Inlägg

Inlägg som bock1 har skrivit i forumet
Av bock1

Tusen tack för hjälpen!

Av bock1

https://www.hifiklubben.se/globalassets/product-images/argon/...
Jag vill bara kunna koppla ihop de två högtalarna med TV eller dator.

Av bock1

Kablar till högtalare?

Hej. Jag är totalt inkompetent. Jag köpte högtalare Argon 6340A och tänkte att sladdar skulle följa med. Vad behöver jag köpa för att koppla in högtalarna i datorn/tvn? Det står Ingångar: stereo-linjeingångar (RCA + minijack på baksidan). När jag söker på RCA kommer 10 kombinationer av kön upp och jag har ingen koll. Snälla hjälp, tack på förhand.

Av bock1

Nya drivrutiner hjälpte inte. Tacksam för hjälp om någon sitter på info, tack på förhand.

Av bock1

Datorn är två månader gammal, har inte uppdaterat något. Får det här problemet oavsett vad jag gör på datorn, så spelet kan det inte vara något fel på. Testar att tanka nya drivrutiner, tack för länken! Uppskattas :).

Av bock1

Ingen som har hört talas om problemet?

Av bock1

Ljudproblem Acer Aspire 5930G

Processor Intel Core2Duo
Processorhastighet P7350, 2.0Ghz, 1066Mhz
Minne 3GB Max minne Max 4GB Minnestyp 1x2048 & 1x1024MB, DDR2, 667Mhz
Hårddisk 250GB
Hårddisktyp SATA 5400rpm
Grafikkort nVidia GeForce 9600M GT 512MB (DDR3)
Ljudkort Ja, standard 16-bitars

Hej,

Problemet jag har är att ljudet när som helst börjar gå "upp och ner", dvs att allt ljud som kommer från datorn ena sekunden låter som smurfhits och andra mörkare än åskan. För att fixa detta kopplar jag ur USB-kabeln mitt headset är inkopplat med för att sedan koppla in den igen. Ljudet är nu fixat, men jag måste starta om alla program jag använder ljudet med.

Visst, det här hade inte varit något större problem om det inte nu var för att Darkfall Online som jag spelar hänger sig ~5-10 minuter efter att jag fixat ljudet. Det här händer varje gång och kötiden på spelet kan vara upp mot 3 timmar just nu.

Någon som vet vad som kan orsaka detta eller bör jag skicka in datorn på reparation? Får för övrigt samma problem även om jag inte använder mitt USB-headset.

Tack på förhand,
Jakob