Inlägg

Inlägg som joi93 har skrivit i forumet
Av joi93

Jag tröttnade också fort, riktigt fort.

Har kört cirka 50 games nu i andra fasen av betan, och det är så enformigt att man måste spendera ~5 minuter att bygga sin bas innan det ens börjar hända något, precis som TS sa.

Nä, SC2 var nog inget spel för mig, får hålla mig till FPS spel.

Av joi93
Skrivet av cheber:

Som sagt, varför inte tillåta att med ett konto kontrollera flera spelare. Det är i princip samma sak som att tillåta feeding.

Du mear att en spelare kontrollerar sina lagkamraters units? Det går redan lol.

Iallefall så är det en taktik som fungerar och jag ser inga problem med den. Tänk på att i late game så kommer laget som håller på och skickar resurser kunna ha 200 supply, mendans laget som kör normalt kan ha 400 supply. Dessutom så borde det väl inte vara så svårt att göra en tidig attack precis när fienden håller på och bygger sina CC's? Eller harassa hela matchen?

Av joi93

Inte förvånande, undrar hur Apple reagerar till detta, det kanske är dags att återkalla alla iPhone 4 nu?

Hur stort är detta problem? Om man har den riktiga fem pluppars täckningen, kommer man tappa täckningen helt eller kommer den hoppa ner till 1-2 pluppar?

Av joi93

Jag kom precis in

Av joi93
Skrivet av Robster1986:

DVS 4-6 inatt?

Som jag tolkar det, ja :/

Edit: Jaja! När man vaknar imorron så kan man iallefall spela.

Av joi93

De blåa har talat!

"Just a quick update on beta for you. We are still in the process of applying the patch to European servers and anticipate that beta phase two will be available late tonight (by the end of the day US time). We'll provide another update if anything changes.

Additional updates regarding beta phase two for EU will provided here: http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25968666689&sid=...

Av joi93
Skrivet av PierreB:

går inte att spela för mig battle.net är nere enligt meddelandet jag får upp

Alla i europa får det, bara de amerikanska servrarna som är uppe.

Av joi93
Skrivet av BlommaNN:

Joo det är ny installerat, så där har vi svaret. Men nån som vet om man bara ska vänta tills det funkar eller går det att ladda ner patcherna manuellt?

Gör en fil i ...Starcraft 2 Beta/Support som heter "realmlist.stf" och skriv "set patchlist eu-beta.patch.battle.net:1120/patch" i den och spara, då kommer den ladda ner alla patchar (Allting ska skrivas utan dubbelfnuttarna såklart)[/QUOTE]

Av joi93
Skrivet av drewi:

Nu laddar den ner en ny patch för mig

EDIT: Nytt utseende på loadern hihi.. 2% klart

JAAAAA den patchar!! :D:D

Notera att den just nu bara patchar om man har senaste uppdateringen innan BETA 1 gick ner? Jag testade med min nyinstallerade SC2 och den patchade ej, medans den som jag hade på laptopen patchar (installation sedan tidigare och senaste patchen sedan BETA nr 1)

Av joi93
Skrivet av gluttonous:

Jag har haft alla iPhones, och har själv en masterexamen inom trådlös kommunikation och det stämmer som Apple säger. Det fanns egentligen inget fel från första början, men det framstod som ett designfel eftersom staplarna visade fel.

Alla mobiler upplever en dämpning av signalstyrkan när man håller i telefonen. iPhone 4 är förmodligen extra känslig eftersom antennen sitter utanpå, dämpningen blir därför lite större (ca 24 dB är det rapporterat). Men eftersom antennen är placerad på utsidan så får man en bättre signalstyrka redan från början!

Anledningen till att vissa personer sett staplarna gå från 5 till 1 när dom hållt i telefonen, är att iPhones stapel-mappning är väldigt olinjär. Egentligen skulle personerna i fråga bara ha 2 staplar, som minskar till 1 när handen täcker antennen.

Varför får då vissa personer tappade samtal eller dåliga TPTEST-resultat? Jo, för att dom redan har en signalstyrka som är väldigt låg (men dom vet inte om det, eftersom telefonen rapporterar 5 staplar felaktigt). Och när signalstyrkan är låg så krävs väldigt lite för att data ska förloras.

Jag har vetat om det här felet sen jag köpte min iPhone 3G för två år sen. Därför har jag gjort om mina staplar till dBm-värden (genom field test mode, *3001#12345#*). Se iPhones felaktiga signalmappning i bilden nedan.

http://photos.appleinsider.com/reception-100630-2.jpg

Nämen där ser man, kan vara som du säger, får vänta och se till efter de har uppdaterat den.

Av joi93

Så problemet är att telefonen bara har visat fel antal pluppar?

Hur förklaras då att folk har testat med TPTEST och liknadnde saker och fått sämre resultat när dom "kortslutigt" antennerna?
YouTube - Simple Illustration of iPhone 4 Antenna Problem / Flaw / Reception Issues When You Hold in Your Hand

Av joi93

Nein, det verkar fortfarande inte gå att logga in.

Dock så är det värt att notera tråden på TL om att servrarna kanske kommer igång, dessutom att Blizz tagit bort "Breaking News" som fanns på login skärmen, och det hadde stått samma nyhet där sedan de stängde ner första BETA'n, så nu händer det nog något snart

Av joi93

Testade också nyss... funkade inte för mig heller :'(

Jaja, blizz har iallefall sagt någongång i början av juli, så det är ju bara att hoppas att det är så snart som möjligt. SC2 Free for Korean WoW Players - Beta Back Early July

Av joi93
Skrivet av tofupunk:

Jag har en kopia över om du är intresserad!

EDIT: Har ett par gästpass till killing floor, funkar i någon månad. Jävligt roligt spel!

Jag tar gärna ett gästpass, om de är gratis såklart

Av joi93

Singularity verkar skit coolt

Är det en billig port från konsoll till PC? Eller är den bra? Har inte riktigt bestämt mig om jag ska skaffa det till PC eller 360.

Av joi93

Fett najs! Då får man ju något att göra under sommarlovet

Av joi93
Skrivet av Antzo:

Hoppas på fable 2 till pc. Förstår det som att det idagsläget inte finns till pc

Själv hoppas jag inte det, Fable 2 är säkert en av de tråkigaste spelen jag någonsin spelat. (Har klarat det på Xbox)

Iallefall så är det bra att de satsar på PC spel

Av joi93
Skrivet av zelxi:

Har hört samma, ser ut som det blir som tidigast 2011... betan kommer strax före

Är det sagt hur man kommer in i betan? Är det så att man förhandsbokar?

Av joi93

Ålder: 16
Plattform: Xbox 360, lite PC.
Spelar just nu: MW2 och CoD4 (På xboxen), väntar på SC2 och Fallout new vegas.

Av joi93

Jag blev lite besviken på att det var väldigt mycket om Kinetic.

Jag blev dock glad när jag såg Gears! Najs när Grunten slet av armen på människan och slog ihjäl honom med den (:
Nya 360'n var snygg och liten, sa dom även att den skulle vara tyst? Verkar najs, men har ju redan en 360 så jag avstår den.