Inlägg

Inlägg som pika har skrivit i forumet
Av pika

Hur mycket kan man få för två HD5870 ?

Ja som titeln lyder, hur mycket kan man få för två XFX HD5870? De kostade 3200kr/st i november förra året.

Jag hade tänkt mig 1500kr/st. Låter detta rimligt?

Kvitto och garanti finns givetvis.

Av pika

Är lite sugen på att skaffa ett liknande tangentbord till min htpc, men den där Logitech verkar ganska plastig tycker jag. Någon som har testat Ace of Swedens C-serie? Är ganska förtjust i bild 2.

http://www.aceofsweden.com/media/catalog/product/cache/1/image/5...

http://www.aceofsweden.com/media/catalog/product/cache/1/image/5...

http://www.aceofsweden.com/media/catalog/product/cache/1/image/5...

Av pika

Problem med 120hz

Hej. Jag har en skärm som stöder 120hz. Använde den tillsammans med 2st hd5870 och det fungerade prima. Bytte nyligen till ett gtx580 och nu kan jag bara köra i 60hz. Det stör mig nått så fruktansvärt då jag märker att "färgerna" inte hänger med när man tex. drar ett fönster snabbt på skrivbordet eller när man spelar. Jag har de senaste drivrutinerna installerade och använder dual-DVI-kabeln.

Vad kan problemet vara?

Av pika

.

Av pika

Vilka minnen?

.

Av pika

Det är lite lustigt att fläktfiltret i fronten inte fick ett minus (med tanke på att Jonas stör sig på mindre saker) då det var så osmidigt när man skulle rengöra. Det är väl ändå där man dammsuger oftast?

Av pika

Synd att ni inte hade med ZOWIE Celeritas Pro samt Razer BlackWidow i testet. Visst, dessa är av en helt annan prisklass, men det hade varit kul att få veta vilka brytare som används, hur bra de presterar och så vidare.

Av pika
Skrivet av Morbid Angel:

Spelet i sig är ju rätt litet så att kalla det ett MMO är att överdriva.
Finns det något ställe man kan vara mer än 50pers än så länge?

Det var meningen att spelet skulle vara en blandning mellan mmo och shooters, men du har rätt, riktigt så stort är det inte.

Skrivet av Joppes:

Låter som dom har fixat en del.
Så hur är det nu på EU servrana, är det någon aktivitet på dom?
Minns när 1.3 precis kom och inget fungerade på serverhållet och allt gick igenom NA´s höga ping. Har dom fixat det?

Är nog lite för lat att ta reda på det själv och nu verkar det som några här är aktiv som kan berätta.
Kanske även kan tipsa om nå agency som jag kan joina.
Lyckades vinna två kartor och behålla en 80% winrate i AvA under fösta säsongen.

OT: Fan vad svårt det är att skriva på en 10.1'' nebook!!!

Jo, eu-servrarna rullar på som aldrig förr och det är rikligt med folk som spelar. Sen så har det ju hänt en hel del sedan 1.3 och det fungerar mycket bättre nu tycker jag. De ska förövrigt introducera en ny patch nu i dagarna med en jäkla massa nyheter, så som vapen etc.

Av pika
Skrivet av Arius:

Har redan gjort det, är på 11 och det är för att jag provat som jag tyckte spelet kändes lite stelt. Sitter i animationerna.

Ok. Kan tyvärr inte hjälpa dig på den punkten. Du får helt enkelt stå ut med det, vilket inte borde vara så svårt då spelet är kul. Jag personligen tycker inte att animationerna är särskilt stela, speciellt om man ser till andra MMOs.

Av pika
Skrivet av Arius:

Sitter lite i valet och kvalet... Jag gillar spelstilen osv men spelet känns väldigt stelt, animationer m.m.
Hur många olika varianter på utseendet fiinns det på t.ex. melee vapen eller är alla lika fast med olika stats?

Sedan den stora patchen Sandstorm har ett helt gäng vapen och off-hands (granater, sköldar, kanoner, auror osv.) introducerats. Sen finns det ett så kallat skill-träd där du själv väljer vilka skills som passar dig bäst beroende på spelstil och val av vapen etc. Det är inte så stelt som det kanske låter och spelet är ju trotts allt knappt ett halvår gammalt så det utvecklas hela tiden. Jag tycker att du definitivt ska ladda ned gratis testversionen och pröva dig fram. Du kan ju fortsätta på samma konto sen om du bestämmer du dig för att köpa spelet.

Av pika

De har löst köproblemet i den nya stora patchen, så nu rullar EU servrarna på för fulla muggar och det är riktigt bra ping.

Har förresten fått ytterligare ett gäng rabatt-koder på 30%. Ni som är sugna på att köpa spelet kan skicka mig ett PM så får ni en kod gratis.

Av pika

AvA delen (där man spelar 10vs10) är ändå det roligaste trycker jag, samt det nya "raid" där man ska försvara en reaktor från en svärm av fiender.

Även jag har ett x antal rabatt-koder (15%). Bara att skicka mig ett PM utifall någon är intresserad.

Av pika

Linksys gör bra produkter i allmänhet. Är ni sugna på ny router så tycker jag ni ska slå till.

Det negativa med Linksys är dock att det uppenbarligen struntar i att uppdatera drivrutiner till många av deras produkter. Sitter själv på ett trådlöst PCI-nätverkskort, som än idag saknar, officiella fungerande drivrutiner för win7. Nu hittade jag iofs externa drivrutiner på nätet. Inte direkt att man förväntar sig sådant slarv från ett företag som Linksys/Cisco. Illa.

Av pika

in mother russia, processor collects you!

Av pika

Till skillnad från MW2 (inte för att MW2 är speciellt bra) kommer detta totalfloppa. Att sedan Dice är med i leken och bidrar med sin expertis i att släppa trasiga/ofärdiga spel lär inte hjälpa. Ser inte alls ljust ut för nya MoH.

Av pika

Kan detta vara orsaken till den plötsliga borttagningen av blockeringen?

PhysX-grundare går till AMD - MikroDatorn

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jesusbarnet
happy gaming @ 800x600 för det här med upplösning verkar ni inte fatta

Inte du heller uppenbarligen.

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Da´Russian Stallion
så jäkla onödigt. Vem vill spela med tjocka kanter över hela bilden? Då köper man väl hellre en 50" LCD och spelar på EN skärm!?

Bra sagt. Eller varför inte en HD-projektor, om man MÅSTE ha stor bildyta...

Av pika

Tack för alla svar. Blev ju lite sugen då jag såg att korten fanns i lager hos flera butiker, jag avstår nog från att beställa, trotts allt. Processorn är oklockad i dagsläget men ska ta tag i det snart.

Av pika

Beslutsångest - 5970

Hej.

Jag är sugen på att beställa ett Radeon 5970 men kan inte riktigt bestämma mig. Jag har i dagsläget ett 4870x2 och kör med upplösningen 1920x1200 men känner att den inte riktigt hänger med längre.

Kommer jag få en prestandaboost eller är det onödigt att slösa ~6000kr på ett 5970?

Utöver detta undrar jag vilket märke man bör välja. Var inne på Asus eller XFX, då det senare hade 2års garanti.

Har också sett att det kommer att släppas nya 5970, inom snar framtid, med diverse OC och extrakylare. Bör man kanske vänta på dessa? Känns lite om att dessa kommer kosta mer och jag vill inte ge mer än 6000kr.

Vad tycker ni? Alla råd uppskattas.

Sitter förövrigt på ett i5-system med 4GB RAM.

//P