Inlägg

Inlägg som Gamer92 har skrivit i forumet
Av Gamer92

Playstation Emulator

Hej har nån fått playstation emulator ePSXe att fungera på windows 10?
Den fungerar på windows 7 fint men på windows 10 så fort man försöker köra iso eller bin med den så kommer det programmet har slutat fungera p.g.a ett problem. Hjälper inte att änbdra compitability till windws 7 eller nån annan har aldrig fungerat över huvudtaget att köra som nån tidigare version av windows någonsin med något annat heller och sen påstås det att man ska stänga av teamviewer men hittar inte detta på min verision av w10.

Av Gamer92

ja fick det att fungera efter ominstallation men måste vänta par minuter för att den skall byta mega server men som tur slipper man in till sin gamla karaktär.

Av Gamer92

ja det är märkligt fungera till en bekant. Till honom stod det wolcome the European pc mac mega server med rött. testar för andra gången installera om hela.Så här påstår dom att man ska göra

Men det händer ingenting testar som bäst att installer och ladda ner hela igen och sen att av aktivera antivirus programet. ifall det skulle va därför.

Av Gamer92

ESO efter updatering 12

Hej tänkte fråga att kan nån efter den senaste patchen i eso komma åt (EU) servern?
Kan välja mellan live och live Eu men det händer ingenting. utan den fortsätter att påstå att den är på NA pc mac mega server.
ingen av nån lösningar på nätet har fungerat. själv skriver dom att det kan ta flera minuter bull vänta i 2 timmar och inget hände.

Helt bedrövligt.

Av Gamer92

fungerar efter allt fint utan någo konstighter eller ostabilitet

Av Gamer92

Fick plötsligt allt att fungera hade när jag startade datorn tidigare kom det boot mgr saknas så va och ändra min os disk med boot manager i biosen till p1 av p3 sedan dess har helt alla märkliga problem jag hade tidigare försvunnit.

Av Gamer92

Nå jag får se imorgon vad som händer när jag installerar kortet. Borde fungera fint om det rör sig runt 380 watt.

Av Gamer92

@Vinolik: Hurdå livsfara för komponenterna? bortsätt att man inte stöter till dom och datorn är avstängd. I datanom skolan jag går i på internatet som är ett stort internat så damsuger väldigt många sina datorer men har inte hört att nån har fått skador i komponenterna.
Själv blåser jag av min med kompressor med lågt tryck.

Av Gamer92

Den där Anniversary uppdateringen är antagligen endast problem med 3dje part mjukvara eftersom den fungerar för vissa

Av Gamer92

@Jaegrlicious: Vad mena du med system med 1080 drar ca380watt det kan ju variera helt beroende vad där e för andra komponenter.
gtx 1080FTW borde dra upp till 225 watt om den inte överklockad och 125watt i idle men kan vara att jag missförstått eller feltar mig.

Av Gamer92

@CeciliaB: Nej har inte använt samsung magician men ssdn är bara en månad gammal eller vad mena du med kolla upp?

Av Gamer92

@Jaegrlicious: precis men efter att ha läst på evga forum och toms hardware så är det en grym skillnad på psun rekomenderas i synnerhet att alla billiga skall man hålla sig undan. Och dom verkar bara ha negativ inställning på pcie adaptrar.
Billiga psun har även förstört komponenter i datorer eller brunnit upp i värsta fall. Nu vet jag inte vad min kosta man hittar nästan ingenting givande om den. Efter att ha läst sådant jag nämnde blir man ju paranoid

Av Gamer92

Ny psu till gtx1080FTW?

Hej jag skaffa nyligen en gtx1080
kommer imorgon att testa om den fungerar med min psu som inte längre är dagens. Nexus 6000 R3 630watt. Förstod att 1080ans minimum krav var 500watt. Min förra gpu Amd r9 390 fungera fint i alla fall och dom där kraven är lite sådär ibland för min bror kör en r9 390 på en 500watt och den har rekomenderat 750watt men fungerar helt fint utan någo konstigheter eller ostabilitet på hans dator.
Brukar använda mig av pc partpicker för att kolla kompitabilitet men
denna nexus finns inte där. Kanske det finns någo andra program som är som pc partpicker?

Av Gamer92

Men inte skall man klaga för mycket dethär är första felet jag har på windows 10 på 8.1 hade jag mera problem men error koder som är lättare att lösa. Och på windows 7 hade jag inte några problem inte heller på xp.

Av Gamer92

@Wiggin: Ja jag får ta och göra en ren ominstallation ifall jag inte stöter på nån lösning eftersom nu är det som roulette om den den fryser vid uppstart eller inte. Och sen ett så märkligt fenomen att har den varit avstängd en tid eller så att psun är på 0 så brukar den ha dessa problem vid uppstart. Men ibland kan den fungera helt felfritt förutom det där steam problemet att det aldrig laddar ner eller uppdaterar någonting bara visar 0% Får be till alla gudar som finns att det inte skiter sig när jag byter grafikkort i den imorgon. Skulle det heslt va nån error kod eller nåt mera vanligt fel men när det ska vara någo helt konstigt som inte makes sense över huvudtaget.

Av Gamer92

@Turbonisse: Då måste det vara den där anniversary updateringen som är helt patetisk och är problemet på dendär linken. I såfall ångrar jag mig djupt att jag installera den automatiskt tidigare man kan väl inte äns återställa den till tidigare om det gått över 10 dagar läste jag nånstans på ett antal olika ställen.

Av Gamer92

@tom2830: Ja den är c drev. Det är en Samsung 500gb 750 evo ssd SATA 3

Av Gamer92

@CeciliaB:

Överhättad nja har ganska ordentligt med kylning även mera än mera. tremperaturerna kan inte nu säga eftersom jag har datorn på ett internat i en datanom skola och inte har tillgång till att kolla nu men helt normala temperaturer. kan vara på idle 30 och under prestation kankse 50-60grader. Det underliga är att på min brors stationära så går det betydligt varmare nästan för varmt. men hans windows fungerar felfritt.

Men tack för den där linken ska kolla den.

Av Gamer92

@digitalstorm: ja det är skillnad 1080 har mera cudacore och mera till gpu klocka. beror ju förståss på vilken 1080a

Av Gamer92

tycker personligen att Nvidia lönar sig.
En gtx1080 FTW skulle passa din dator på storleks sidan eftersom det är under 280cm. Så antar att den där 1070 går fint med.
Sen pcie kablarna behöver du inte byta ut om du har 75watt 6 pin och 150 watt 8 pin helst 2 av vardera eller adapter.

Jag tycker att nvida är att föredra p.g.a att dom har och har alltid haft mera support till spel. gtx korten går inte lika varma som amd i allafall mitt föredetta R9 390 drog både mer ström och gick varmare än 1080.