Inlägg

Inlägg som carus har skrivit i forumet
Av carus

Är som jag tidigare skrivit sugen på Oled TV 77". Lutar mot Samsungs S90c variant som enligt professor Youtube sannolikt har en bra uppdaterad panel som är i klass med den dyrare modellen S95 (åtminstone i 77" oklart om de andra). Ser nu att det finns varianter på samma pris med andra beteckningar som S92 S93 etc. Försökt googla mig fram och hittar att det tydligen ska skilja i ljudsystemet:
"S90C: 40-watt sound, 2.1 sound formats (two speakers and a subwoofer)
S92C, S93C, S94C: 2.1.2 sound format (three speakers and two subwoofers), 60-watt sound power."
Låter ju onekligen bättre med en av 92 eller 93 modellerna i så fall, borde vara gen 2 paneler i dem också då de inte har 77" sedan förut men nog är det en djungel

Av carus

Sugen på en av 77" Oled TV som kommer nu på BF. Var helt inställd på LG C3 men börjat titta även på Samsung S90c då den hamnar rätt lika prismässigt. Någon som har kunnigare input än vad jag kan ge själv? Hur stor nackdel att samsung inte stöder Dolby vision tex?

Av carus
Skrivet av SpaceAce:

Ni som har hämtat ut era Apple Watch från Halebop, vad menas med att de skickar med SIM-kort och att abonnemanget startar när man hämtar ut paketet?

Jag har inte tecknat något abonnemang och det stod inget om det när man köpte klockan?

Hämtat min och det var inget SIM kort med. Skulle gissa att det är någon standardmening som hänger med då de väl i huvudsak säljer telefoner.

Av carus
Skrivet av Daemon:

Jag tror att betygen där på operatörer är lite missvisande, verkar bara vara baserat på ett fåtal nyligen gjorda omdömen och överlag tror jag det är få som lämnar omdömen på prisjakt när det handlar om operatörer.
Men för att jämföra äpplen mot äpplen, se de andra stora aktörerna jag kunde hitta.

Halebop 1.4
Telia 1.4
Tele2 1.3
Telenor 1.1
Hallon 1.1

Skrivet av RVX:

Har inte handlat själv av Halebop, men man ska inte lägga alltför mycket vikt vid just Prisjakt's betyg är min åsikt. Sure, den kan vägleda en ang hurvida en återförsäljare agerar och bemöter kunder etc. Men just Halebop har ju funnits med bra länge.

Jo det kan vara så att teleoperatörer generellt drar rätt mycket missnöje till sig. Har själv haft Halebop som operatör tidigare utan några större incidenter. Tror dock faktiskt mer på dem som just operatörer än som näthandlare av elektronik.

Av carus
Skrivet av CusmaR:

Jasså?
Har haft dem som operatör i säkert 15år och aldrig haft problem med dem, tog deras bredband för ett år sedan också. Hela min närmsta släkt/familj kör dem med och jag har inte hört något krångel men vi kanske har tur!

Sen kan detta säkert ta tid pga rådande omständigheter men jag sitter still i båten till det priset!

Jag tänker delvis på deras 1.4 snittbetyg på Prisjakt vilket är rätt extremt. Skulle lägga till kasst betalsystem och otydlighet med lagersaldon som negativt för mig men hoppas naturligtvis att allt funkar bra. Är inte den butik jag skulle välja om det inte var för rabatten i vart fall.

Av carus
Skrivet av CusmaR:

Någon som fått nån uppdatering på sin Halebop beställning?

edit: Ser på swedroid att tipset trillade in sent här på swec, jag ligger nog extremt långt bak i kön och lär få vänta.

också sen på bollen då jag tvekade men fruktar att det här kan ta lång tid. Dessutom verkar väl inte Halebop ha järnkoll på sin verksamhet (känsla).

Av carus
Skrivet av istream:

Hade också två paket från Amazon.se, fick information från Amazon att paketen kommit bort och att jag skulle få pengar tillbaka. Några timmar senare säger PostNord appen att paketen finns att hämta. Har inte hämtat de än, men något fel är det i systemet med spårning verkar det som.

Upplevt det så tidigare när jag använt Amazon.se också. Paketen brukar komma men det är alltid lite strul på posten när man ska hämta ut innan de hittar dem.

Av carus

Produkt: Garmin Fenix 5X Plus Sapphire
Länk: https://www.cyberphoto.se/outdoor/traning/pulsklockor/garmin-...
Kategori:
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4841496
Pris: 4390kr

Av carus
Skrivet av omdull:

Lutar åt samma, verkar vara identitisk tv med cx oled. Utöver fördelen för cx om du ska gamea (vilket jag inte ska )

Har en liknande fundering. Hade tanken att sikta på en LG CX 65" om den fick en bra prissättning men börjat fundera om Sony 65" A85 skulle kunna vara ett bra alternativ. Det jag förstått är i princip att CX har bättre förberett för de nya konsolerna med HDMI 2.1 men att annars bör Sonyn vara ungefär likvärdig, möjligen med bättre inbyggt ljud. Kör med Shield för min media så smart tv funktionerna är inte så högt prioriterade. Någon med andra fördelar/nackdelar som jag bör ta med i beräkningen?

Av carus
Skrivet av Chromatic:

Vad tror ni om framtiden för strömmande filmer osv, det känns som att alla hoppas på att få någon mega-samling för en kostnad i månaden och på en enda platform, men hur sannorlikt är det egentligen? Det är ju olika företag som står för sakerna och dom vill ju skydda sin egendom.

Tror också tyvärr det är rätt osannolikt även om det verkar funka rätt bra i musik med tex spotify. Det sannolikaste är att marknaden delas upp i allt fler aktörer som har en liten del av utbudet och därmed ökar pirat användandet istället.

Av carus
Skrivet av wilda:

Någon som har erfarenheter av Vellinge PC byggare?

Beställt där snabbt och smidigt.

Av carus
Skrivet av =)(=:

"*Rabatterna gäller endast dig som är eller blir abonnemangskund hos Tele2 och vid delbetalning 12 eller 24 månader. Erbjudandena gäller mellan den 23-25 november. Vi reserverar oss för att vissa produkter kan bli slutsålda. "

https://www.tele2.se/handla/aktuella-kampanjer/black-friday

Hej!
Är lite tveksam om den där. Har kunnat välja abonnemang och sedan säga upp det och ta hela beloppet på en faktura tidigare i vart fall.

Av carus
Skrivet av Ponen:

Halebop la nyss ut ett schysst pris på Galaxy S8+. Dock bindningstid, ska väl kanske noteras.

Slår nog till på det då jag ändå har halebop. 3120kr.

https://shop.halebop.se/mobiltelefoner/samsung/galaxy-s8-plus...

Verkar bero på vilket abonnemang man väljer, med rubbet mellan 6GB blir det som du säger men med de mindre varianterna så ökar priset. Jag brukar tex köra rubbet liten och då kostar telefonen ca 5000 istället.

Av carus

Tycker nog smarttv fyller sin funktion. Har en Samsung 2013 med netflix, Plex, Youtube. Räcker för mitt vardagliga tittande och är dessutom enkelt för sonen att starta via fjärr då han inte har smartphone för chromecast som sitter i hushållets andra apparater.

Av carus
Skrivet av DaftPunk:

Tänkte köpa en 120/240SSD Hårddisk. Någon som hittat något på den fronten :)?

Den kanske?
https://www.netonnet.se/art/komponenter/harddisk/ssdm2/intel-...

Av carus
Skrivet av SunQ:

Tyvärr så låg priset för 5999 bara i ca 20minuter. Sen ökade dom det till 6790kr.
Hade precis kommit hem och la direkt en i varukorgen så lyckades sneaka åt mig en skärm

På det viset, tydligt man ska vara otäckt snabb för att hinna med :/

Av carus

Kollar med sug i blick på 27" IPS spelskärmar. Som jag kan se är det två stycken som verkar vettigt nedsatta:

Asus på Webhallen, får dock inte fram priset som Prisjakt anger på 5999 utan 6790kr
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3333873

Alternativt

Acer Predator för 6500kr
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3410310

Någon som har erfarenhet gärna av bägge? Tar tacksamt emot åsikter/tips om vilken väg jag ska gå

Av carus
Skrivet av Karazhan:

Ugh kommer nog köra på ett 980 ti istället, 3000 kronor billigare och så kan jag få det ganska nu, minst 1 veckas väntetid verkar det ligga på nu om man har tur

Hade samma fundering ett tag. Fick dock skickat mitt relativt billiga 1080 från komplett snabbare än väntat. Är inte så tekniskt insatt men ser många rekommendera att hellre vänta på 1070 för ungefär samma pengar. Då får du en nyare generation som vad jag förstår dessutom borde funka i en bra energisnål sli senare om du vill lägga till ännu ett. Svåra avvägningar och jobbigt att vänta

Av carus
Skrivet av Jeddan:

Missade också först, var bara att ringa upp och berätta ordernummret

Skickades från m.sweclockers.com

Jo det löste sig, var sååååå nära att beställa ett nedsatt 980ti på webhallen istället. glad att jag inte gjorde det

Av carus
Skrivet av Justin91:

EVGA är igång igen med att ta hand om sina kunder! Blev precis erbjuden en kostnadsfri uppgradering ifrån EVGA ACX 3.0 till deras SC version istället så det kan skickas redan imorgon då Komplett hade problem med att få in den icke fabriksöverklockade inom en skälig tid. 6600:- väl spenderat!

Neeeeeej missat ett samtal från dem... börjar jaga dem på en gång :/