Inlägg

Inlägg som WinCC har skrivit i forumet
Av WinCC
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ackelind
ExpressSas heter den och det är ett registrerat varumärke, och därmed undgår det svenska skrivningsregler effektivt. I svenska kan man maximalt dubbelteckna, aldrig trippelteckna som man kan i tyskan

Edit: För övrigt undrar jag över artikelns relevans. Priset för denna produkt startar på 8000SEK, och går uppåt. Den är gjord för SAS och rackskåp med filservrar. Hur många här på sweclockers driver en egen nod? Inte många skulle jag tro. Den känns lite felplacerad.

angående artikelns relevans så kan jag mycket väl tänka mig ett sådant kort i en Mac Pro.

Av WinCC

Jag vet inte hur många av er som jobbar inom industrin men där behövs PCI ett tag till, jag skulle gärna se att det fanns nya datorer med ISA slot kvar...... alternativet kan vara ett helt nytt system för processen det styr/övervakar, detta kan kosta allt från 100000 Kr och uppåt.

Av WinCC

Det är ju fortfarande frivilligt att köpa Windows Vista när det släpps för försäljning.

Av WinCC
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kapitalist
såna här gånger kan jag tycka att det vore toppenschysst om ni i nyheten skrev vad de faktiskt tyckte om kortet... om det fick bra eller dåliga resultat i testerna. jag kan vara intresserad av ett bra pci raid-kort men om det presterar dåligt är det fullkomligt ointressant. visst kanske det är så att det blir lite spoiler för de som tänker läsa testet men det är å andra sidan inte ett sweclockers-test och om det är en bra eller dålig produkt kan vara intressantare än det faktum att den är testad

yeah.

?? Är det verkligen så svårt att klicka på en länk och läsa själv ??

Av WinCC

Gå till diskhanteraren och ge den en ny enhetsbokstav.

Av WinCC
Av WinCC

Dustin Home ligger inte bra till hos mig, normalt sett har jag handlat hos Dustin AB och alltid varit nöjd. Den enda gången jag har behövt hjälp var när ett moderkort inte fungerade vid ankomst, ringde då och fick ett nytt nästa dag samt kunde skicka det trasiga senare, MEN hos Dustin Home tog ett RMA ärende 1 månad, detta tyder jag som att reklamationer till privatpersoner ses som mer oviktiga. Summan av detta är att jag efter detta slutat handla hos Dustin Home.

Av WinCC

Nya MS-DOS USB drivers ?

Av WinCC

Du kommer att få en klart märkbar skillnad i bildkvalitet med DVI.

Av WinCC

Kan du inte ställa in mer än 60Hz så är det möjligen någon slags begränsning, använd 60Hz och glöm allt annat, du får i alla fall ingen bättre bild med högre frekvens. En TFT fungerar inte som en CRT.

// WinCC

Av WinCC

DVI ger alltid bättre bild än VGA, kolla vilken frekvens skärmen är gjord för och använd den,högre frekvens ger ingen som helst fördel på en TFT.

// WinCC

Av WinCC

Märkesdatorer med service är ganska bra om man köper en server för ett antal kronor samt att stopptiden kostar 100000 kr/timme

Av WinCC
Av WinCC

Har en Lacie d2 som är väldigt stabilt byggd, rekommenderas.

Av WinCC
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Falcon85
"gamla" PCI-produkter funkar väl på PCIe också?

Tyvärr är det helt omöjligt att använda PCI-kort i PCI-e slot.

Av WinCC
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr Avalanche
Bored det inte bli en HTMAC då?

Av WinCC

Re: 2skärmar?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av HoXxiE
Jag har testat några program men kan någon säga ngt som värkligen fungerar bra !

?????

Av WinCC

TerraTec Cinergy T2 ?

Är det någon som använder ett sådant här tv-kort http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=306786&cks=SER
hur är bildkvaliteten isåfall ?

Av WinCC

Det finns bara en anledning till att portscanna någon okänd person och det är att kolla om man kan komma in, och du har ingen som helst rätt att gå in i någons dator lika lite som att gå in i någons hus. Om någon går runt och känner på alla mina dörrar och jag ser detta så polisanmäler jag naturligtvis detta.

Av WinCC

Om någon scannar mer än 10 portar hos mig så skickas det till "abuse" direkt.