Inlägg

Inlägg som careface har skrivit i forumet
Av careface
Skrivet av bud986:

Sc2 finns garanterat inte till ARM arkitekturen, x86 != arm

Då är jag alltså ute och cyklar när jag har fått för mig att man kommer kunna installera 32bitars program på RT?
Och nej, jag är inte sarkastisk, jag tar självklart åt mig av informationen, är intresserad av w8 tablets sedan jag provat både Android tablet (Far har en) och iPad(Mor har en) och känt mig handikappad med båda.

Av careface

Skillnaden är väl att om du kör med 360kontroll på android så är du fortfarande fast vid telefonappar. Just a thought.
Man kan ju till exempel köra sc2 på windows 8 tablets (Och ja, det gäller även ARM)

Av careface
Skrivet av Nembo:

Oj... Det minns jag tyvärr inte.

Aw. Kan man göra som du gjort tidigare och bestämma storlek samt ikoner i Windows 7? I så fall hur? Har du några fina guider?

Av careface

Klockan?

Av careface
Skrivet av Burks:

Har haft det på min GN i någogon vecka nu,

Telefonen upptæcker det sjælv nær det finns en ny uppdatering.

Sen ær det væl så att Samsung matar ut uppdateringen portsjionsvis?

Jag har haft det på min GN i flera månader..

Av careface

Nexus om man ska ha Android. Ska man ha massa kladd och skit kan man gå till iOS där man ändå inte kan bestämma hur saker och ting ska fungera. Samsung har dessutom så extremt fullt UI att man blir mörkrädd.

Av careface

HTC 8X har inbyggd amp på 1,5 volt. Det är en ganska stor sellingpoint för mig, slippa ha med sig bärbar amp överallt.
Dock så vet jag inte om Nokians dåliga ljudchip skrämmer bort mig från allt det gottiga. Tvekar på det faktiskt.
Blir kameran grym så blir det en 920.

Av careface
Skrivet av ElectroVoice:

motivera ditt svar.

jag känner mig inte inlåst med "jailbreak" :S då hade jag inte använt den (iphone). och om jag vill att den ska ha ett speciellt interface som en nokia eller samsung så har jag winterbord till det. men det är ointressant för mig.

Nu har jag jailbreak och den fungerar exakt så smidigt som jag vill att den ska göra med alla tweaks jag har lagt till.. Vad mer kan jag begära?

Och alla gratis program ska vi inte glömma å tala om TOMTOM & bitesms <3

Jag tänkte precis som du. Tills jag skaffade en Galaxy Nexus och insåg hur det var att faktiskt kunna göra precis vad man vill.
Med en Jailbreakad iPhone kan du göra en del saker inom vissa ramar, i vanilla android finns det inga ramar.
När du sedan Rootar, kör custom rom och kernels så blev iaf min telefon mycket snabbare än iOS, allt händer helt instant när man nuddar det, utan animationer och skit. Sen kan jag göra en bild i Photoshop på hur mitt ultimata UI skulle se ut och sedan göra så att mitt UI på telefonen ser ut så på typ 20 minuter. I iPhone måste man hålla på med massa springjumps, winterboard, osynliga ikoner överallt, man kan inte ens lägga de ikoner man använder överallt. Det finns inga widgets och du har alltid en grid med typ 12 ikoner. iOS borde flyta på mycket bättre än vad det gör med tanke på hur lite det gör.
Det som körs är en bakgrund med 16 ikoner, inget mer, ingen multitasking eller nånting. Jag hade iPhone 2g, 3g, 3gs och 4, sen bytte jag på grund av ljudchippet i iPhone som är dåligt. Nu ser jag ingen anledning alls till att byta tillbaka, det är så fruktansvärt instängt och tråkigt, samma gamla tråkiga UI som varit sen den lanserades. Ganska sugen på WP8 dock, det ser bra ut och WP7 är mycket kvickare än iOS. Apples enda selingpoint just nu är Appstore, dom har inget mer och alla som säger annorlunda är för dumma för Android, har haft dåliga android telefoner eller inte testat WP.

Av careface

Jailbreak räckte inte för mig, jag hade iPhone 2g, 3G, 3GS och 4, sedan bytte jag till en Gnexus för att iPhonen hade så dåligt ljudkort. Nu skulle jag aldrig byta tillbaka på grund av att hur mycket man än jailbreakar så är man fast i Apples lilla låda.
Friheten i Android är enorm och med tweaks och custom mods är den snabbare än iOS någonsin kommer bli. Allt är helt instant, inga animationer eller någonting, så fort man klickar på något så är det öppet. Folk säger att iOS är så himla fluid men det stämmer inte, det är långsamt och trångt.
Anledningen till att det nu skulle vara fluid är för att allt de har att driva är en grid med 12 ikoner per sida, inga widgets, ingen multitasking eller någonting. Det ska funka helt fluid, synd att det inte gör det bara.
Jag är väldigt sugen på en Lumia 920 och lever kameran upp till vad de lovat samt att ljudkortet duger så blir det nog en sådan när den släpps här i Sverige.

Av careface
Skrivet av ElectroVoice:

motivera ditt svar.

jag känner mig inte inlåst med "jailbreak" :S då hade jag inte använt den (iphone). och om jag vill att den ska ha ett speciellt interface som en nokia eller samsung så har jag winterbord till det. men det är ointressant för mig.

Nu har jag jailbreak och den fungerar exakt så smidigt som jag vill att den ska göra med alla tweaks jag har lagt till.. Vad mer kan jag begära?

Och alla gratis program ska vi inte glömma å tala om TOMTOM & bitesms <3

Jag hade Jailbreakad iPhone i 5 år och trodde att jag var hur fri som helst, sen köpte jag mig en Galaxy Nexus och insåg att fan, jag var ju inlåst ändå med alla mina iPhones.

Av careface
Skrivet av ElectroVoice:

En iphone med lite hjälp utav jailbreak och winterboard, så har du en NOKIA LUMIS eller vilken annan telefon du vill

Du är inlåst hur mycket du än jailbreakar.

Av careface

Jag bytte ifrån iPhone på grund av att resistansen i förstärkaren är så hög att ljudet förlorar impact helt. Jag tycker iofs att ljudet är dåligt i iPad också så jag vet inte vad du har för standard. iPhonen låter inte ens bra genom en extern förstärkare, den bara saknar kraft helt tyvärr. Stannar nu vid Android av andra anledningar. Tänkte att jag skulle dela med mig iaf.
Och nej, iPhone/iPod är sämre än konkurrenterna på att driva hörlurar, det är jättestor skillnad även med hörlursförstärkare.
Zune lyckades bra med att bygga in en bra förstärkare utan att kompromissa batteritiden alltför mycket, den är dock dålig på mycket annat, ljudet är dock superbt. Till skillnad från en iPod i vilken ljudet är värdelöst och allt annat är rätt trevligt.

Edit: Jag har fått 25 timmars musik ur min Zune på en laddning.

Av careface
Skrivet av bud_bundy:

Lumia 920, 32GB, kom till pappa!

Orsaken är att den har ett vettigt utvecklingsverktyg där det är superenkelt att göra de appar som man vill ha till nallen. Och vad jag har förstått även dela dessa appar till ens bekanta utan att blanda in tredje part. Utan denna finess, ja då kan jag nästan lika väl använda min Ericsson Hotline från början av '90 talet. *skämt åsido*

Vad jag dock kommer att köpa är en billigare nalle och jag får se vad det blir. En begagnad s2 kan man idag få väldigt billigt och den kanske duger att ha tills jag skaffar något bättre.

Det jag är missnöjd med Lumia 920 är inte blutooth 4 (strömsparningsläget) och så kunde processorn vara ett steg vassare, samt minneskort saknas om jag ej minns fel. Visst jag klarar mig utan detta, men för det priset som Lumia 920 kommer kosta (vad jag har sett), så vill jag ha en mobil som har "det bästa av allt".

Fast, behövs verkligen mer än 32GB?
Jag använder 6GB i min Gnexus och då är det mesta skit. Har bara musik typ och lite bilder.

Av careface

Jag är otroligt trött på iOS och dessutom uttråkad som tusan på gränssnittet. Allt är så låst osv.
Deras enda sellingpoint vid det här laget är Appstore.
Jag hade första iphone, 3g, 3gs och 4, sen bytte jag till Galaxy Nexus på grund av att resistansen i ljudet är så högt att ljudet blir dåligt och nu skulle jag aldrig välja iPhone framför. Det är bara så sjukt fritt. Root, custom-rom, Nova Launcher, Tasker. All that good stuff.
Hur som helst så verkade nya Lumian helt fantastisk, snygg som få och många innovationer, till skillnad från nya iPhonen som inte kom med något nytt alls. Hoppas kameran och ljudkortet är bra, då blir det en 920 för mig. Faktiskt så kliar det lite i fingrarna, vill verkligen ha den, ljudet är väl största dealbreakern för mig. Kameran är bättre än Galaxy Nexus kamera hur man än ser på det, Gnexusen är verkligen riktigt dålig på det området.

Av careface

Hej, bör jag avskräckas av OCZ agility 3 120GB? Jag har läst att många har problem med den, bör jag istället sträcka mig uppåt och köpa en Samsung 830 eller Intel 520? Har någon koll på hur Intel 330 står sig?

Av careface

Kolla hur det är med hårddisk och ram!
Jag hade mycket "Loading Assets lagg", det berodde på långsam och gammal hdd, stoppade i en SSD och alla problem var borta med vinden.

Av careface

Haha, jag förstår dig! Dock så hade jag dessa problem redan innan patchen. :/

Av careface

Allmänna problem, främst i Bf3.

Hejsan.
Jag skulle vilja ha lite råd om det är någon som har tid och lust att hjälpa till.
Det är så att när jag spelar BF så får jag väldiga FPS dippar, det går från 28-120 fps på Ultra/High inställningar som jag brukar spela på.
Det hackar dessutom lite men vad jag kan se verkar det vara MS.
Hursomhelst så förändras inte FPSen alls beroende på vad jag kör för inställningar. (Det kan variera mellan 2-5 fps om man höjer AA osv.)
Jag kollade på aktivitetshanteraren och det verkar som om att min CPU ligger på 95% i stort sett hela tiden när jag spelar.)
Jag har 6GB Ram men det verkar som om att detta verkar räcka.
Det hackar till lite ibland oavsett fps och jag provade att låna en kompis GTX580 och dessa småhack verkade kvarstå. Dessa hack är vid hastiga rörelser och förekommer inte alltid men ganska ofta.
Min hårddisk är en relativt gammal 5400RPMs disk, nu vet jag inte om detta kan påverka men jag tänkte att jag skulle inkludera det iaf.
Det som besvärar mig mest är väl helt enkelt att jag sitter med 2st 6950 i crossfire, ett referens och ett dualfan, och det spelar ingen roll vad jag kör för inställningar. När jag zoomar in med snipern från vissa positioner, sjunker fpsen ner till under 30 och det gör spelet i stort sett ospelbart, det suger.
I värsta fall får jag installera om Windows och se om detta hjälper, vad tror ni?
Rigg står i signatur, standardklock på cpu då den är låst och stock-kylare på allt men inget är för varmt.
Tack för hjälpen på förhand, det är bara att säga till om det är något ni vill veta.

Av careface

Jag kan inte öppna CCC sen jag installerade 12.1 för en tid sedan.

Av careface

Ingen som har koll på varför 3DMark11 säger att min cpu endast ligger på 2500Mhz när den ska ligga på 3Ghz?
Den säger ju dessutom att mitt score är lågt jämfört med andra med samma specs.