Inlägg

Inlägg som Dskjono har skrivit i forumet
Av Dskjono

Kompletthallen med gul svart logan

Av Dskjono

har sista budet nu, hoppas på att ta det.

Av Dskjono

Det ser bra ut. Personligen hade jag tagit ett Nvidia kort idagsläget. Men det är smaksak.

Av Dskjono

Adda liquidhydro

Av Dskjono

adda Liquidhydro

Av Dskjono

Skulle varit nice med wasteland på taviana!!

Av Dskjono

om du kör ett 7950 tillsammans med ett 7970 så klockar 7970n ner sig till ett 7950. Så prestandan blir som två 7950or.

Av Dskjono

Fan vad trist att dom med heli, hela tiden ska förstöra alla objectives.. Det ända dom gör är att fara och bomba alla objectives med sina helis, tycker att det är en aning lågt. Jag och mitt squad for säkert på 5missions nästan alla vart bombade av helis innan vi han komma fram.

Av Dskjono

Har tänkt beställa några julklappar från cdon. Blir det fel så kommer jag skämmas på julafton

Av Dskjono
Skrivet av comtronic:

Servern har droppat oerhört snabbt i popularitet på några få dagar...

Omröstning startad nu på framtida förändringar och förbättringar.

http://dayz.comtronic.se

http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.254.50.250:23...

Blev av med ett gear som jag hade haft i typ 2veckor. Servern restartade, och när jag joinade igen så var jag ute till havs.. reconnectade och spawnade igen på stranden, så jag började röra mig tillbaks där jag loggade ut innan restart. Men min kropp låg inte kvar där. sedan dess har ju inte spelat på denna server.

Av Dskjono
Skrivet av alex5555:

Och Justin Bieber har fler views på Youtube än i stort sett alla artister där. Då måste han ju helt enkelt vara bäst! Eller..?

Jo han är bäst !

Av Dskjono
Skrivet av Arvidbergstedt:

Du är en sådan typ som tycker alla fps spel borde vara som cod-serien. Acceptera att det verkligen inte är så, det finns stora variationer.
Bara för att du inte kan kasta yxor, skapa egna "classes" och "quickscopa" så kan spelet fortfarande vara underbart och helt enkelt bäst.
BF3 är ett av de bästa fps-spelen som någonsin skapats. Cod har haft sina ljusa dagar, men dessa är nu, enligt mig förbi. MW1 MW2 och MW3 var klassade som olika spel men var enligt mig och många andra bara stora DLCs. Alla vapen låter likadant och dem byter aldrig gameengine. Jag får känslan av att de bara är ute efter pengar. Jag menar, det tar dem 1-1.5 år att göra spelhelvetet. Jämnför det med diablo 3 och bf3 som båda var under utveckling i mer än 5 år.
Utvecklarna av cod-serierna har noll nytänk. Allt är som förr och det händer ingenting. Man får liksom inte känslan av "krig" på samma sätt som i MoH och BF3.

Och jaa, jag hatar de nya spelen ur cod-serien. Samma veva varje gång, alla vapen har samma ljud, bara det är idiotiskt.

Det jag tycker är så förbaskat tråkigt är att folk inte inser att de betalar 400-500 kr för SAMMA JÄVLA SPEL varje år.

Tack för mig, kram.

Men ändå säljer black ops 2 mer än vad bf3 gör. Battlefield är inte sig likt längre.. Dom har börjat kopiera cod för istället för att hålla sig till vad som gjorde battlefield serien så bra. Gillade bf2 då det var mer tanke i det, nuförtiden är det ju bara hjärndöd action. Banorna i bf3 är så linjärna jämfört med bf2. Har orkat mig igenom 100h i bf3. Och nu kommer ju bf4 snart.. Och skillnaden kommer vara nya banor och nya vapen YEEES!!!!!Mer pengakåt kan man ju fan inte vara..

Av Dskjono

Vilken line ska man gå nu med brittiska stridsvagnar?

Av Dskjono

Varför kan dom inte ha det som ett tillval? så blir alla nöjda? Tror fan inte att jag ska köpa nåt mer battlefield spel, börjar bli som cod. Dice håller på att bli ett girigt företag som bara bryr sig om pengar istället, och skiter totalt i sin community. Spel var bättre förr, för då styrde inte pengarna utan då var det passion. Idag ska alla spelutvecklar släppa halv/trasiga spel varje år, och dra in så mycket pengar som möligt. Tyvärr lever vi i en värld där pengar styr, och tror nog att det blir våran undergång.

Av Dskjono

stengolv? kallas betong golv

vi lever inte på medeltiden

Av Dskjono

Mycket bra gjort dice !! nu vart man helt plötsligt sugen på att spela igen

Av Dskjono

Mm, tyvärr måste du köpa ett nytt account. Du får helt enkelt leva med buggarna, det är fortfarande bara en Alpha. Om du redan har använt fusk så är det nog ganska så stor chans att du kommer använda det igen.

Av Dskjono

Tjenna! försöker joina med PW: swec. Men det funkar ej?

Av Dskjono

Planetside 2

Av Dskjono

Kan dom inte fixa en remake på bf2 med hd skulle lätt köpa det