Inlägg

Inlägg som Peterboxy har skrivit i forumet
Av Peterboxy

Good Omens på Amazon Prime. Kul serie och gillar David Tennant.

Av Peterboxy

@Leedow: Jag har bara haft den sedan i mars, har kommit snö någon gång men jag valde att gå då. Även när det regnat så har jag gått, inte undersökt hur vattentålig den är.

Jag laddar den hemma någon gång per vecka, då kör jag ungefär 15 minuter om dagen, så laddningen för mig är inget jag behöver tänka på.

Det viktiga är tycker jag att det är en satans rolig liten pryl att ta sig fram på.

Kan vara lite svårt ibland bara att låsa fast den om man ska handla något på hemvägen.

Av Peterboxy

Jag kör min Xiaomi M365 till och från jobbet, en del av sträckan är genom en park där det är grusväg och det har inte varit några problem. Men naturstig kanske är värre, den har inte så bra markfrigång.

Av Peterboxy

Den kopiösa mängden ved de brände alla lik med, lite kunde de ju använt i slaget så hade de (och tittarna) sett vad de slogs mot.

Av Peterboxy

Solfilmen är alltid något tonad, men det finns med bara 10% ljusbortfall och det märks inte på ljuset inne i rummet.
Sen är det viktigt att du har rätt film för in eller utsida, har du fel film och sätter den på insidan kan värmen reflekteras mellan rutorna och fönstret spricker.
Även om du har film för insidan så måste den vara anpassad för 2 eller 3-glas, fel film kan rutorna spricka.
Har du metalliserad solfilm (mer som spegel än tonad mörk) så är det viktigt att du kör med silikon runt kanten på filmen annars så är det risk den blir mjölkfärgad efter ett tag.

Av Peterboxy

De första 45 minuter av totalt mörker där man inte såg något gjorde att man man kände sig snuvad på största slaget i serien. Skulle ju vara inspirerat av Helms Deep, men blev ingenting istället.

Av Peterboxy

Efter lite hobby-forskning som kommer jag nog köpa en Weber Q3200, mycket på grund av utseendet. Många andra gasolgrillar känns väldigt vräkiga med stora rostfria plåtar. Q-serien ser lite modernare ut.

Av Peterboxy

@Gandalfthegrej Sorry missade din post, 1800 och jag bjuder på frakten?

Av Peterboxy

Streama på eget nätverk med Steam Link (och nu Nvidia Shield) funkar hur bra som helst, så tror detta kommer funkar den stora majoriteten av spelarna. CS på lite högre nivå kanske inte blir så bra.

Av Peterboxy

Kul grej, jag blir sugen på den i alla fall.

Av Peterboxy

@HotFrozzen: Inga bud än

Av Peterboxy

Inställningar > System > Surfplatteläge. Sen ändra till skrivbordsläge.

Av Peterboxy

@Blu3n0va: I Tranås några mil norr om dig.
Fabriksåterställde den i helgen.
Funkar bra, köpte en PS4 Pro bara för jag "råkade" köpa en 4k TV, därför jag säljer denna.

Av Peterboxy

Säg att man gör den hälften så tjock, då är det inga problem ha den i fickan, och fixar 7 dagar skulle inte vara så dumt.
Nu känns den väldigt nischad och mer som en reklamprodukt.

Av Peterboxy

Sorry, 2TB ska det vara.

Av Peterboxy

Playstation 4 (2tb HD)

Playstation 4 med 2TB hårddisk.
Inklusive en handkontroll och kablar.

Hämtas eller köparen står för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Peterboxy
Skrivet av Aknur:

Har lite funderingar kring att skaffa shielden. Hur är den egentligen att gejma på ni som har prövat? Tänkte att man kör med en ps4kontroll till. Det som känns mest oklart är väl input lag o så.

Jag spelar på den (streamar från datorn) Mest kört Nvidia Gamestream (heter det så, är i Geforce Experience) men även med SteamLink-appen och båda tycker jag funkar mycket bra. Ni no Kuni 2 och Kingdome Come: deliverance nu senast i 4K utan problem. Ser helt okej ut, förmodligen skulle man se skillnaden om man ställde datorskärmen bredvid men som sagt ser bra ut när man sitter i fåtöljen.

Tror kanske inte man ska spela CS på någon högre nivå streamat men jag har kört igenom hela Dark souls-serien och det har funkat att rulla och ducka där.

Av Peterboxy
Skrivet av Epic:

Så sjukt taggad på det här spelet! Synd bara att det inte har någon multiplayer, körde igenom både Dark Souls 1, 2 och 3 i co-op flera gånger. Finns få spel som slår den upplevelsen.

Kommer enn battle Royale-patch i juni!

Eller kanske inte

Är superpepp på detta, som sagt årets spel säger jag också redan nu.

Klarar mig bra utan multiplayer, har känts lite omoraliskt och skämmigt i tidigare spel de gånger jag kallat på hjälp för vissa bossar.

Av Peterboxy

Man måste nog vara superparanoid för att ens kunna känna lite oro över den här nyheten.
Måste finnas 1000 lättare sätt att komma in på någon annans wifi.

Av Peterboxy

Skaffa en PC och PS4 så kan du spela allt värt att spela.