Inlägg

Inlägg som Jinxswe har skrivit i forumet
Av Jinxswe
Skrivet av Peking:

Hade gärna tagit spelet, men inte via origin

Absolut inget fel på Origin. Stabilare nerladdning än vad Steam har i alla fall. Enda negativa är att det är EA som står för de.

Av Jinxswe
Skrivet av ArcliteRX:

Har vi en discordserver för detta?

Går hur bra som helst att använda Sweclockers

Av Jinxswe

I och med källan är från Polygon så tar jag inget av detta på allvar överhuvudtaget.

Av Jinxswe

Inte kört så himla mycket Warhammer 2... men blev så himla sugen med Tomb kings. Så köpte de precis ^^

Av Jinxswe

Om folk lyckas få tag på en Beta nyckel för helgen så är det bara att hoppa in på Discord så är jag lätt på mycket pangande!!

Av Jinxswe

Roadmap för spelet http://battaliongame.com/

Av Jinxswe

Jag har kickstartat spelet. Hoppas verkligen dom kan leverera... De förra ww2 spelet jag kickstarta leverera inte... eller ja de leverera sen tog dom tillbaka de.

Av Jinxswe

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/861734852195928106/40...

Ja de är väl bättre än de som har de senaste åren... men som PC spelare så känns detta bara "meh". Utan riktiga servrar att bygga community runt, massa unlocks och annat som inte hör hemma i ett ww2 spel så är detta en miss för mig.
Jag förvänta mig inget men blev ändå positiv till de. Men de räcker inte ända fram. Små kartor, dålig balans när det gäller vapen, tdm den dominanta gamemoden. När bättre att köra sig trött nu i betan och lägga pengarna på något annat.
Själv ser jag mer fram emot Battalion 1944 som är mer som de old scool MoH och CoD, och har mer skill i sig.

Av Jinxswe

Kan vara samma problem som jag har i Overwatch... ibland klarar inte obs med att man streamar i 60 och spelet kör i över 120... Testa sätta CS till 60 fps och se om du fortfarande har samma problem.

Av Jinxswe

Vi är några på Sweclockers/geeksgaming som spelar GuildWars 2 så bara att hoppa in och ta tag i mig. ^^

Av Jinxswe

Så många som har hängt upp sig på mycket små saker. Ja där va problem med ansiktsanimeringarna men då har det varit i 5 sekunders klipp och valde man den manliga karaktären så slapp man det nästan helt. Totalt va där väl 5 min jag riktigt störde mig på buggade karaktärer(När spelet släpptes). 5 min av 60 timmar...
Spelet flyter riktigt bra också. Låg alltid över 144fps. Och spelet är riktigt snygg i min mening.
Blir att köra de igen snart.

Av Jinxswe
Av Jinxswe
Skrivet av lolflakes:

Hur får du så mycket ammo? Så mycket finns det inte att loota. Så mycket går det inte ens att skapa när man plockar alla kretskort och fläktar. Om jag lyckas skrapa ihop till TRE mineraler som krävs för att crafta 9 mm skott, så får man 30 kulor. Det krävs minst hälften för att ha ihjäl en stor varelse. Man dräneras direkt så fort man får något. Hur bär du dig åt?

Att sedan samla ihop till 3 mineraler igen är jättesvårt!

Jag är en loot-horder. Från de att jag starta spelet så tar jag allt jag kan se. Och jo det finns mycket loot bara man letar lite. Har aldrig behövt kolla och tänka "jaha nu behöver jag leta upp denna saker för att kunna crafta detta" Och varje gång jag går förbi en recycler så slänger jag in allt junk för att få plats med mer loot. Har aldrig haft slut på något när jag ska crafta.

Av Jinxswe
Skrivet av Србо:

Spelat två timmar och det är okej men att hålla på och leta förbenade lösenord för att komma in genom många dörrar, finns långt ifrån alltid alternativa vägar genom dörrarna som kräver lösenord. Kartorna kunde dom gjort bättre etc. Hyfsat spel men långt ifrån toppklass.

Skickades från m.sweclockers.com

What? Brukar alltid hitta alternativa vägar in i vissa rum innan jag ens har sett att man behöver lösen till dörrarna xD Tycker dom har gjort ett riktigt bra jobb med de. Vissa är dörrar är knepiga och man hittar ledtrådar till hur man ska ta sig in. Helt underbart med ett spel som låter en tänka lite^^

Skrivet av lolflakes:

Det här spelet är vansinnigt svårt. Jag är ju HELT JÄVLA fast. Jag har INGENTING. Ingen ammo. Inga healthpacks. Jag vet att man kan skapa eget men jag hittar inte tillräckligt med Mineraler för att kunna producera något. Skiftnyckeln räcker inte mot monsterna så det är ett helvete hela tiden.

Hur överlever ni? Har ni också brist på ammo hela tiden?

Har spelet ca 4 timmar. Har typ 500 skott till GLOO, 300 till 9mm och 100 till shotgun... 9mm har jag kraftat då jag samlar på allt jag hittar och shotgun shells hittar man ganska lätt om man vet var det kan finnas vapen.
Mat och healthpacks är dock mer random. Men mycket går att crafta. Sen finns det andra saker som kan hjälpa en.

Överlag ett riktigt bra spel. Som ett mega system shock fan är detta underbart Bioshock bara dumma ner spelet rejält medans detta får man tänka lite. Men något dom har gjort ännu bättre är exploring och backtracking. Kollar allt som går att hitta och ser jag en stängd dörr så är det prio 1 att komma in där... bryr mig inte om uppdraget
Enda negativa jag har är att fienden är lite enformig.

Av Jinxswe

@lolflakes: What? Vi använde de hela tiden.

Av Jinxswe

@KeyCat: Alså det är ju fortfarande realism... Men dom har tagit bort cover systemet.

Av Jinxswe

Ska man göra en liten realism skala så är det:

1. Arma
2. Squad
3. RO2
4. Rising Storm 2
5. R6 Siege
6. Battlefield
och så vidare

Tycker dom har tagit bort lite av "realismen" från Rising Storm 2.

Lättast förklarat är att Arma är en milsim. Medans Rising Storm 2 är ett taktiskt spel med realism. Men är fortfarande ett spel. Enkelt att hoppa in och köra en runda på typ 30 min och man behöver inte tänka jätte mycket när man spelar.

Av Jinxswe

@Rosapantern: Vi satt och körde lite igår... Byggde superfob med massa granatkastare och .50 ksp. Snack om vi förstörde allt som kom inom 1km xD

Av Jinxswe

D.R.O.N.E

Hemsida: D.R.O.N.E
Release: N/A
Platform: PC först, Consoler och Mac/Linux senare
FAQ: http://dronethegame.com/faq/
Discord: https://discord.gg/3sfkutB
Facebook: https://www.facebook.com/dronethegame/

Drone är en multiplayer arena shooter med drones/drönare där du kan customiza dina drones hur du än vill.
Spelet kommer att gå genom kickstarter när utvecklarna känner att dom har kommit tillräckligt långt i utvecklingen och när dom har fått en större följarbas. Så är ni intresserade så följ dom gärna. Finns jätte mycket mer info om spelet på deras hemsida.

När man ändå har drones varför inte köra lite race?

Arena Editor
Drone kommer att ha en kraftig men mycket enkel Arena/map editor.
Här är första videon av hur man kan använda Editorn. Där finns vid skrivet tillfälle 6 videos om editorn med allt från Terrain till byggnader och väder, så passa på att kolla alla.

Av Jinxswe

Liten titt på kommande franska 2e Blindée