Inlägg

Inlägg som Urreburre har skrivit i forumet
Av Urreburre
Skrivet av I_KILL_HORSES:

Två tankar: om du kör med stockkylare så låter den ganska mycket och jobbigt. Jag skulle kollat in en eftermarknadskylare, dom behöver inte kosta jättemycket. http://www.sweclockers.com/recension/18610-billiga-luftkylare...

Sen så sitter det ett ganska dyrt grafikkort i den burken, kommer du behöva det eller ska du bara köra musikproduktion? Om du inte ska spela alls så finns det pengar att spara där.

Risken finns att jag spelar något någon gång så grafikkortet kommer jag nog inte lida av. Kylningen dock får jag kolla upp. Tackar för tipset.

Av Urreburre

Feedback om musikmaskin

Ja jag behöver köpa en ny maskin men har ingen koll på saker alls längre.
Det jag egentligen undrar är om denna är bra köp för vad man får för priset och om det kommer att fungera bra för musikproduktion. Det vill säga den ska driva DAW pluggar biblotek med mera.

http://www.inet.se/produkt/1517083/vox-pro-i7-win7

Tack så mycket på förhand.

Av Urreburre
Skrivet av Bebben:

Jag förstår att det är svårt, men om det skulle vara cancer, så ju tidigare det upptäcks desto bättre.

Håller tummarna för dig!

Tackar. Men jag håller mig allt positiv. Lite svårt när min mormor gick bort av cancer i njurarna för inte allt så länge sedan och det var ganska brutalt men för min del kan det ju lika gärna vara något annat. Gillar dock inte doktorns ordval att min situation var väldigt VÄLDIGT oroande,

Av Urreburre

Fick en kamera stor som en blyertspenna upp körd i ballen tidigare i dag och bara det är ju nog att bli på lite dåligt humör.
jag har förmodligen inte njursten som dom trodde först så det lättade ju upp stämningen. Dock sjönk den igen ganska fort när dom istället misstänker cancer. Ja knappt 30 och har kanske dragit på sig sådan skit. Men men får se efter alla nya undersökningar med röntgen och kameror som ska upp överallt om det är cancer eller inte.

Av Urreburre

Kristen. Det påverkar inte mitt liv något vidare dock.
Vad den gör för nytta?
Ja svenska kyrkan har gör ju faktiskt en hel del bra med välgörenhet och mera. De gör en hel del för att motverka fördomar som rasism, hbtq hat och mera. Sen finns det ju en del idioter som predikar lite väl mycket hat men dom brukar ju avlägsnas ganska fort.

Av Urreburre

Simpelt och ponyfierat.

http://i.imgur.com/1vmiNKp.png

Av Urreburre
Skrivet av Cecar:

Snyggt wallpaper! Finns det att ladda ner någonstans?

http://i.imgur.com/NIUWw.jpg

Av Urreburre

Fick köra en uppdatering. Bytte ut Lubuntun mot xubuntun i samma veva som jag tog bort dem sista spåren av windows.

http://i.imgur.com/jz79F.jpg

Av Urreburre
Skrivet av flyawaynille:

Jag kan säga att majoriteten av världens stora företag skulle stämma för detta. Företaget tjänar inget på att du snor deras logga men du kan tjäna på det.

Bästa tipset är att helt undvika att försöka kopiera ett annat företags logotyp.

Absolut. Dock har Apple tagit det tills helt nya nivåer. Nu senast med Samsung.

Av Urreburre

4/10 Ganska lätt att känna igen avataren.

Av Urreburre
Av Urreburre

Thomas Harris - Hannibal kör jag för andra gången. Var ett par år sedan jag läste den nu.

Tror inte jag behöver gå in på handlingen på denna.

Riktigt bra bok men dock ingen "The silence of the lambs" så det blir bara 4,5/5

Av Urreburre

Monty Roberts - från mina händer till dina.

Ljudbok om hästträning.

Av Urreburre

Har hänt att jag dammsuger ibland pga lättja. Aldrig haft några problem.
Kan det uppstå problem och om det är ofarligt eller inte? Det är fullkomligt irrelevant för min del för skulle den råka gå sönder så ja då gör det inget iallafall. All viktig data har jag på backup så om det skulle råka hända något med det andra är ju inget att gråta över det är bara att köpa en ny.

Ta bilen på vintern ger skador på grund av salt och det blir rost men inte fan skulle jag börja cykla till jobbet för det.

Av Urreburre
Skrivet av A7V:

De hade ju tillstånd för husrannsakan, datorn stod i lägenheten så varför skulle de behöva ett ytterligare tillstånd för att undersöka datorn? Vore ju helt fel av polisen att strunta i datorn då.

Det nämns i tillståndet vad de ska titta efter. Vid ett tillstånd där de har angett något stöldbrott till exempel som skäl så går dem inte igenom datorer. Vet när jag var yngre och det var husrannsakan så ville polisen gå igenom min telefon men det fick dem ett ordentligt nej för eftersom det inte ingick i det hela så den fick jag tillbaka på en gång.

Av Urreburre
Skrivet av anon136741:

Helt sinnessjukt, hur fan tänker de egentligen? Har du hört av dig till dem? Om inte, så gör det. Beklagar sorgen för övrigt=(

Tackar.

Nej jag har inte hört av mig. Men jag håller med om vad fan de tänkte med egentligen. Visst om det inte gick att rengöra eller något men då kunde dem väl ha sagt det iallafall så hade man kunnat säga åt dem att slänga skiten.

Av Urreburre

Ja men det är ju inget ovanligt. Många företag som tar in praktikanter utan minsta lilla intresse att anställa någon. Det är helt enkelt fint med gratis arbetskraft. I samma veva så börjar regeringen säga sysselsättning istället för arbetslös. Så nu har vi massor med folk ute på onödiga praktiker där folk utnyttjas och regeringen kan säga att sysselsättningen bland ungdomar är jättehög vilket den då är men de behöver då inte säga att ungdomsarbetslösheten är den högsta på 25 år.

Av Urreburre
Skrivet av EuQ:

Hejsan,
Känner inte för att ge port några julklappar i år utan vill istället donera pengar.
Enda problemet är att jag vill ha något jag kan visa upp och ge bort på julafton.
Någon som vet en sida där man kan få ett bevis på sin donation ?
Tack

Inte en aning faktiskt men räcker det inte med ett kort du skriver själv? Eller litar ingen på dig?
Gjort något liknande när kusinbarnen fyllde år men då jag gjorde jag dem till världsföräldrar men att visa upp bevis för det känns ju bara lustigt.

Av Urreburre

Apple är väl ruggigt känsliga med sånt där och stämmer till höger och vänster.
Beter sig som ett gäng fikusar, precis som de flesta av deras användare

Av Urreburre

En gamma hederlig 286. Man kunde spela secret agent på den men den var lite för slö för doom så då fick man uppgradera.