Inlägg

Inlägg som joi93 har skrivit i forumet
Av joi93
Skrivet av nikeke:

Hej

Har tänk sälja mitt xbox 360, men undrar nu om det finns något sätt att radera det kontot jag har där. då det har min mailadress bla som jag inte vill att nästa ägare ska ha.

Tack för svar

Du kan gå in på Hårddisken genom "system preferenses" -> "Memory" och sedan klicka dig fram till en mapp där alla gamertags/profiler ligger sparade och välja att ta bort dom.

Av joi93
Skrivet av m1n1h0p:

Någon som vet när bronsmatchen börjar då? Man vill ju inte missa Sen v July... Oh wait det är en ZvZ

Själva eventet börjar kl 21:00 (Men det är lite skit som musik och grejer i två timmar), bronsmatcherna spelas 23:00 till 01:00.

Schema: http://i.imgur.com/1l6MP.png (Pacific Standard Time)

Av joi93
Skrivet av Andykidden:

När är det finalen spelas? Jag har för mig att de sa 6pm, det blir kl 3 i natt eller?
(det är aningen sent att börja titta på en BO7)

Enligt: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=2424...
Så börjar finalen kl 02:00 och slutar 04:00 CEST (CEST=Svensk tid). Taskiga tider för oss i Europa och dessutom att man måste ha betalat för att kunna se VOD's hade gärnat velat se MC VS Puma.

Av joi93

Nästa match är om ungefär 3 timmar, http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=2421...

Första posten: 05:00 CEST (+02:00) Semifinal Match 1

Av joi93
Skrivet av m1n1h0p:

haha MC är så random

Skoja inte men första frågan var lite random.

Spelas finalen imorron? Orkar inte kolla mer ikväll :/

Av joi93
Skrivet av m1n1h0p:

Day9 kallar Gretorp för Endrey eller är det nåt jag inte fattar?

Aundrey tycker jag att det låter som, det är väl hans förnamn.

edit: Andre var det visst. http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Gretorp

Av joi93

Protoss är röd och Terran är blå.

Av joi93

Själv tycker jag att de borde ta bort Xel'naga towers från flera banor, just nu finns de på vart enda en. Iallefall testa några maps utan dom. Känns som att anända dom är bara ett billigt sätt att slippa scouta, istället för att prioritera t.ex. bra overlord placement/creep spread.

Av joi93

Tycker alla borde ta och lugna ner sig lite, så illa kan det inte bli med tanke på att man kommer att kunna modda spelet precis som Oblivion/Fallout (eller?)

Man kan knappast skylla på Bethesda för att de prioriterar konsollerna, men de kommer nog ändå göra en bra port av det.

Av joi93

Jag försöker också hitta något bra tangentbord för gaming, den som verkar mest lovande för mig är Steelveries 6G v2: http://www.sweclockers.com/recension/13403-steelseries-6gv2-o...

Men personligen tycker jag inte om att * knappen sitter precis brevid höger shift, och att tangentbordet kanske är lite för högt för min smak. Någon som har detta tangentbord och kan ge lit synpunkter? Finns det något annat i samma prisklass som är någolunda likadant fast bättre?

Av joi93
Skrivet av Wiland:

Hej! Jag vill spela LoL på datorn, hur kan jag fixa det, någon som vet?

Så vitt jag vet så finns väl bara LoL för Windows? Så det lättaste blir nog att installera Windows genom bootcamp, eller vad det heter.

Av joi93
Skrivet av flashen:

Hallå!

Har 2 skärmar och när jag har "extend" på dom kan jag inte scrolla till vänster då musen går över till andra skärmen

Finns där en lösning förutom att bara köra på den primära utan att ha aktiverat "extend"?

Har provat "windowed mode" etc. no luck

Vet inte om jag förstår dig rätt, men starcrafts "field of view" stödjer bara en skärm för att annars skulle det ge ett löjligt övertag att spela med två skärmar.

Av joi93
Skrivet av Moses666:

http://www.sc2replayed.com/replays/173759-1v1-terran-protoss-... nu har jag inte fått så som jag beskrivit men 3:e matchen i rad jag förlorar mot protoss jag kan helt enkelt inte förutsäga någonting factory och starport kanske kan komma tidigare och fler barracks men jag vet inte måste börja vinna mot toss nu och känns som om dem alltid är OP över mig så tröttsamt...

Du visste att din motståndare expandade, men ändå så väntade du minst fem minuter innan du själv expandade, utan att lägga på någon som helst pressure. Det var ungefär då du verkligen började komma efter. Dessutom hade du väldigt få workers när din expo väl var klar (runt 25 tror jag du hade). Att inte expanda/pusha när din motståndare gjorde det var säkert ditt störta misstag.

Behövde du verkligen en sådan tidig Raven? Under den stora striden använde du den aldrig (antar att du glömde bort den).

Flera småfel som t.ex. supply block, men även så borde du slänga upp din barrack på 12 supply istället för på 10 eller 11, och skaffa gas på 13 supply.

Du skaffade aldrig Marine Shield eller Concussive Shell!

Jag tycker också att det är lite väl tidigt att skaffa sig en factory när man redan har 3 barracks, du använde inte ens factoryn till något speciellt genom spelet annat än att skaffa tech för starport, och den enda nyttan starporten gjorde var att den byggde två medivacs, men det var först vid 13 minuter in i spelet.

Av joi93
Skrivet av m1n1h0p:

Dustin kanske försöker rädda blizzards ansikte (som bara har två pers som balanserar spelet) och lura i folk att det visst är balanserat. Kanske?

http://twitpic.com/4scs04/full

Det är statestik från olika tournaments.

Och här är statestik från tournaments i korea:

http://twitpic.com/4sdkpv/full

Tycker att det ser hyfsat balanserat ut, toss kanske har lite problem i korea dock

Av joi93
Skrivet av Moses666:

Hur fan försvarar man sig mot en fet ball av stalkers efter 9 min ? händer nästan varje gång börjar kännas lite trist. Hinner inte få upp tillräckligt med gubbar för att försvara effektivt.

Så några tips på hur man försvarar sig bäst ? han kör upp 6 tidigare gateways och trycker upp en jäkla massa stalkers för att rusha...

Någon mer än jag som stött på denna urtrista strategin ?

Bygg marauders + marines skulle jag säga.

Har du någon replay?

Av joi93

Eftersom du köpte det av en privatperson är jag hyfsat säker på att du inte kan göra någonting. Du borde kollat så att kortet funkade vid köp tillfället.

Av joi93

Någon som har youtube länk till den då som sjöng om cheese?

Edit: Se vad som kan hända om man googlar på rätt saker: http://www.youtube.com/watch?v=nXlOcbCrkHc

Av joi93
Av joi93
Skrivet av furuliden:

Nope, inget problem. Förutom att när någon fin person gör jobbet åt Blizzard och fixar Eyefinity så vill vissa förbjuda det?

Nu är det så att det spelas flera turneringar med minst ~1000 dollar i prispotten hela tiden i starcraft 2 (och dom turneringarna körs hemifrån, över internet), hur roligt skulle det vara att spela mot någon som ser ~3 gånger mer yta av spelet (48:9 eller vad det nu är) bara för att den personen har spenderat minst 8000 kronor mer på sin burk? Hur jämt skulle det vara i fotboll om lagen skulle kunna köpa sig till att ha fler spelare på planen?

Om man vill spela ett seriöst tävlingsinriktat RTS mot andra spelare så kör man SC2.
Vill man ha eyefinity och bryr sig om att ha 16x AA så kör man Crysis.

Av joi93
Skrivet av NinjaCore^^:

Ja exakt så äre... vet du hur jag ska göra me supporten det verkar krångligt :s

https://eu.blizzard.com/support/webform.xml?locale=en_GB

Där.

Jag har aldrig behövt hjälp av dom förut, så jag vet inte hur lång tid det tar osv. men lycka till