stone-Leather/dp/B00O... den blir ju ca 1 800kr och frakten är ju gratis ? eller är det något jag missar ?

Av GurreX

Ja man funderar ju lite också på ifall det är värt att vänta för hårdvaran i klockan är ju ganska utdaterad. Dock så sägs ju det ju att den nya firmwaren ger klockan en sjuss framåt, både batteri och prestandamässigt.

Sen om priset så har jag hört folk som köpt klockan för 1800kr från USA och det känns ju verkligen som en bra deal.

Av GurreX

Går i tankarna om att köpa en sån här klocka. Men ni som redan köpt, hur är det med Motorolas garanti och så när man köper via te.x Amazon. Kan man skicka in den för garantiäranden och så till Motorola Sverige eller är det att skicka den till USA ifall något skulle hända som gäller?

Och vad är skillnaden rent generellt ifall man skulle köpa den nu ifrån amazon eller vänta och köpa den från någon svensk återförsäljare?

Av GurreX

Någon som vet något land förutom mexico där origin har billiga grejor för Origin i Mexico tar ju tyvärr inte emot paysafe betalningar och eftersom jag inte är gammal nog att ha ett kort som jag kan betala med online så är det mitt enda betalsätt.

Av GurreX

Tack för alla svar !

I magician ser det väl rätt ok ut

http://i.imgur.com/RLjTfqu.png

Men jag upplever fortfarande disken som långsam och HD Tune visar fortsatt samma värden som innan trots att jag har optimerat hårddisken efter maximal prestanda. Något mer tips på vad som kan vara fel eller är det att kontakta inet som gäller?

Av GurreX
Skrivet av jonas1972:

250gb ata device?I as-ssd vilken sataport kör du på en intel hoppas jag och har du verkligen ahci påslaget i ditt bios/uefi?

ACHI är påslaget.

Av GurreX

http://i.imgur.com/exhWAoS.png

Så här ser testet ut med AS-SSD, lite svajjigt där också. Kan det vara något med att den får dåligt med ström? för mitt nätaggregat har börjat coilwhina en del och jag misstänker att den börjar bli kass.

Av GurreX

Samsung 840 Evo problem

Hej!

Jag har en Samsung 840 EVO som jag misstänker har börjat strula. Problemet upptäckte jag när jag satt och spelade FIFA 14 och helt plötsligt så frös spelet och jag var tvungen att logga ut från windows för det gick inte heller att stänga spelet via Aktivitetshanteraren.

Jag vet inte om det var innnan eller efter första frysningen men att starta program och spel tar också längre tid än vad det gjorde innan.

Med tanke på att uppstartstiden var försämrad så tänkte jag ju direkt på SSDn och gjorde ett test med HD Tune. När jag gjorde en benchmark där så ser det åtminstonde i mina ögon inte så speciellt bra ut. Jag låter bilden tala för sig själv.

http://i.imgur.com/EzwS6F5.png?1

Länk ifall bilden inte funkar: http://imgur.com/EzwS6F5

Så min fråga är nu vad ni tror problemet kan vara? Ska jag lämna in SSDn till inet för den är inte speciellt gammal eller är det någonting annat jag kan göra först?

Tacksam för svar !

Av GurreX

Tycker det skulle vart trevligt om något Svenskt företag tog initiativet att sälja ett Cardboard paket där man får alla delarna och kan börja bygga direkt. Vissa av delarna är ju som tidigare sagt lite svåra att få tag på.

Av GurreX
Skrivet av SuperSverker:

5C alla dagar i veckan. Har hellre den än 5S. Färg över metall. ´just sayin

Har du hellre en telefon med noll byggkvalité än att ha en telefon med den näst bästa byggkvalitén efter HTC One M8?