Inlägg

Inlägg som linusarvidsson har skrivit i forumet
Av linusarvidsson

Ny dator hjälp!

Tjenare Har lite planer på att köpa en ny dator... eller ja lite nya komponenter. Det jag har sparat är:
Processor AMD FX(tm)-8350 Eight core på 4GHZ, corsair nättagg som är på 650W "golden edition" och Gigabyte 970A-DS3P moderkort. Processorn och moderkortet är bara några månade gamal. dom nya komponenterna som tillkommer är : EVGA GeForce GTX 760 2GB SC ACX och Corsair 8GB (2x4GB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP. Så nu är frågan till er kunniga, Kommer mitt nätagg klara av att driva det här ? Tack på förhand.

Av linusarvidsson

Har haft så här i nån dag nu så ja det har jag :/

Av linusarvidsson

40-50 i cpu och 50 i gpu

Av linusarvidsson

Jaa asså jag får panik över sånt här, vet inte hur det kan hända... för alla våra komponenter ska klara detta spel gallant och mina grader i datorn är bra också..

Av linusarvidsson

När jag drar på vsync så droppar det ännu mer, tänker inte sitta och spela på stabila 60 fps med en 120hz skärm :/

Av linusarvidsson

Fps dropp i spel

Tjabba, har nyss köpt en ny processor och ett nytt moderkort. Nu när jag startar counter strike global offencive så får jag sjuka fps dropps, från 280 fps ner till 60. Vet någon hur man kan lösa detta behöver hjälp relativt fort! Tack på förhand!

Speccs
Processor Amd FX 8350 x8 4GHZ
Ram Corssair 4GB 1600MHZ
Graffik kort Gtx 560ti 2GB
Moderkort Gigabyte 970A-DS3P
Nättagg Corssair 650W!

Av linusarvidsson

Råd om dator köp !

Tjabba, har nyss dragit ihop en dator på komplett, är en cassual wow/csgo spelare som behöver en ny dator, byggde ihop denna, är det något ni känner att ska bytas ut eller som ni vet finns billigare så vill jag gärna ha hjälp med det ! vill gärna hålla mig inom detta pris belopp. Tack på förhand
Länk till datorn nedanför !

http://prntscr.com/21xi4s

Av linusarvidsson

Lagg i counter strike global offensive !

Tjabba har ett stort problem ! Jag spelar "cs go" då nästan hela tiden och tävlar ganska ofta men nu på senaste så har jag fått stora problem med fps drops!
Jag har Amd phenom || x4 955 black edition ner klockad till 3,10 GHz, 4gb corrsair vengance och ett nvidia geforce GTX 560 TI !
Men dom här sakerna i burken så ska jag inte kunna ha dom här sjuka fps dropsen som jag får ! Snälla behöver hjälp som fan får panik !

Av linusarvidsson

Har installerat dom.. Det ända som ommer upp på lcdn så är att jag har en wow profil.

Av linusarvidsson

World of warcraft till min lcd på g15

Tjabba har ett g15 som jag vill lägga till world of warcraft på till min lcd, en polare har oxå ett sånt här bord men han kommer inte ihåg hur han la till det.

Av linusarvidsson

Tjenare, har nyss köpt en sån där med 120hz men jag får inte upp den i 120hz..... Jag har installerat drivare och uppdaterat dom men jag får fortfarande inte upp den i den rätta hz snälla hjälp har cs cup om några dagar och har spelat 120hz tjockskärm alla år och nu vill jag få den här att funka.

Av linusarvidsson

ett 750w vet inte riktigt vad det är för märke

Av linusarvidsson

dator hänger sig när man startar spel

hejsan just köpt ett nytt graffe kort men nu när jag ska typ starta cod mw2 eller wow så hänger datan sig. Här är en länk på mitt nya kort Midat AB processor AMD athlon(tm) 64 x2 dual core processor 5200+ 2,70 GHz. operativ system windows 7 ultimate 32-bit. 3gb ram ska köpa en gb till om nån dag snälla svara fort : )