Inlägg

Inlägg som bannied har skrivit i forumet
Av bannied

Toppen, tack för alla snabba svar och goda nyheter! Bara att börja slänga in allt i nya chassit nudå.

Av bannied

Funkar min Antec 620 H20 på core i5 6600k?

Hejsan,

Precis beställ en ny dator i delar, inkl en core i5-6600k. Har en Antec 620 H20 från min gamla dator som jag tänkte använda som suttit på en annan i5a (1150). Tror dock inte h20 passar min nya LGA1151 Trodde det kom med en kylare till 6600an som man kunde börja med, stort misstag av mig där..

Så jag undrar om det går att använda H20an på min nya processor?

Mvh F

Av bannied

Tack för båda svaren, ska kolla så fort jag kommer hem på baksidan. Datorn är helt nu och har inte bytt kylaren, och den är väser väldigt mycket redan.

Skrivet av Extremaz:

Som några skrivit över så beror det helt på vilket chassi du har. Vad jag vet så finns det inte en enda vatten kylning som inte behöver ett stag på baksidan av moderkortet.

Du kan inte fixa din nuvarande kylare? Dock om du kör på stockkylaren så hade jag uppgraderat direkt, men om du har en eftermarknadskylare så borde en rengöring göra susen för tempen. En bra luftkylare kan också kyla bra och även bättre en vattenkylare dock kör jag själv på en H100 och är väldigt nöjd, slipper ju också den stora kylaren mitt på moderkortet (har fönster). Men annars kan du kolla lite på ngn från Noctua (luft) eller en Cooler Master Hyper Evo (luft) som är väldigt bra kylare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av bannied

Behöver jag ta av moderkortet för vattenkylning?

Jag har en dålig kylar och behöver en vattenkylare, vet ni någon bra där man inte behöver ta av moderkortet för att fästa kylaren?

Av bannied
Skrivet av tcntad:

Du kan börja med att berätta vilket OS det gäller. För att sedan använda google och swecs sökfunktion, dessa fungerar utmärkt. Bara i år har det dykt upp par-fyra frågor om samma sak. Nästan iaf.

Du kan trixa lite så får du windowsinstallationen på hårddisken på en egen partition:)
Man kan även låna andras usbminnen eller dvdläsare då windows vista och nyare inte får plats påen cdskiva.

Tyvärr gäller det Windows Vista, men hört man kan uppgradera gratis till 7:an när 7an kom ut. Jag har sökt lite och står ngt om att man kan boota genom F9 när man startar upp, vilket jag testa då kom det bara upp reparera men inget mer hände.
Gick även in i bios och kolla boot ordningen, där var datorn egna hårddisk som Nr1, men inget speciellt hände när jag starta genom den...

Ser ut som jag får köpa ett större usb och slänga över en iso fil på det. Jag har laddat ner ett program som överför Windows iso till usb så borde funka då

Av bannied

Hur installerar jag om Windows på dator utan CD-ROM

Hej,

Ska formatera syrrans dator och vet ej hur. Hon har ingen CD läsare i datorn men det finns en produkt nyckel till den på undersidan iaf. Jag försökte slänga över Windows på usb men hade inget som var över 4gb. Hur går jag till väga nu då?

EDIT: Det är en bärbar dator

Mvh

Av bannied
Skrivet av furuliden:

Chivalry.
Motivering: Man kan hugga av kroppsdelar på sina fiender, eller vänner om man är klantig.

Hur länge är denna rea? Tänkte köpa Chivalry, såg sjukt skoj ut

Av bannied
Skrivet av xinux:

Något från sennheiser, skulle jag säga.
Har själv Audio Technica ATH-M50 just nu, men de skönaste jag haft har varit sennheiser.

Dem verka riktigt bra, bara hittat gott betyg när jag kollar rundor, tack så mycket.
Ni andra skriv gärna fler tips så man kan jämföra

Av bannied

Bekväma hörlurar till min far 1-1.5k

Hej,

Jag tänkte köpa par hörlurar till min far som han kan använda när han kollar film på datorn eller lyssnar på lite musik på semestrar. Tänkt mig ca 1000 till 1500kr ska vara bra ljud för lyssna gamla godingar och bekväma. Har kollat lite på http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=650850 "Bose OE2" ska vara lätta och bekväma, vad säger ni?

Tack i förhand

Av bannied

Kör gärna, har ingen heller, än iaf skickar nick i PM

Skrivet av jaramillo:

Någon som vill spelade det med mig? Har inge vänner som gillar Borlderlands 2 .P

Av bannied

4 st på lan tappar connection varannan minut

Hej,

Sitter på lan hos polare, vi ska spela lol men alla tappar conection en halv sekund ca varannan minut så hinner aldrig gå in i ett game. Sitter 2 st på trådlåst och 2 genom ethernet som är kopplad till en usrobatics. Själva dlink har inga ethernet utag så har det genom USrobatics istället. Men på alla 4 datorer dör internet samtidigt. Vad kan det vara?

Av bannied

Hej, segt ja missa ditt utskick med 30 min! :S Jag och två andra polare sjukt sugna på detta spela. kört lol nu för länge Skulla vara schysst om man fick keys, och klart att ja skickar tillbaka 9 st!

Mvh Felix

Av bannied

Macbook pro 15" prestanda i PC-klass

Hej,

Velat ha en macbook pro länge nu men med tiden insett att jag inte har dem pengarna, skulle vilja ha ngt i den "prestandan" fast runt en 9000. Mest för film och kanske en del spelande. några förslag, 13-15". Gärna bra batteri tid och om de går ssd. (Diablo 3 jag vill köra isf)

Mvh

Av bannied

Jag har samma problem, kört samma quest typ 4 gånger nu! Är act 3 hell o kört den katapult saken innan fast stängde av när jag var klar med den, men när jag startade igen så klart man va tillbaka till början av den igen. Så jag bad en polare att köra par quest med mig så jag kommer fram en bit så gjorde en quest till efter den. Det hjälpte inte, är tillbaka där idag igen....

Av bannied
Skrivet av Kvickstick:

Du måste skicka items till din stash. Gå in på AH sedan navigera till Completed där kan du trycka på "Send to stash"

Det underlättade en del tack så mycket

Av bannied

Köpta saker i AH kommer ej fram?

Hej,

jag köpte för ngra timmar sedan par legendary boots i AH och står klart och tydligt att det är jag som vann bidding i Completed. Men har fortfarande inte fått något. Har för mig samma sak hände par dagar sedan då jag inte fick det (trodde jag hade sålt det först men det kom aldrig fram)
Någon mer som har problem med detta?

Av bannied

Datorn startar ej efter urkoppling (PSU)

Hej,

Är på ett lan och polarens dator har stora problem, normalt säger han att den startat direkt om den varit avstängd en lång period men startar han den direkt efter avstängning får man vänta en två timmar innan han kan få igång den. Sen när man flyttar på den så kan det ta flera gånger innan den startar under flera timmar! men nu har den varit ikopplad i ett dygn och startar aldrig, tror det är nättaggregatet. Kan det vara "cmos"batteriet?

Mvh D

Av bannied
Skrivet av oyegie:

Börja med 2.0 och sen kan du bygga ut till 5.1 om du vill.

Tveksamt, skulle vilja ha ett system nu direkt så ja slipper tänka på det

Av bannied

Ljudsystem för 3000-5000

Hej,

Renoverat lägenheten nu och ska köpa nytt ljudsystem i vardagsrummet. Vardagsrummet är drygt 15 kvm, kommer använda ljudet mestadels till film samt musik till fester osv. Kan tänka mig betala 3000-5000 kr men hellst inte mer än 5k, inte säker vad som passar bäst 2.1 eller 5.1, har slutsteg eller vad de heter som är kopplat till PS3 och tvn.

Tack i förhand

Av bannied
Skrivet av bannied:

De har hänt igen.... haha blir galen snart. Jag skaffa en annan och nyare version av office och nu när ja avinstallerar de så kommer de upp " The language of this installation package is not supported by your system" men ja går ju in och klicka avinstallera de borde ju funka? Några tips på vad jag kan göra? Tack

Mvh

EDIT: Nu är de office 2010 dock

Ja får helt enkelt gå utan Word, fick installera 2007 versionen och avinstallera den för allt skulle fungera