Inlägg

Inlägg som KeyserN har skrivit i forumet
Av KeyserN

Om du kan gå upp några hundralappar så har du Radeon 7850 som kan vara värt i sånafall.

Annars så är det väl Gtx 650 Ti eller Radeon 7790 om det ska vara precis vid 1000- klassen.

Några fler kort från 700 serien är väl inte att vänta, då jag för mig att Nvidia sagt att de släppt klart serien för året, möjligt att det dyker upp omdöpta 650:s som kommer att heta 750:s men är väl inget jätte upphetsande att vänta inom den närmsta tiden i klassen.

Om det finns pengar över och du kan hålla koll så kan du hitta en bra deal på 660 Ti som är påväg att fasas ut nu, men runt 1000-lappen är nog för mycket att hoppas på..

Av KeyserN
Skrivet av azezl:

böt ut min stationära mot en laptop några år sedan.. för att göra en lång historia kort, nu sitter man på en stationär igen!

Been there, done that.. Men hur mycket RAM och hur snabb och stor SSD du än sätter i inser man i slutändan att ens stationära ändå utklassar den på alla punkter och så sitter man där igen..

Av KeyserN

Jag hatar 1:a April...

Av KeyserN

Finns väl alltid Alienware.. Men priserna stiger ju snarare upp till 30k med likvärdig prestanda.

Har hört något om att man kan få riktigt bra priser om man är student och andra rabatt grejer, då kanske det kan vara värt. Verkligen ingen expert på hur Alienwares funkar, hehe.

Av KeyserN

Jag tycker TBC var den bästa, det kan ha att göra med att jag inte hann lira Vanilla jätte mycket innan TBC släpptes, men jag tyckte det va lite för mycket grinding i Vanilla.

TBC är expansionen jag spelade mest i och som jag kämpade riktigt mycket i tillsammans med några polare, det var svår PVE, bra PVP och ett riktigt härligt community. (Bästa expansionen)

Sen kom WOTLK och här märkte man lite direkt att svårighetsgraden började gå ner, communityn försämrades eftersom man inte längre behövde vara trevlig i en guild för att göra progress. Men men WOTLK var ändå kul eftersom att man trots allt skulle slåss mot Arthas, vilket man som Wc3 spelare tyckte va kul.

CATA är enligt mig den sämsta expansionen. Spelade knappt nånting här eftersom att allt helt enkelt var för lätt, det var för många kids som spammade överallt och det kändes bara jätte tråkigt.

MOP är ett steg i rätt riktning, men känns att det aldrig kommer nå tillbaks till sin gamla storhetstid, Arena känns obalanserat och det här med LFR..... Kom igen ta bort det, hur kul är det? Sitta afk 1h utan någon som helst utmaning utan att det sägs ett ord, blää.

TBC - Vanilla - Wotlk - MOP - CATA

Av KeyserN
Av KeyserN

Härligt som vanligt! kul att man hör Emil lite tydligare, har haft lite svårt med det på min laptop med dåligt ljud innan.

Av KeyserN

Om kortet drar 375W orginal, borde inte det betyda att man inte kan överklocka nånting alls eftersom 8+8pin ger ju 150+150+75 från moderkortet= 375. Rätta mig gärna om jag har fel vilket jag antagligen har.

Av KeyserN
Skrivet av slackr:

Ja, men tagga ner en bit på nätagget. 5-600W kommer du långt på.

För ytterligare laggfri upplevelse, prova med nätverk över kabel istället för luft, lätt 20-25 ms bara där

Står dock SLI efter 580't där, om det är 2st 580 du ska ha så kommer du kräva mer än 500-600 watt då är nog 1000w ett bra förslag

Av KeyserN

Ryktas det inte om att 6970 ska prestera 20% bättre än ett Gtx480, i såna fall verkar det ju kunna bli helt dött lopp mellan dessa 2. Blir intressant att se.

Av KeyserN
Skrivet av Roserud:

Stämmer detta så kommer ju GTX 460 1 GB OC vara ett skitkort: http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2010/07/Radeon-HD-6...

Det där jämförs med ett Gtx480, och att ett 6870 skulle prestera bättre än ett sånt är bara påhittat, så det där testet var du än hittade det är fejkat..

Av KeyserN
Skrivet av CoZalon:

Hmm skulle betala 350 kr för det där ^^ Inte en krona mer, Packard Bell lär väl marknadsföra sin nya speldator med AMD Phenom (1) och det superkraftiga spelkortet GT-430, ALLT PÅ HÖGSTA SUPERSPELDATOR ENDAST 9999 :----

Håller med, borde inte nån kunna stämma sidor som gör detta? (siba, elgiganten tex) kollar här på en dator för 8000 som innehåller en athlon x2 250 för 500 spänn ett radeon 5570 för 600 och sen bara för att svensson inte fattar vad det där är så slänger dom in 8gb ram vilket i sammanhanget är helt onödigt.

Av KeyserN

Haha, denna sidan var ju bara för klockren :D, gillar att om man går in på "spel och konsoller" så hittar den ingenting på någon av kategorierna.

Av KeyserN

Trasig LCD asus Eee Pc 1008ha

Hej alla sweclockare, nu är det som så att tjejen har klantat sig lite och lyckats ta sönder Skärmen på sin lilla netbook, skärmen är helt sönder men datorn fungerar bra, och jag skulle behöva veta om någon av er vet något bra ställe som kan byta ut skärmen på den inom stockholms området.
Modellen är Asus Eee PC 1008HA.

Tack på förhand
Jonas

Av KeyserN

5870 all the way.

Priset på 5870 kommer enligt vad jag läst sjunka framöver eftersom att det äntligen kommer finnas många inne på lager, om ett tag kommer nog 5870 prestera bättre än ett gtx295 då drivrutinerna kommer att förbättras en hel del till skillnad från gtx295 som funnits ett tag, 5870 är mer framtidssäkert då det har dx11 etc och även billigare.

Av KeyserN

Kostnad för alltsammans?

Av KeyserN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SirTiner
Eller så kan dom som tror att trådskaparen ljuger skita i att skriva i tråden?

Men det är klart att man ska skriva vad man ska ha datorn till, sedan om du eller någon annan tycker det är för mycket pengar för det man ska ha datorn till så kan man ju bara ta och knipa eller hur?

Man behöver inte börja snacka skit

Helt klart, fast märks att denna killen (antar ni snackar om daviddator) Är ungefär 12år på sättet han svarar och skapar 4 olika trådar på 4 dagar nån med 10k nån med 30k nån med 50k osv.

Av KeyserN

Kan ju inte gå sämre än när jag stratade crysis i very high o full AA på mitt 8600gt haha hela datorn hängde sig

Av KeyserN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av McVit
du komentera en nyhet som säger att det inte är nVIDA's fel med att säga att du är besviken på dem...

Vems fel det än är så är jag ändå besviken på att dom inte finns än då det först verkade som att dom skulle komma Dec-Jan nångång men nu när dom spekulerar i Mars-April känner man ju sig besviken...

Av KeyserN

Meh Nvidia nu blir jag ju besviken