Inlägg

Inlägg som TheBaldEagle har skrivit i forumet
Av TheBaldEagle
Skrivet av murklor:

I E3 videon säger dom att det är en förbättrad Creation motor, dvs en uppdatering av den motorn Skyrim använder. Fallout3/NV använder Gamebryo motorn som är rätt så bra mycket mer stelbent.

Hursomhelst, jag vet inte riktigt om jag imponeras av Fallout Minecraft Edition. Skulle vara tragiskt om vi sen hör "ja men nu kan du bygga en stad, men tyvärr så var vi tvunga att skära ner på 80% av exploration content för att släppa i höst. Soz. Men det kommer 45116 olika DLCs nästa år!". Men om dom inte låtit det gå ut över resten av spelet så funkar det.

Nya VATS blev jag dock riktigt imponerad av. Hoppas bara dom fixat det för melee. Jag kör Fallout 3 nu (nostalgitrip, heh. Självklart mods så att det är 25% chans att loading screen kraschar spelet) och det känns som att halva combat systemet saknas. Vill jag gå ranged så har jag inte ammo, vill jag gå melee så är det meningslöst att använda VATS.

Med tanke på att de har jobbat på spelet i 6 år så tror jag inte att de drar ner på utforskandet. Inte direkt som att de stressar ut ett nytt spel så som många andra gör.

Av TheBaldEagle

Riktigt snyggt! Är själv mini-ITX fantast och tycker du gjort kabeldragningen riktigt bra!

Av TheBaldEagle

Witcher 2 är enligt mig ett extremt bra spel. Inte open world och kanske inte jättemycket grinding och side-quests men det finns lite smått och gott utspritt genom spelet. Riktigt bra story dessutom.

samt TES III Morrowind är trevligt, trots att stridssystemet inte riktigt håller idag så är världen fantastisk och man känner sig verkligen liten och svag i början. Man får lov att modda det en hel del med grafikmods men tar man sin tid så kan man få spelet att se riktigt bra ut!

Av TheBaldEagle

Hejsan! Min fläktkontroller till mitt Node 304 har gått sönder och det medför ju självfallet att mina fläktar låter mycket mer pga att de jag inte har någon kontroll över dem. Finns det något sätt att få tag på en ny?

Av TheBaldEagle
Skrivet av Ignostic:

Planerar att byta till mITX men jag vill ha något litet...detta är precis som prodigy, jävligt stort för mITX.
5.25'' och även 3.5'' platser får gärna saknas helt.

Då borde du kanske satsa på Node 304. Det saknar helt 5.25" plats och 3.5" platserna hänger i 3 burar, en måste plockas bort för att få plats med ett långt grafikkort men annars tycker jag det är rymligt för sin storlek trots att det är ett rent helvete att dra kablar.

Riktigt viktigt att du har ett kort modulärt nätagg i det chassit dock.

Av TheBaldEagle

Som många sagt är ju anledningen till att Wii-U sålde så "dåligt" att de inte hade några intressanta speltitlar och helt värdelös reklam.

Men om de gör förjävla bra reklam på till exempel en uppkommande Zelda titel så kommer konsolen förmodligen att sälja bara för att folk vill spela Zelda. Det finns så fruktansvärt många Zelda fans där ute som gladligen skulle köpa en konsol bara för att spela det.

Av TheBaldEagle

Jag gillar gamle Ticko! Layin on tha carpet leik a BAWS!

Av TheBaldEagle

Ja, en hårdisk koll måste jag garanterat göra. Tack för svaren!

Jag har inget extra PCI-kort i datorn, men jag kan testa att bara sätta i 2 extra USB portar. Men vad skulle det göra för att hjälpa?

Av TheBaldEagle

Jag gjorde en Memtest86 innan med ett usb minne, jag lät två test passera utan några fel och då sa den åt mig att inga fel hittats och att jag kunde stänga ner det ifall jag ville. Jag kanske borde låta den ligga på längre eftersom den fortfarande gjorde fler tester.

Av TheBaldEagle

Blue screen problem, snälla hjälp!

Hejsan!
Jag har ett allvarligt problem med blue screen som bara vägrar att fixa sig. Problemet började i morse när jag skulle sätta på datorn. Det hade funkat perfekt dagen innan men nu så startade den om sig så fort jag kom in på själva Windows. Jag tänkte att det bara var en gång, men nej, den startade om sig väldigt många gånger. Det gick inte ens att starta datorn i safe mode. Så jag bestämde mig helt enkelt för att formatera C och installera ett nytt OS. Flera gånger under installationen så fick jag blue screen tills jag äntligen lyckades installera det fullständigt. Så fort jag kommit in och loggat in på Windows, vad händer.. Blue screen. Den här gången kunde jag dock komma in i safe mode, som jag sitter och skriver i nu, och forska vidare på vad som har gått snett. Jag installerade alla drivrutiner, uppdaterade BIOS, allt. Sen när jag startade Windows i normal mode igen så fick jag blue screen efter cirka en minut. Det som är väldigt mystiskt är att det verkligen funkar helt perfekt i safe mode, men inte i normal mode. Jag skrev ner error koden jag fick från blue screenen och den lyder : STOP* Error 0x00000124. Det här ska tydligen vara ett problem med CPU eller minnen, men jag har stresstestat CPUn och ramminnen utan att få blue screen. Men som sagt, när jag startar windows i normal mode så får jag blue screen. Jag har verkligen testat det mesta jag kunde hitta, men det finns säkert mer jag kan göra. Jag virussöker just nu i safemode, vilket tar väldigt lång tid men jag hoppas på att hitta något virus som kanske är orsaken till allt trubbel. Det funkade som sagt igår kväll och jag har inte installerat eller laddat ner någonting som kan ha gjort att den skulle få blue screen. Jag behöver verkligen få det här problemet fixat eftersom jag har mycket att göra, speciellt skolarbete som jag behöver CAD 3D för att göra. Mina specs borde vara i min lilla notis, jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig!
Tack på förhand! Ifall det är mer information ni behöver så skriv det, så ska jag se ifall jag kan få tag på det.

Av TheBaldEagle

Monkey D Luffy!

Av TheBaldEagle

+1 ASUSG15

Av TheBaldEagle

Han lär ju börja igen nu, 4 gtx580 någon?

Av TheBaldEagle

Vackert Felix! När kommer datorbyggena upp på galleriet då?
5p ofc ^_^