Inlägg

Inlägg som jos765 har skrivit i forumet
Av jos765

@wootz91: Köpte samma dator i början av juli för 7999 kr (demo) från Dustin home. Det är ett fynd. Den är bra och OBS! den har 120 hz (3 ms) och inte 60 hz. Lite högljudd vid påfrestning och min hade ett litet fel i svart - visar en pixel i kanten i annan färg inget man tänker på. Jag uppgraderade minnet till 32 gb (2666 MHz) och byte SSD (M.2) till Samsung 970 EVO 500 GB. Mitt tips : Ta det försiktigt när du öppnar datorn för uppgradering, använd ett plastkort eller liknande så du inte förstör den tunna plastbaksidan. Extrem prestanda för pengarna.

En länk till video om hur man öppnar den och uppgraderar och där ser man även ser kylningen: https://youtu.be/gHPkAIn-8Os

Av jos765

Är det svårt att importera färdiga modeller till Cities: Skylines? Har modeller som jag vill ha i mina städer men Asset hittar inte texture från FXB filen. Har många texture-filer där tror jag felet ligger.

Av jos765

Snyggt! Går det importera modeller från 3dmax eller Sketchup? Hur gör man?

Av jos765

Är det någon som vet om det kommer vara några skillnader mellan EU-versionen och Nordic, nu när svenska finns tillgänglig som språk och region i EU-versionen?

Av jos765

Första tagen. Tack så mycket.

Av jos765

Jag har samma fel och påtalat det tidigare. Jag tror personligen att felet beror på 1) Grafikdrivrutiner till INTEL HD 4000 graphics eller 2) Energiinställningarna i Windows 8 PRO. Jag har lyckats få så att vid omstart när jag får svart skärm så kan jag väcka skärmen genom att slå igen och öppna den 2 gånger OBS! 2 gånger. Jag har felanmält ärendet med Svart skärm vid omstart till MS men inte heller de har lyckas ta bort problemet. Om ni har en lösning är jag tacksam för att ta del av det.

Av jos765

Ingen som hittat lösning på problemet med svart skärm efter omstart i Win 8? Stänger man locket så hoppar det igång har jag noterat. Har senaste bios, & drivrutinerna för grafikkorten.

Av jos765

Har senaste BIOS men går det att installera den en gång till? Vill prova ominstallera den då jag installerade den senaste versionen i win7.

Av jos765

Har I7:an med SSD och 12 GB minne jag med tycker den inte låter så mycket i något läge. Har felanmält den svarta skärmen vid omstart i Win 8 Pro till MS.

Av jos765

Tyvärr ingen skillnad här efter dessa nya drivrutiner. Avstängning fungerar. Omstart - Svart skärm.

Av jos765

Är det någon som installerat Win 8 Pro på Nh532 och inte fått Black screen? Hur kör man nvidia kortet som första val?

Av jos765

Tack för svaret men det hjälper tyvärr inte. Felet finns endast vid omstart av windows då "black screen" uppkommer. Men vid avstängning och sen ON då fungerar allt som det ska.

Av jos765

Jag har inget riktigt bra svar på problemet som kvarstår delvis. Förlorar skärmen (black screen) efter jag kör omstart medan fungerar OK om jag kör stäng av sedan ON- knappen. Drivrutinproblem antagligen.

Av jos765

Det löste sig.

Av jos765

Svart skärm efter Windows 8 Pro installation

Hej jag har problem med min Fujitsu Lifebook Nh532 efter installation av Win 8 Pro. Den får svart skärm i normal läge, fungerar dock via extern skärm via HDMI och i felsäkert läge. Har försökt ominstallera drivrutinerna till grafikkorten (Intel HD 4000 & nVidia Geforce Gt 640M LE) både i felsäkert läge och normal läge. Jag ger snart upp! Är det någon som har tips hur man kan få skärmen på laptopen att fungera normalt? Vänta på nya drivrutiner?

Av jos765

Har någon koll på AMD Radeon HD 6790?

Av jos765

Hittade det här:
> ZOTAC GEFORCE GTX 560 TI för 1499 kr
http://www.dustinhome.se/zotac-geforce-gtx-560-ti-1024mb-pci-...

Är det ok?

Av jos765

Svalt och bra grafikkort max 1500 kr

Hej sitter på ett XFX radeon 4870 XXX från 2008 i en varm Antec Sonata III. Vill ha något nytt svalare och tystare kort (främst i idle men även load)? Några tips?

Ute efter en mellanklasskort som är bra i alla väder för max ca 1500 kr.

Tittar just nu på Gtx 560, gtx 560 ti. AMD?? Några förslag?