Inlägg

Inlägg som Peterboxy har skrivit i forumet
Av Peterboxy

Har testat köra trådlöst, och kopplat förbi routern. Destiny funkar utan problem men Metro har jag 2-3 sekunders fördröjning på när jag kör med Chromecast. På datorn är det som att spela lokalt med båda spelen.
Jag kan streama spel lokalt på nätverket på en Nvidia Shiled och ser där det är 0ms ping lokalt så har nog inga fel på mitt nätverk ?

Av Peterboxy

@MrShizzle: Ute i "menyn" är det inget lagg, men inne spelen är det otroligt mycket, men mest i Metro Exodus. Kan trycka på hoppa och det tar 2 sekunder innan det händer något. De andra spelen funkar något bättre men ändå helt ospelbara.
Ska ta och testa med wifi i helgen se om det gör någon skillnad.

Av Peterboxy

Jag har haft problem att spela på Chromecasten senaste veckan. När jag väljer spel så är det inget lagg alls men väl inne i spelet så har jag uppåt två sekunder lagg. Kör trådat och funkade superbra första två veckorna, på datorn så funkar det utan några problem alls. Startat om både CC och router.
Någon som har några gissningar om vad som strular?

Av Peterboxy

@jonathanort: Nätverksinfrastrukturen är det som verkligen funkar bra med Stadia, problemet är brist på tjänster och, spel och appar.

Av Peterboxy

@anon301768: Jag har lite samma problem, men det tar bara några få sekunder innan den startat igen efter jag stängt ner den.

Av Peterboxy

Snart äger man nästan 20% av alla spel på tjänsten.

Av Peterboxy

Så för 0:- så får man en okej speldator och för en hundring i månaden får man en värstingmaskin som klarar 4k, 60 fps.

Tycker det verkar vara en rätt bra deal.

Av Peterboxy

Var gissar vi på att Stadia kommer placera sig på 4K-listan?

Av Peterboxy
Skrivet av Erik_T:

2) Översättaren jobbade under hård tidspress och/eller med otillräcklig korrekturläsning vilket gjorde att slarvfel slank med utan att upptäckas.

Jag har läst/hört att det var väldigt tidspressat att få ut böckerna på svenska snabbt efter att de kommit på engelska.

Lyssnar faktiskt nu på de för första gången på svenska, halvvägs in i bok ett så har jag inte reagerat på något speciellt som skulle vara dåligt.

Av Peterboxy

Netflix eller Amazon Prime någon timme när man lagt sig. Använder an Surface Pro stående på magen och ett par lätta BT-lurar, Philips SBH60.

Av Peterboxy
Skrivet av Shudnawz:

Tyvärr inte mer än vad som ryktats runt på nätet. Jag hade verkligen hoppats att v2 skulle uppdateras med stöd för Stadia, den bör ju klara strömmen? Den har ju inte sämre kapacitet än en Chromecast Ultra, tex.

Jag har trott att det inte ska vara några problem köra Stadia till Shieldens Chromecast. Har de sagt att det inte ska funka?

Av Peterboxy

Finns det en bundle utan chromecasten?

Av Peterboxy

Herre jävlar alltså.

Av Peterboxy

@lunaspice: Jag hade helt klart valt en Shield, funkar med både Xbox och PS4a-kontroller och de flesta andra med USB eller Bluetooth.
Tyst och du kan streama spel från en annan dator både med Nvidias lösning eller SteamLink-appen.
Plus att du får en Chromecast (ultra?) på köpet.

Av Peterboxy

Jag kör Google Wifi hemma och det funkar superbra.
Ska man spela så kör man ändå trådat om man är på den nivån att svarstiderna är viktiga.

Av Peterboxy

Ultimate Chicken Horse 25:-
The Long Dark 25:-

Av Peterboxy

7 Days to Die: 50:-

Av Peterboxy

Funkar det att få "ambilight" med lightstripsen?
Jag har 2 Hue Play till datorn och då måste man ha ett program i datorn som styr ljust.

Av Peterboxy

@Gorgonzola: Jag har en Shield och en Mibox hemma nu och slängt ut alla HTPCs, MiBoxen är lite sämre när det gäller stöd för några streaming-appar, ViaPlay varnar lite när man startar den men funkar ändå sen. Fick även installera Amazon Prime via nerladdad APK. Men Shielden har jag inga problem med. Har Logitech K400 kopplat till båda men kör nästan enbart med fjärrkontrollerna.
Går kanske installera webbläsare men inget jag känt jag behöver, båda har även en ChromeCast Utlra inbyggt så det som inte funkar castar du via telefonen.

Jag rekommenderar en Android TV-box, Shielden som förstaval.

Av Peterboxy

@emilakered: Klart sevärd tycker jag, och brittisk kul humor. Sen att det inte finns 12 säsonger med 24 avsnitt i varje är rätt skönt ibland.