Inlägg

Inlägg som E.Nik har skrivit i forumet
Av E.Nik

Just ja glömde bort den här tråden, Hdd:n pajjade förövrigt när jag försökte några gånger med något av ovanstående program ^^.

Av E.Nik

Problem med windows installation, hittar ej SSD.

Hej!

Skulle installera W7 på nya datorn och det gick sådär. Kom fram till "välj hårdisk" eller vad det nu står, andra valet man får efter valt språk. Där kan jag ej välja någon disk hur mycket jag än söker så finns den inte där. När jag startar om datorn och går in i "select boot device" så finns den med som en boot device då.

Provat att byta sataport/kabel ingen skillnad.

Spec:
asrock a75-m
amd 8a xe 9870k
ocz agility 3

Tacksam för hjälp!

Av E.Nik

Tack så mycket för all hjälp!

Av E.Nik

De kan jag göra, kan lägga upp ett litet galleri om tid finns med kort recension

Av E.Nik

En sista koll bara innan beställning. Allt borde väll lira bra ihopp?
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1715718/2012-04-22

Av E.Nik

Vi kan alltid behöva en till spelare på LoL, nickar Jack00w ingame, bara att adda.

Av E.Nik

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1715717/2012-04-22

Jag har inte bestämt mig ännu, men ett tips till dig om du vill ha en kraftigare dator för lite billigare peng, dock större chassi.

Av E.Nik

Då ska jag alltså upp till något liknande som den här korgen? Fan det springer snabbt iväg, när man räknar lite ibörjan ser allt så bra och billigt ut men slutar alltid dyrare

Men sen såg jag nyheten idag om att det är påväg med nästa generation.. Hm, blir nog att avvakta åtminstone någon vecka till.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1711064/2012-04-20

Av E.Nik

Vad tros om det här istället då? Lite dyrare men antar att det är värt det?

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1709471/2012-04-20

Av E.Nik

Htcp med E45M1-I

Hej, jag vet att det finns många trådar om detta asus E45M1. Jag undrar dock om allt detta funkar, hur pass bra själva kortet är, kommer jag tex. kunna spela enklare spel på det så som League Of Legends och lätta onlinespel? Om inte vad rekommenderar ni då?
Är det nått som bör bytas ut mot billgare eller bättre allternativ?

Länk till kittet jag hade tänkt:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1628291/2012-03-25

Eller är det kanske smartare att vänta tills nästa generations fusion baserade plattform kommer?

Av E.Nik

Hehe näe. Jag har till och med svårt att navigera mig i menyerna då jag inte hittar det jag vill..... :/

Av E.Nik

Hej. Söker någon att spela med, jag spelar i dagsläget LoL men börjar tröttna ganska bra på det. Har försökt mig på en match HoN men tyckte det var jävligt rörigt och buggigt (fick nån ruta mitt i skärmen som vägra försvinna vad jag än gjorde). Så om nån där ute är intresserad av att lära upp en newbie och lira några matcher adda gärna Jack00w.

Av E.Nik

Kanon! Tack alla. Ska försöka mig på detta imorgon. Håller er uppdaterade

Av E.Nik

^^. Bra att det medförde lite skratt också. Ska kika på ophcrack och framför allt att göra en mirror och formatera. Det låter smidigast. Vill inte spendera massor med tid för att få igång skit datorn.... Suck.

Av E.Nik

Bara att ta boot från cd skiva i bios?
Sen vet jag att jag inte tog ett enkelt lösenord. Tog ett med minst 8 tecken =/

Av E.Nik

Låst min laptop.

Hej.

Jag har lånat ut min laptop till en vän och när jag var över till dem för nån vecka sen på fyllan fick jag för mig att ändra lösenordet till Windows. Fråga mig inte varför, jag tyckte väl av nån anledning det var en rolig idé då och tänkte självklart att jag skulle komma ihåg lösenordet jag bytte till. Men så är inte fallet och nu några veckor efter jag gjorde det så vill dom använda datorn. Hur gör jag? Har googlat lite på om man kan hacka, cracka eller ladda ner något program och boota datorn ifrån men hittar ingen klockren lösning. Nån som har något tips?

Jag förstår att detta kommer höja några ögonbryn, men jag vet inte hur jag heller ska bevisa att jag faktiskt ska in i MIN dator heller.. Vill helst inte ominstallera Windows då det finns matrial som de vill ha kvar. Det är Windows 7 64bit som används.

Edit: Ojj sry, såg nu att jag lagt denna i heeelt fel del av forumet. Googlade på problemet och hittade en tråd här var nog därför jag skapade den här också.

Av E.Nik

Gör ett test på bredbandskollen för att se vad du har för bandbredd. Kräver ju ändå en del att ha röstkonversation med flera personer och spela samtidigt. Sen är sällan mobiltbredband så värst att hurra för. Du kan även ringa Telia och kolla vart närmsta mast är och sätta modemet/routern närmare mot den, gärna i ett fönster.

Av E.Nik

Jaha men dåså. Tack så mycket.

Av E.Nik

Köpt bf3 via origin, är det Limited edition eller inte?

Som rubriken lyder undrar jag om detta: http://store.origin.com/store/eaemea/sv_SE/html/pbPage.battlefield3_SV är Limited Edition lr inte. Jag sökte på origin.com efter BF3 och då kom just limited e. upp som val men inget mer, efter jag laddat ner det så finns inte de extra banorna i MP läget.

Av E.Nik

Men 3-4ggr bättre ;). Finns ingenting som uppfyller de kraven TS har förutom en HTCP än så länge. LG kommer antagligen vara först ute med en mediaspelare med Viaplay. Men som redan sagts, play kanalerna via webben är ännu bättre.